Nieuw

Roemeense en Bulgaarse bedelaars bezetten treinstation en schijten het onder

Umea Centraal Station

Zweden – De zogenoemde bedelaars, oftewel ‘EU-migranten’ poepen het onlangs gerenoveerde centraal station in Umeå onder. Schrijft het raadslid Anders Ågren van de Moderaten op de lokale nieuwssite Nyheter i Västerbotten.

De bedelaars verjagen gewone reizigers die niet meer in het treinstation durven te verblijven. Schoonmaakbedrijf Samhal verklaart dat het een terugkerend probleem is op het station, met naalden, bloed en uitwerpselen .

Een grote groep bedelaars heeft zich in het station gehuisvest. De bedelaars maken kampvuur op het perron en kakken in de afvalbakken in de wachtruimte. Bovendien wordt ontlasting uitgesmeerd op de muren van de toiletten. Schoonmaakbedrijf Samhal heeft door deze situatie het werkcontract verbroken.

– Dit gedrag is volstrekt onaanvaardbaar. We zijn nu als gemeente gedwongen onze beveiligingsbewaking te verdriedubbelen, dat zal de gemeentekosten voor beveiliging in de komende drie maanden met een miljoen kronen verhogen (€ 110.000), zegt gemeenteraadslid Anders Ågren.

Nu willen de Moderaten, die voorheen tegen een voorstel van de Zweden Democraten voor een bedelverbod hebben gestemd, dat deze bedelaars, ieder geval op lokaal niveau, teruggestuurd worden naar hun land van herkomst.

– Zweden moet druk uitoefenen op Roemenië en Bulgarije om verantwoordelijkheid te nemen voor het welzijn van zijn eigen burgers, zegt parlementslid Edward Riedl van de Moderaten.

Bron:

http://www.friatider.se/tiggare-bajsar-ned-nyrenoverad-tagstation-i-umea

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4407 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

15 Comments on Roemeense en Bulgaarse bedelaars bezetten treinstation en schijten het onder

 1. Voor de schoonmaak zijn er wat andere hulpmiddelen dan bezems en dweilen nodig.

  Like

 2. Trek dat schijtvolk dan ook door de plee… letterlijk. Geportioneerd is ook mogelijk; Husquvarna kettingzagen zat daaro.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // september 27, 2016 om 23:53 //

  Bizar, als je hier op het perron een sigaret opsteekt duurt het ongeveer 10 seconden voor de beveiliging naast je staat met het bonnenboekje in de hand en daar maken ze een kampvuur!
  Die Linkse types zijn toch altijd zo voor het milieu?

  Liked by 1 persoon

 4. Als ik niet snel genoeg die dikke uitlaatworst van mijn witte herder met mijn tanden van de stoep bijt krijg ik een menigte boze hooivorkvolk achter me aan die me levend willen verbranden.

  Like

 5. Soms denk ik wel is en stop meteen met denken.

  Like

 6. Het leven is als een sigaret, langzaam gaat die op.

  Like

 7. Het ultieme moment van miscommunicatie.
  Als je vrouw trek in neuken hebt (of is het heeft) en jij niet.

  Like

 8. Wanneer echt alles verloren is en geen uitzicht op hoop is er altijd nog de dood.

  Like

 9. rommel // september 28, 2016 om 01:36 // Bewerken

  Het leven is als een sigaret, langzaam gaat die op.

  ———

  In mijn sigaretten stoppen ze fosfor, dan fikken ze sneller.

  http://www.smartstop.be/jongeren/bedrog

  Like

 10. Het leven is als een verrekijker. Aan de voorkant zie je de nabije toekomst, en aan de achterkant het verre verleden.

  Like

 11. Het leven is een wasmachine. Kort, maar heftig:

  Liked by 1 persoon

 12. rommel // september 28, 2016 om 01:08 /

  Als ik niet snel genoeg die dikke uitlaatworst van mijn witte herder met mijn tanden van de stoep bijt krijg ik een menigte boze hooivorkvolk achter me aan die me levend willen verbranden.

  ——

  Ik concludeer hier uit dat het al weer vriest bij jullie.

  Like

 13. Het vriest altijd in Zweden.

  Like

 14. Roemenie en Bulgareie was eens door de Ottomanen bezet. Is dat een reden om bij ons dat nooit door de Ottomanen bezet aren rotzooi te trappen of zijn het moslims ?

  Like

 15. @rommel // september 28, 2016 om 02:42 // ,
  Ik had het bijna gelooft dat het daar altijd vriest, het zou zomaar waar kunnen zijn.

  Warme zomers
  Opvallend voor Zweden zijn de relatief warme zomers met vrij stabiel weer. Overdag liggen de temperaturen gemiddeld tussen de 18 (noorden) en 22 graden (zuiden). In de bergen is het door het hoogteverschil vaak enkele graden koeler. Lange periodes vol zonneschijn en met zomerse temperaturen van 25 graden of hoger komen regelmatig voor in de zomer. Niet alleen in het zuiden, maar ook in het noorden van Zweden is het dan zeer aangenaam zomers weer. Enkele dagen per jaar schiet de thermometer zelfs omhoog naar 30 graden of nog hoger. Het aantal tropische dagen op jaarbasis varieert van zes in oost Götaland en in het binnenland tot twee in Lapland. Op de hoogste pieken van Jämtland komen tropische temperaturen bijna nooit voor, wel in de dalen.
  http://www.klimaatinfo.nl/zweden/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: