Nieuw

Vreedzame’ ‘vluchtelingen’ blijken gewapende jihadisten

Filip Dewinter: “De zogenaamde ‘screening’ van de zogenaamde ‘vluchtelingen’ blijkt zo lek als een zeef te zijn.”

De jongste dagen ontving volksvertegenwoordiger Filip Dewinter via verschillende kanalen alarmerende berichten, gestaafd met fotomateriaal afkomstig van allerlei sociale media (Facebook, Instagram, Twitter, …), waaruit blijkt dat zogenaamde ‘vluchtelingen’ die hier verblijven en komende uit het Midden-Oosten, in de praktijk gewapende jihadisten zijn. Zogenaamde ‘vluchtelingen’ die vreedzaam poseren voor het Brusselse stadhuis of het Antwerpse Centraal Station, poseren even vrolijk met een kalasjnikov of M16-geweer. Als bijlage vindt u daarvan een viertal flagrante foto-voorbeelden. In het belang van onze veiligheid roept Filip Dewinter op om zoveel mogelijk soortgelijk bezwarend materiaal aan hem te bezorgen.

Verder lezen : https://www.vlaamsbelang.org/persberichten/2722

De foto’s : https://www.vlaamsbelang.org/files/20160927asielterroristen.pdf

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2070 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Vreedzame’ ‘vluchtelingen’ blijken gewapende jihadisten

 1. Zonder wapenen kan je dar al Herb niet voor Allah veroveren.

  Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit heeft iedereen met een gezond verstand al lang voorspeld! Maar de Europese volksverraders hebben helaas de grote groep onnozelen achter zich staan!

  Like

 3. Republikein // september 28, 2016 om 17:51 //

  Ik begrijp er geen reet van.
  Valse vlaggen?
  And now, meine Herrschaften!

  False-Flag-Anschläge der Antifa, um diese dann den “bösen Rechten” in die Schuhe zu schieben, gab es schon in der Vergangenheit genügend – immerhin muss ja die Statistik der “rechtsextremen Straftaten” genügend Vorfälle aufweisen können, um so den “Kampf gegen rechts” zu legitimieren. Auch jene Brandanschläge in der Nacht auf Dienstag auf eine Moschee und ein Kongresszentrum in Dresden, gehören offenbar dazu.

  https://www.contra-magazin.com/2016/09/anschlaege-in-dresden-false-flag-der-antifa/

  Like

 4. Ik begrijp er ook geen reet van.
  Ik doe niet eens de moeite om iets te lezen wat niet in het Nederlands staat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: