Nieuw

Geen brandweerwagen op de kleuterschool – om seksueel misbruik te voorkomen

De verdachte kinderverkrachter.

Zweden – De kleuterschool Stångböna in Malmö heeft de geplande inkoop van een brandweerwagen buitenspeeltoestel gestopt. De reden? Om seksueel misbruik te voorkomen.

Barbro Romero, hoofd van de kleuterschool, verklaart tegen Sydsvenskan dat het handelt om “norm-kritisch” denken.

– Wij denken strategisch vooruit om te voorkomen dat er iets gebeurt. Het norm-kritisch denken is een belangrijk deel van ons werk om seksueel misbruik te voorkomen. Dat vergt het meeste werk, zegt ze.

De brandweerwagen zou het buitenmilieu van de kleuterschool domineren en werd beschouwd als niet voldoende “genderneutraal”.

Een andere maatregel wat de kleuterschool in Malmö heeft genomen is het uitlenen van boeken aan de ouders om “gender-normen situeren en familieopstellingen te leren”.

Dit alles als onderdeel van een campagne wat tot doel heeft om seksueel misbruik in de kleuterscholen te voorkomen.

Bron:

http://www.friatider.se/dagis-stoppar-laksaksbrandbil

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4124 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

15 Comments on Geen brandweerwagen op de kleuterschool – om seksueel misbruik te voorkomen

 1. Ze beginnen daar in Zweden behoorlijk paranoia te raken, begrijp ik!

  Like

 2. Ik denk dat ze het in Zweden helemaal kwijt zijn. Het is één grote open inrichting.

  Like

 3. Haha, ze proberen van de mannetjes wijfjes te maken, terwijl ze middeleeuwse patriarchale barbaren binnenhalen voor wie geweld iets is om trots op te zijn. What could possibly go wrong ?

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // september 28, 2016 om 23:26 //

  “Dit alles als onderdeel van een campagne wat tot doel heeft om seksueel misbruik in de kleuterscholen te voorkomen.” Daar moet je echt heel lang voor gestudeerd hebben om dat uit je strot te krijgen en dan ben je dus definitief van het padje, wat een mafkees!

  Like

 5. Ahh, maar nou heb ik hem door! Brandweerwagen, dat zijn spuitgasten, die spuiten uit een slang met water. Dat is symboliek voor het mannelijke orgasme, dat binnendringende, onderdrukkende, geprivilegeerde, rape-apologist, verkrachtende … nou ja, zoiets. Dat kan niet meer vandaag de dag. Jongens moeten met poppen spelen en voor het verkrachten hebben we de mohammedanen ingevoerd.

  Like

 6. Misschien ben ik een beetje achterlijk maar ik snap nog steeds niet wat een brandweer auto nou met seksualiteit te maken heeft.

  Like

 7. Misschien die lange stevige brandweerladder?

  Like

 8. Of het schuim wat het vuur gaat blussen?

  Like

 9. rommel, we hebben het over een kleuterschool.
  Dan ben je toch echt behoorlijk ergens van vervreemd.

  Like

 10. Nee, we hadden het over een brandweerauto in betrekking met seksualiteit. Daar liet ik even mijn Freudiaanse bespiegelingen overheen.
  Dat jij er een kleuterschool bijsleept zegt meer over jou dan mij.
  Viezerik.

  Like

 11. Met “je” bedoel ik niet jou, maar in het algemeen.
  Wat voor fantasie ik er ook bij bedenk, ik snap er werkelijk niks van.
  En dat heeft niet met jouw berichtgeving te maken.

  “Zweden – De kleuterschool Stångböna in Malmö heeft de geplande inkoop van een brandweerwagen buitenspeeltoestel gestopt. De reden? Om seksueel misbruik te voorkomen.”

  Like

 12. Een andere maatregel wat de kleuterschool in Malmö heeft genomen is het uitlenen van boeken aan de ouders om “gender-normen situeren en familieopstellingen te leren”.

  Volgens mij kan de meerderheid van de toekomstige heersers van Zweden helemaal niet lezen, dus dit voornemen is op zijn zachtst gezegd een beetje onlogisch.

  Like

 13. Nou lopen Julie oer zweden te klagen maar kijk hier ffe op school of tv neem ffe lekkker TLC met zn homo lesbo en transgender pushen net als Alle RTL zenders .
  blij dat ik geen tv meer heb al jaren niet

  Like

 14. De brandweer gaat pas spuiten als ie is uitgerukt.

  Wat een mongolen. Zijn het niet de Zweden die een IQ van rond de 70 hebben i.p.v. die asielzoekers…?

  Liked by 1 persoon

 15. Bijzonder dat die Zweden opeens denken dat die kleuters elkaar seksueel gaan misbruiken als ze met een brandweerauto spelen.
  Of zou het soms bedoeld zijn voor die veertigjarige, eh ik bedoel “vierjarige” migrantenkinderen die ook in die kleuterklassen zitten?

  Ik begrijp er steeds minder van dat die Zweden dit nog steeds pikken. Als ze de policor top van overheidsorganen of politie willen tegenwerken dan hoeven die Zweden alleen structureel hun bazen te gaan treiteren in de vorm van rattenstreken leveren als banden leksteken of lek laten steken bijvoorbeeld. In boerka vermommen is een mogelijkheid, want daar doet de politie daar toch niets tegen, dus camera’s leveren geen daderbeelden op.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Voor bij het weekend - Dinghal

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: