Nieuw

Bejaarden maken kennis met de diversiteit van Jesse Klaver

“Beesten, dat waren het”, vertellen slachtoffers Guillaume Merckx (82) en Marie-Madeleine Moonens (81) aangedaan.

Guillaume Merckx (82) en Marie-Madeleine Moonens (81), die langs de Steenweg op Ukkel wonen, beleefden op 17 mei van dit jaar de schrik van hun leven.

Die bewuste dinsdag leek het dan ook alsof het koppel in een nachtmerrie verzeild geraakt was. “Ik was naar de bakker geweest, reed onze oprit af en parkeerde mijn wagen in de garage”, doet Guillaume het verhaal.

HLN >>

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Bejaarden maken kennis met de diversiteit van Jesse Klaver

 1. De vrouw van deze overval kan het niet meer na vertellen.

  De niets vermoedende vrouw liet op 29 augustus 2014 enkele oplichters binnen, die zich voordeden als medewerkers van energiemaatschappij Oxxio. Eenmaal binnen werd de bejaarde door de mannen mishandeld en uiteindelijk vastgebonden. Uren later werd zij door haar zoon gevonden en met spoed met het ziekenhuis gebracht. Daar bleken haar verwondingen van dusdanige aard dat Mien dezelfde avond nog haar laatste adem uitblies.
  https://www.powned.tv/artikel/schiedammer-gearresteerd-voor-dood-helmondse

  Like

 2. Iedere keer als ik langs haar huis rij moet ik onbewust kijken, en vraag mezelf af wanneer de daders worden gepakt. Je kan er zo boos over worden, de lafheid oude mensen te beroven, te mishandelen, dat doen mensen niet, dat doen dieren. Misschien nu dan eindelijk duidelijkheid, maar dan, een lange betaalde verzorging met allerlei speeltjes en eens in de maand een blonde prostituee, betaald door de staat? Gezondheidzorg van de beste kwaliteit, een grootbeeld Tv, sport en spel….. Strafinrichting of kuuroord?
  Moet je moorden om fatsoenlijke zorg te krijgen en goed te eten? Of is dat het vangnet?

  Ik verwacht eigenlijk dat de daders Nederlanders zijn met een extra paspoort, zomaar een gevoel. Mocht dat niet zo zijn zal de pers uitgebreid Klaas en Piet vermelden. Alles om de misdrijven van hun favoriete speeldiertjes onder kilometers tapijt te schuiven.

  Misdaad in Nederland kan snel met 90% dalen, kwestie van alle daders met een tweede nationaliteit Europa uitzetten en het Nederlandse paspoort afnemen. Scheelt stukken van mensen.

  Godverdomme wat een klerezooi heeft de politiek van dit land gemaakt.

  Like

 3. Jesse Klaver is een halve arabier daar om zit hij bij Femke Halsema op de schoot.Ook Rozenmüller Paul heet hij geloof ik ook Klapt zijn handen wond van blijdschap.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: