Nieuw

EU heeft ineens haast met visumvrij reizen voor Turken

Het goede nieuws voor de Turken: Brussel steekt de helpende hand toe en wil op zoek naar ‘praktische oplossingen’.

In een statement schrijft de Europese Commissie woensdag dat Turkije en de EU samen ‘praktische oplossingen gaan zoeken om de wettelijke en procedurele veranderingen te voldoen’. Het doel, zo stelt de Commissie, is om visumvrij reizen voor zo’n 75 miljoen Turken ‘zo snel mogelijk’ te regelen.

Elsevier >>

Doe mee met 8.101 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6154 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on EU heeft ineens haast met visumvrij reizen voor Turken

 1. Nu kun je het inderdaad schudden met Europa !!!

  Like

 2. Duuuuuuuus binnen laten en niet buitenhouden ?? Dat is tegen de 10 Geboden exodus 20 vers 1-26.

  Like

 3. Haast is geboden.
  Wij zijn verkocht aan Saoedi-Arabië. Die boden veel meer dan Iran. Deels kregen wij daar redelijk betaalbare olie voor en deels kregen de door god boven ons geplaatsten daar enorme zakken met geld voor.
  Maar er moet natuurlijk wél wat tegenover staan. Verrijkende multiculturele diversiteit. In gewone taal: onbeperkt mohammedanen binnen laten. (Obama knikt goedkeurend: ik heb het begrepen)
  De afspraken moeten nageleefd worden, de targets moeten gehaald worden. En het schiet niet erg op zo. En het volk begint te morren. Nou hebben we daar timmerfrans voor, iemand die in 72 talen (*) ons bij de neus kan nemen en zand in de ogen strooien, maar dat gaat natuurlijk niet eeuwig goed. Het stoute volk begint op de foute partijen stemmen!
  Haast is geboden!

  (*) 72 talen! Dat is net zoveel als mohammedaanse terroristen maagden krijgen na hun overlijden. Is dat toeval? Toeval bestaat niet.

  Like

 4. Greengo // oktober 1, 2016 om 16:58 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: