Nieuw

Denmark to Become ‘Magnet for Child Brides’ After Amazing U-turn

Last year’s migrant crisis acquainted Europe with the problem of underage spouses. Denmark, which had previously decided to separate married couples in accommodation centers if at least one party was underage, made a surprising U-turn.

Married refugee couples who have been living separately at Denmark’s accommodation centers since February will be re-united, after the Danish government concluded this was a violation of international conventions, the Danish newspaper Metroexpress reported.

Read more: https://sputniknews.com/art_living/20160929/1045823145/denmark-child-marriages.html

Het scheiden van de kindbruidjes en hun eigenaar was tegen de

‘UN’s Convention on the Rights of the Child and Article 8 of the European Convention on Human Rights’

We leven in een gekkenhuis.

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Denmark to Become ‘Magnet for Child Brides’ After Amazing U-turn

 1. Child brides as young as 14 are being reunited with their older, migrant husbands in Denmark after authorities decided that upholding Danish law breached their “human rights”.

  The legal minimum age for marriage is 18 in the Nordic nation, yet the exemptions are being made for migrants because separating the couples is said to violate the right to family life guaranteed in the European convention on human rights.

  http://www.breitbart.com/london/2016/09/29/denmark-allows-migrants-to-break-law-and-keep-child-brides/

  Like

 2. HUN mensenrechten, daar zijn ze druk mee. WIJ moeten onze MUIL houden en betalen.

  Liked by 1 persoon

 3. Op zich maakt het natuurlijk weinig uit of moslims moslimkinderen uit elkaar trekken. Het zijn immers geen (volwaardige) mensen. Wat bijzonder abject is, is dat dat op ons grondgebied gebeurd. Net zoals wij geen krokodillen in het zwembad laten zwemmen met onze kinderen, horen moslims niet met (Westerse) mensen te worden gemengd. Dat geeft verwarring, onrust en conflicten in beide kampen, simpelweg omdat beiden elkaar niet begrijpen.
  Soms begrijp ik hun verwarring ook wel. Wij laten ze immers binnen en zij gaan er natuurlijk vanuit met hun gedegenereerde hersentjes dat wij ze volledig toelaten, dus met alles wat erbij hoort. Gooi daar een sausje van godsdienstvrijheid overheen en zij begrijpen helemaal niet meer wat wij nou willen. HET STAAT TOCH IMMERS IN DE KORAN WAT ZIJ DOEN?! DAT WISTEN WIJ!!
  De echte schuld licht bij diegenen die dit allemaal hebben toegelaten. Die de krokodillen hebben uitgenodigd in het zwembadfeestje van onze kinderen. En nu zeggen dat wij maar moeten wennen aan het bloed in het water.
  Eerst de kraan dicht. Daarna dweilen. Daarna de schuldigen zoeken en straffen!

  Like

 4. Greengo // maart 17, 2017 om 23:13 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: