Nieuw

1000 euro boete geëist tegen Raffie Chohan. Plus rechtbankverslag door André van Delft

Raffie Chohan (65) moet als het aan het Openbaar Ministerie ligt een boete van 1000 euro, waarvan de helft voorwaardelijk, betalen omdat ze heeft opgeroepen om moslims te verachten en te haten. Dat is aanzetten tot haat en dus strafbaar, concludeerde de officier van justitie woensdag bij de rechtbank in Utrecht.

Telegraaf >>

Van de bewuste demonstratie hebben we geen beeld, wel van die daarop in Utrecht:

Eerdere berichten over deze zaak hier.

Rechtbankverslag door André van Delft

(lezen van beneden naar boven, de tweets komen per twee, de bovenste is steeds de eerste)

Opmerking van André van Delft: “Let op: ik heb eigen mijmeringen er tussen door geplaatst.”

 

Doe mee met 8.266 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6769 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on 1000 euro boete geëist tegen Raffie Chohan. Plus rechtbankverslag door André van Delft

 1. Alweer iemand de mond gesnoerd…………………….

  Liked by 1 persoon

 2. Als mohammedanen schreeuwen dat alle joden dood moeten, of als ze auto’s in brand steken of vrouwen verkrachten, of wat dan ook: dan zie en hoor je geen OM. Het blijft een theater om een onwelgevallige politieke stroming monddood te maken.
  Daar is een woord voor: politiek showproces.

  Liked by 3 people

 3. Het OM doet aan rechtswillekeur ,discrimineert en vooral vrouwen in toga is het ergste wat je kunt overkomen,zeker als het een rechter is, wat liegt en bedriegt,bewijs is overbodig,alleen hun aannames en veronderstellingen zijn maar nodig.Als je niets anders meer kunt,ga je ook rechten studeren,ze zijn te dom om te kunnen rekenen. Regelmatig wordt je uitgescholden voor vuile tering hoer daar die cultuur en daar doen het OM ook geen flikker aan. Zelfs als je wordt verkracht door een Arubaan,kun je bij het OM na aangifte morsdood vallen. Aangiftes van geweld op doodzieke mensen,kan er net slachtofferhulp af,maar voor de rest kun je morsdood vallen,is de enige veilige plek in dit land,een ziekenhuis Het Om is uitermate corrupt en volledig onbetrouwbaar.Een poging tot moord hoort een boete bij van 500 gulden,omdat het OM niet kan lezen. Ze meten dus met vele maten. Heel de wereld weet hoe smerig het Nederlandse recht is en ze hebben volstrekt gelijk.

  Liked by 2 people

 4. Misschien is het mogelijk om André van Delf eens uit te nodigen voor een artikel.
  Dat scheelt je bergen twitter berichten hier plakken.

  Like

 5. Ik veracht moslims en haat de islam. Overigens is die stelling veel minder schokkend dan het haatboek koran en is mijn stelling het gevolg van het verachtelijke gedrag van moslims en de haatteksten uit de koran.
  Die dubbele standaard in de wet moet snel weg, want de haat groeit alleen maar wereldwijd.

  Liked by 2 people

 6. De selectieve blindheid van vrouwe Justitia. NSB in opdracht van………….

  Liked by 1 persoon

 7. ‘Gisteren was ik op bezoek in Maassluis,’ begint Wilders. ‘Een stad bij Rotterdam, waar de inheemse Nederlandse bewoners de slachtoffers zijn geworden van jeugdige immigranten van Marokkaanse afkomst.’

  ‘Auto’s werden vernield, huizen beschadigd, mensen bedreigd. De Nederlanders voelen zich in hun eigen stad niet langer vrij en veilig. Toen het lokale radiostation enkele slachtoffers interviewde en vermelde dat de daders Marokkanen waren, kreeg ik een anonieme brief: ‘Jullie zijn racisten! Jullie tijd komt nog wel! Mij maakt het niet meer uit omdat ik te oud ben, maar onze jongens zijn de nieuwe soldaten.’

  ‘Maassluis. Het is slechts een van de vele Nederlandse steden en buurten die worden geterroriseerd door Marokkaanse of Turkse jeugdbendes. Anderen zijn de Schilderswijk, Oosterwei, Kanaleneiland, Zaandam, Helmond… Het is dus niet verrassend dat 43% van de Nederlanders minder Marokkaanse immigranten in ons land wil. Deze mensen zijn geen racisten; het zijn keurige mensen, patriotten die van hun land houden en dat niet willen kwijtraken.’
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/09/Wilders-Wij-moeten-de-deur-dicht-doen-voor-islam-en-voor-vrijheid-kiezen

  Like

 8. We zitten een beetje tussen de 3 fases van Arthur Schopenhauer in en de 5 fases van Elisabeth Kübler-Ross. Wat het gaat worden zal in de komende jaren worden bepaald.

  German philosopher, Arthur Schopenhauer once said, “All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident.”

  The Kübler-Ross model, or the five stages of grief, postulates a series of emotions experienced by survivors of an intimate’s death (or one’s imminent death), where in the five stages are denial, anger, bargaining, depression and acceptance.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: