Nieuw

België gaat islam inzetten om islam te bestrijden

Dat krijg je er van als je niks begrijpt van islam. Er bestaat geen gematigde islam. Islam geeft de opdracht aan zijn volgers om de hele wereld te onderwerpen en daarbij zijn ALLE middelen toegestaan. Niet alle moslims weten dat, heel veel moslims weten verdomd weinig van islam, en dat is maar goed ook. Wie dat zeker wel weten zijn de imams. Dat zijn dan ook de laatsten die je in moet zetten tegen ‘radicalisering’. Die imams kunnen alle jihadverzen uit hun hoofd opzeggen en zijn zich er terdege van bewust dat je niet een stukje uit de koran weg mag laten, waar ze zich ook van bewust zijn is dat de latere, gewelddadigere, verzen gaan boven de eerdere vredigere verzen, abrogatie.

De Koran incl. Hadith, bestaat uit twee gedeelten; het vroege deel is van voor 622 de tijd in Mekka, en bevat de vredelievende Soera’s en verzen. Het latere tweede deel is ontstaan na 622 toen Mohammed in Medina was, en van daaruit tot zijn dood in 632 ,10 jaar 66 religieuze oorlogen heeft gevoerd om de Islam te verspreiden via geweld. Uit deze periode dateren de haatdragende Soera’s en verzen richting Joden, Christenen, afvalligen en ongelovigen. De Koran zegt in Soera 2.106 “Welk teken(koranvers) Wij ook opheffen of doen vergeten, daarvoor brengen Wij betere of daaraan gelijke.” In Soera 16 vers101 “En wanneer Wij het ene teken(koranvers) in plaats van het andere brengen-en Allah weet het beste wat Hij openbaart-zeggen zij: GIJ VERZINT HET SLECHTS.NEEN DE MEESTEN HUNNER WETEN HET NIET”. De Koran geeft dus zelf aan dat de eerdere geopenbaarde vredelievende verzen zijn vervallen. Wat daardoor ook opvalt is dat de Islamitische jaartelling begint in 622 dus vanaf de Medina periode. In mijn vertaalde Koran is dit zichtbaar gemaakt door de aanduiding VOOR of NA Mohammeds verblijf in Medina. IK DENK DAT VELE gewone MOSLIMS DIT HELAAS NIET WETEN, maar hun Imams zeker wel. Fenixx >>

België gaat 80 imams aanstellen om de deradicalisering te bevorderen.

Het middel is erger dan de kwaal. Dit nadat het langzaam bij onze zuiderburen begint door te dringen wat ze binnengehaald hebben in Molenbeek. 3000 valse persoonsbewijzen, 45 illegale moskeeën, wapens, munitie, honderden kilo’s druks. 57 geradicaliseerden, waar België niet genoeg politie voor heeft om de hele tijd in de gaten te houden. Ondertussen staan de grenzen wagenwijd open en stromen de jihadisten ongehinderd binnen.

De titel bij HLN is:

485 extra agenten in de strijd tegen terreur

Maar beter was geweest:

80 extra imams voor de strijd tegen de ongelovigen

 

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7203 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on België gaat islam inzetten om islam te bestrijden

 1. O jee, is het weer zo ver, ze leren het ook werkelijk waar nooit.
  Hoe debiel moet je wel niet zijn om 80 van die haat predikers in te zetten.

  Liked by 1 persoon

 2. Er is geen gematigde islam. Alle moslims zijn terroristen. Ofwel passief of actief. De extremist wil ons vermoorden, de gematigde wil dat de extremist ons vermoord.
  Het is tijd dat alle moslims worden geneutraliseerd. Totaal en Finaal. Zodat de wereld +99% van het geweld kan elimineren en democratie, tolerantie, vooruitgang en welvaart weer kan terugkeren.
  Islam is het kwaad en moslims voeren dat kwaad uit.
  +1400 jaar incest en Magisch Denken heeft tot een ongekende Devolutie geleid welke een gevaar is voor de mensheid. Deze ziekte moet worden uitgeroeid!

  Like

 3. We zijn omringd door idioten…

  Like

 4. Wat een onzin, islam bestrijd alleen Kafirs en dat grondig

  Like

 5. bibidada // oktober 1, 2016 om 12:16 //

  Believe me. IMAMS They are all terrorists

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: