Nieuw

Erdogan wil langer ongestoord en ongestaft Koerden en andere tegenstanders van isis en Turkije afmaken

De Turkse Nationale Veiligheidsraad, onder leiding van president Recep Tayyip Erdogan, wil de noodtoestand in zijn land met drie maanden verlengen. De noodtoestand ging van kracht, na de mislukte poging tot een staatsgreep op 15 juli dit jaar.

‘Er is besloten om een verlenging van de noodtoestand aan te bevelen om op een efficiënte manier onze democratie, rechtsstaat en de rechten en vrijheden van onze burgers te beschermen’, zo luidde een verklaring van de Nationale Veiligheidsraad, na een vergadering van ruim zes uur in het presidentiële paleis van Erdogan in Ankara.

Door het uitroepen van de noodtoestand werd het wettelijk kader gecreëerd voor de grootschalige zuiveringsoperatie in Turkije waarbij 32.000 mensen gearresteerd werden. Sinds juli hebben ook meer dan 50.000 ambtenaren hun baan verloren, terwijl tienduizenden anderen onder verdenking staan.

Verder lezen : http://www.gelderlander.nl/algemeen/buitenland/turkse-veiligheidsraad-wil-verlenging-noodtoestand-1.6461747

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Erdogan wil langer ongestoord en ongestaft Koerden en andere tegenstanders van isis en Turkije afmaken

 1. Moet Erdogen niet ook rekening houden dat de Koerden teruggaan slaan ?

  Like

 2. De Koerden word straks de optie gegeven om naar Europa te vertrekken of te worden afgeslacht in de steden. We staan nu op de drempel van een volksverhuizing en een chaos die niemand meer onder controle heeft.
  De aankomende weken zal veel duidelijk worden denk ik.
  Vooral voor ons.

  Like

 3. Die Koerden vluchten straks allemaal hierheen. Vooral als de visumplicht vervallen is. En daar maakt de eu grote haast mee. En niet alleen Koerden, maar ook al die arme keuterboertjes op het platteland en al die vluchtelingen die er nu rondzwerven of in kampen zitten. Dan bezoeken ze hier hun familie of vrienden en gaan gewoon niet meer terug naar turkije. Ze duiken de illegaliteit in, maar geen probleem: over een paar jaar schrijven de media weer over mensonwaardige toestanden en komt de linkse politiek weer met een “generaal pardon”.

  Like

 4. polderboy // september 29, 2016 om 17:31 //

  In Turkije doen ze echter niet moeilijk over 3 christenen met messen doodmartelen.
  Net als de Turkse schijt pooier Saban lopen de 5 moordenaars van de vreselijke daad na 9 jaar vrij rond.
  De vijf moordenaars hebben wel na negen jaar uiteindelijk op papier zware straffen gehad, maar lopen voorlopig alweer rond, want er moet nog jaren op een hoger beroep gewacht worden.

  Misschien was het motief, dat de christenen de eer van Turkije en de islam wilden vernietigen, iets wat de uiterst trage procesgang rechtvaardigt?
  https://www.worldwatchmonitor.org/2016/09/4652523/?

  Bij de EU in Brussel ligt Timmermans en die andere mensenrechten strijders van zoiets niet wakker natuurlijk. Ook niet als een Koerd in London door de Turkse geheime dienst wordt vermoord.
  http://www.ibtimes.co.uk/turkeys-intelligence-agency-assassinated-dissident-linked-pkk-london-claims-report-1583468
  Erdogan is gewoon geweldig, en de EU is blij jaarlijks 600 miljoen voor verbetering van de mensenrechten te geven aan Erdogan. Waarom is natuurlijk een raadsel?
  Misschien zijn de kickbacks via de Bahama’s groot? Neelie Smit Kroes kan het weten.

  Like

 5. Erdootje heeft nou de broer van gulen opgepakt met een zeer aparte voornaam.
  Het zegt iets over hoe die ouwe gulen over ze vrouwtje dacht.
  kut-bed-in Gulen heet de man.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26723132/__Broer_Gulen_in_Turkije_opgepakt__.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: