Nieuw

Duits gezinsblad waarschuwt dat blonde, gelukkige gezinnen gevaarlijk zijn

Met behulp van extreem-links waarschuwt een bekend Duits opvoedtijdschrift voor ouders en gezinnen die “rechts” zijn. Er worden ook tips gegeven hoe men dergelijke families kan onthullen en wat men moet doen.

Het populaire apotheektijdschrift ‘Baby und Familie’, die sociologen en een vertegenwoordiger van de extreem linkse en gewelddadige organisatie Amadeu Antonio Stiftung heeft geïnterviewd, schrijft over de dreiging en de gevaren van “rechtse families”.

Het grote gevaar is dat dergelijke gezinnen net als alle anderen families uitzien en dit misbruiken om andere ouders te beïnvloeden in de speeltuin of op de kinderopvang.

Eigenschappen waar je voor moet opletten

“First of all, [right-wing families] are nice and dedicated” Michaela Köttig, sociologist and researcher of right-wing extremism at the Frankfurt University of Applied Sciences, alleges.

Volgens sociologe Michaela Köttig zijn extreem rechtse families “aardig en betrokken”. In het algemeen moet men uitkijken voor gezinnen die “discreet, blond, aardig en betrokken zijn”. Dit is een kenmerk wat hen verraadt.

Ze moeten ontmaskerd worden. Onderzoekster van rechts-extremisme, Ava Prausner, zegt dat het grote gevaar van deze gezinnen is dat ze normaal lijken.

Volgens Heike Rad, van de links extreme en gewelddadige organisatie Amadeu Antonio Stiftung, lijken de kinderen volkomen normaal te zijn, maar zijn vaak “zeer gehoorzaam en zwijgzaam”.

Andere waarschuwingstekens zijn dat meisjes in deze families “vlechtjes hebben en lange rokken dragen”. Een ander alarm is dat ze geen Amerikaanse merkkleding dragen.

Hoe moet men reageren als men geconfronteerd wordt met een familie waar de kinderen zich goed gedragen en geen geseksualiseerde kleding dragen? Het belangrijkste is dat je meteen je hakken in het zand zet, schrijft Michaela Köttig. “Confronteer hen meteen”, is haar mening. Heike Rad is duidelijk om erop te wijzen dat er geen ruimte is voor “begrip” bij behandeling van dergelijke gevaarlijke gezinnen.

Mothers and fathers should get involved in the parents’ council to take action against right-wing parents, Baby & Family notes. They should “not be afraid to confront [right-wing parents] directly”, it states.

Bovendien zijn de “deskundigen” van mening dat de kinderopvang duidelijk moet maken, vanaf het begin, dat eigenaardigheden die geassocieerd zijn met extreemrechtse gezinnen niet getolereerd worden.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2016/09/25/blond-cheerful-families-dangerous-right/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8670 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Duits gezinsblad waarschuwt dat blonde, gelukkige gezinnen gevaarlijk zijn

 1. Tsja, dat vind ik ook : Als ik een meisje met vlechtjes in d’r haar zie, dan knip ik die er onmiddellijk vanaf. Zulke rechts-extremistische uitingen moet je meteen bij de bron aanpakken.
  Ook de film “The sound of Music” met de von Trapp familie zou mijns inziens onmiddellijk verboden moeten worden. Veel te veel vlechtjes.

  Like

 2. De paniek onder landverraeterisch links heeft de ventilator geraakt.
  .
  Bedenk daarbij dat in 0049 op zowat iedere hoek eine Apotheke steht…
  Het gajes gaat puur Geo-Ondnungs geweis zur Sache.
  Hoe knall’n ze eigen poot af?
  Juist op deze wijze. Ga vooral door.

  Like

 3. Nou dat onderzoek klopt helemaal.

  Like

 4. De link naar dit artikel bij Bron had ik hier al eerder geplakt.
  Had je het werk van een vertaling gescheeld.

  Liked by 1 persoon

 5. Gewoon negeren dat kansloze volk. Ze draaien zich in wel heel vreemde bochten nu. Het einde is in zicht voor ze! Kaalscheren en met pek en veren op een platte kar door de stad is eigenlijk nog te goed voor dit soort. Malloten.

  Liked by 1 persoon

 6. Ik ben sprakeloos…

  Like

 7. Rosa Luxemburg // september 27, 2016 om 08:32 //

  Ik heb de sociaal fascisten Diederik en Alexander nooit vertrouwd.

  Like

 8. Het was een ongelukje echt waar

  Like

 9. Eduard uit Breda // september 27, 2016 om 15:13 //

  Als wij het eens omkeren en iedereen waarschuwen voor kafka en antifa welke groepen graag met geweld hun zin doordrijven
  Smeerig links tuig kennen we in Nederland ook werk schuw en snel gooien met stenen en Molotov cocktails
  Gr uit een zonnig België

  Like

 10. Eduard, maar dat doen we toch al hier en op andere sites.
  Ze waarschuwen.

  Liked by 1 persoon

 11. Lightworker // augustus 24, 2017 om 14:16 //

  Fascistisch Extreem Links.

  Met hun “dit nooit weer” hahahaha ze faciliteren het, en herintroduceren het pro fascisme. Anti is het nieuwe pro fascisme winston churcill heeft weer gelijk gehad !!!

  Het NSB volk is nooit weg geweest!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s