Nieuw

Merkel: Geld naar Afrika, Afrikanen naar Europa

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Het ziet er naar uit dat Angela Merkel met het oog op haar toenemende daling in de gunst van de kiezers en haar mogelijke niet-herkiezing nu nog een keer goed gas geeft om de vernietiging van Duitsland te bespoedigen voordat men haar het roer uit handen kan nemen. Naar aanleiding van de toerisme-top in Berlijn beloofde ze dat Duitsland zijn uitgaven voor ontwikkelingshulp in Afrikaanse landen zou verhogen, want het zou belangrijk zijn om “Afrikaanse landen perspectieven te bieden”. Tegelijkertijd zou men de illegale immigratie moeten stoppen. Nee, ze bedoelt niet de grenzen sluiten, maar er zouden legale manieren voor de Afrikaanse invasie naar Europa gevonden moeten worden om de risico´s voor de migranten te verminderen. Er moet dus, indien mogelijk, ook maar niet eentje van de “aan ons geschonken mensen” onderweg verloren gaan.

E.J. Bron >>

Doe mee met 8.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6072 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Merkel: Geld naar Afrika, Afrikanen naar Europa

 1. Bouw dan godverdomme een brug. En een heel erg brede. Leg lopende banden aan vanaf die brug tot diep in Afrika, tot in elk land. Dan hoeven ze niet zo ver te lopen. En kijk uit dat die kut-witte-Zuid-Afrikaners er geen misbruik van maken!!
  Die moeten nl. gewoon in Zuid-Afrika blijven en gewoon vermoord worden door onze zwarte broeders. En onze lieve, zwarte mohammedaantjes.

  Ach, ze vinden vast iets nog veel gekkers uit.

  Like

 2. Bij bovenstaande”zwarte activist wil Zuid-Afrika in de as leggen en de blanken verdrijven
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/09/zwarte-activist-maxwele-het-land-moet-in-as-worden-gelegd-2883547W/

  Like

 3. “Wee de aarde en de zee, want de duivel is tot u neergedaald, wetend dat hij nog slechts een korte tijd heeft”. Dit is een citaat uit Openbaring 12. Wie zei ook alweer dat de bijbel onzin is?…;))). Duzzz.

  Like

 4. Daniel, tot op heden heb ik niks gek over jou bedacht, maar ga jij nou hier beginnen met bijbel geleuter.
  Nou, kom maar op dan.
  Want daar heb ik toch wel zo een pleuris hekel aan.

  Liked by 1 persoon

 5. Daniël, dat de duivel nog maar een korte tijd heeft en daarom zijn inspanningen verdubbelt, dat zeiden ze ook al vlak voor het jaar 1000. En in de zestiende eeuw begonnen ze er wéér over te zaniken en toen was het de smoes om de heksenvervolgingen te beginnen. Dus hou jouw duivel maar fijn in jouw hel.

  Like

 6. I woon in Suid Afrika, die land gaan op sy kniee. alle universiteite gesluit,ons swartbroeders wil niks van westerse oorsprong studeer. Wat bly oor? domme mense , towerdokters, armoede,,,ens. Daniel , geloof maar Openbaring, wanneer weet ons nie, maar die tyd sal kom.

  Liked by 1 persoon

 7. Het is toch van de gekke…..echt een omgekeerde wereld….

  Like

 8. Dat is een slechte deal geloof ik

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: