Nieuw

Grootste terroristische dreiging voor het Westen sinds ooit, aldus de FBI

TERROR WARNING: Western security facing threat ‘like we have NEVER SEEN’, FBI chief says

Steeds meer veiligheidsdiensten waarschuwen voor het geïmporteerde terrorisme. Onlangs is de FBI ook toegetreden in deze gelederen, en terrorisme-onderzoeker Magnus Ranstorp waarschuwt dat “Zweedse” terroristen binnenkort vanuit Syrië huiswaarts keren.

Een verontrustend toenemend aantal veiligheidsdiensten waarschuwt dat er terroristen meesluipen in de enorme exodus uit Afrika, en we ons moeten voorbereiden op terroristische aanvallen die binnenkort gaan plaatsvinden.

Het hoofd van de FBI, James Coney, beschreef de Amerikaanse Senaat dat de IS-krijgers hun bolwerken in Syrië en Irak verlaten en op weg zijn naar andere landen.

We zullen in de komende twee tot vijf jaar een terroristische diaspora zien wat we nog nooit eerder hebben meegemaakt, waarschuwt Coney.

De bevelvoerders van Homeland Security en National Counter Terrorism Centre beschreven dezelfde verwoording tijdens de hoorzitting in het senaat.

Jeh Johnson van Homeland Security verklaarde dat terroristen voorheen werden geleid door andere terroristen, maar nu steeds meer op eigen gezag handelen. Waar we steeds meer bewijs van zien.  Zoals onlangs in de VS, Frankrijk en Duitsland.

Islamitische individuen in het westen kunnen zonder het ontmoeten van islamfanatici radicaliseren. IS heeft een bekwaam professioneel marketingafdeling met een hoog kwaliteit propagandavideo’s, die zonder censuur door Facebook en Twitter verspreid wordt. Zogenaamde extreem-rechtse berichten worden meteen verwijderd terwijl er geen probleem is met islamitisch extremisme.

Bron:

http://www.express.co.uk/news/world/715159/terror-western-security-threat-fbi-james-comey-islamic-state-jeh-johnson-al-qaeda

Doe mee met 8.097 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3939 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

9 Comments on Grootste terroristische dreiging voor het Westen sinds ooit, aldus de FBI

 1. laatste zin:

  Zogenaamde extreem-rechtse berichten worden meteen verwijderd terwijl er Geen probleem is met islamitisch extremisme.

  Liked by 1 persoon

 2. Ja, wat ik zeg, maar verder geen probleem.

  Like

 3. Het kan overal mee te maken hebben, zolang we de islam er maar buiten kunnen houden is het goed.

  Like

 4. Ow ja, hehe 😉

  Like

 5. De grootste gefaar voor het Westen worden door de FBI gesteund namelijk Barrack Hussein Obama en de Clintons de vijand van alle Christenen.

  Like

 6. Wie niet horen wil, moet kennelijk maar voelen !

  Like

 7. Het grootste gevaat is niet het terrorisme, maar de misdrijven die moslims gaan plegenuit naam van Allah en ten voordele van de moslim zelf. Iedere criminele moslim kan zichzelf gewoon vrij bewegen binnen de eigen gemeenschap na het plegen van misdaden tegen autochtonen en andere christenen, simpelweg omdat het volgens de regels van de sekte is en in hun omhooggevallen vlugschrift staat.
  Lekker dus verkrachten, roven en moorden en het verkopen als strijd tegen ongelovigen, er de zakken mee vullen en ondertussen aanzien krijgen binnen eigen gemeenschap, dat is denk ik de sleutel en clou van het verhaal.

  Op die basis zullen er geen gewetensproblemen zijn, net zo min als bij VVDers of Groen links er ook maar enige wroeging bestaat over het vernietigen met alle middelen van rechtse partijen. Het word gezien als een recht, als een heilige plicht.

  Moslims zijn simpelweg een gevaar voor ons als niet gelovigen, en een doodsteek voor vrijheide van godsdienst en meningsuiting. Mag je de vraag stellen hoe gek sommige van onze landgenoten zijn en hoe blind, letterlijk onze eigen ondergang hetland binnen trekken….

  Voordat moslims onze vijanden zijn zullen we eerst moeten afrekenen met onze eigen verraders, want met constant een mes in de rug is het lastig om jezelf nog te kunnen verdedigen.

  Terrorisme komt dus in de eerste plaats vanuit de eigen bevolking, van de politiek correcte bende die met geweld hun mening aan de rest opdringt. Daar ligt het eerste deel van de puzzel, de rest is al doende leert men….

  Liked by 2 people

 8. Een effectieve oplossing voor dit rampzalige scenario schijnt alleen te liggen in de verkiezing van Donald Trump als president van de VS. Een staatsman met een vooruitziende blik en visie in de strijd tegen de politieke, dus radicale Islam.

  Een keihard beleid t.a.v. de volksverhuizingen vanuit de moslimlanden, hopelijk gevolgd door de landen die het in Europa voor het zeggen hebben; Duitsland en Frankrijk.

  Ongecontroleerde massa’s z.g. vluchtelingen die zich hier nooit zullen aanpassen aan onze normen en waarden zou het einde betekenen van onze Westerse samenleving.

  Landen als Zweden zijn al reddeloos verloren en wij staan op het punt hun politiek correcte voorbeeld te volgen onder invloed van partijen als GroenLinks, PvdA en SP. Partijen die worden gedomineerd door goedmensen die collaboreren met de politieke Islam, het bewind van Erdogan en voortdurend de PVV neerzetten als een gevaar voor onze democratie.

  Ons volk wordt verplicht in iedere stad en dorp een asielzoekerscentrum toe te laten, te financieren en zodoende ons land stap voor stap te laten islamiseren.
  Al zou maar 1 procent van alle asielzoekers terroristische bedoelingen hebben dan zitten we al met een gigantisch probleem, echter bijtijds arresteren of interneren zou in strijd zijn met de Mensenrechten, dus we staan al bij voorbaat volkomen machteloos bij eventuele geplande aanslagen door IS-infiltranten.

  Een terroristische diaspora kan ongehinderd plaatsvinden onder het huidige schrikbewind gedicteerd door sinistere figuren die het voor het zeggen hebben in Brussel en Straatsburg.

  Wij hier in Nederland kunnen slechts een protest aantekenen via een stem op de PVV.

  Een Verzetsbeweging tegen de radicale Islam met wie de z.g. fatsoenlijke politieke partijen niets te maken willen hebben. Maar het laat zich makkelijk raden welke jongeren van een bepaalde ‘onderdrukte en gediscrimineerde’ minderheid juichend de straat op zullen rennen bij een onverhoopte terroristische aanslag in ons land…

  Jongeren die de stoottroepen vormen van de radicale Islam en waarvoor met name PvdA-burgemeesters een heilig respect hebben, in hun spoor gevolgd door machteloze bromsnorren, gezinsmanagers, straatcoaches, buurtvaders, straathoekwerkers en andere zwaar gesubsidieerde geitenwollensokken.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: