Nieuw

Waarom hebben jullie ons land verraden?

Stel je voor je woont in een omgeving waar de Nederlandse middenstand heeft plaatsgemaakt voor sjoemelige Turkse ondernemers met hun telefoonwinkeltjes, snackbars, en andere witwas etablissementen. De buurt overgenomen wordt door agressieve allochtone hangjongeren die je het leven zuur maken, met een politie die zich niet laat zien. Je kinderen niet meer zonder angst over straat kan laten lopen. Je beter gesitueerde buren naar elders op de vlucht slaan en ruimte scheppen voor een familie in boerka die geen woord verstaan wat je zegt. Je betaalt steeds meer belasting en krijgt steeds minder terug. Al die sociale voorzieningen die je vroeger als vanzelfsprekend vond verdwijnen als sneeuw voor de zon om de multiculturele droom te financieren. Je ziet voor je hoe de samenleving waar je in geboren bent voor je ogen ten ondergaat, en niemand in de gevestigde media of politici neemt je ongerustheid serieus.

Al jarenlang probeer je te waarschuwen en vermeld je over de teloorgang van de samenleving die je gewend was, en je dacht dat je daar goed aan deed, voor je gezin en de maatschappij.

In plaats daarvan krijg je een emmer stront over je heen van journalisten en politici die je uitschelden voor racist en ander fraais als je probeert de werkelijkheid te beschrijven.

Deze politici en journalisten bespotten en vernederen niet alleen een groot deel van het Nederlands volk maar ook een partij die democratisch is gekozen. Dat er een politiek gemotiveerde agenda achter dit alles ligt is geen conspiratie.

De PVV is niet zonder reden gegroeid. Ze luistert naar de zorgen van de mensen, ze neemt kennis van alle verhalen uit de zwaar teleurgestelde samenleving. De PVV bewijst zich als humanisten, verantwoordelijkheid nemen en eerlijk zijn. De PVV doet wat andere politieke partijen hadden moeten doen. Namelijk zorgen voor je eigen bevolking. Tegenwoordig spugen de “oude” politieke partijen op hun autochtone burgers. De PVV koestert onze cultuur en onze waardevolle identiteit wat democratie en een rechtsstaat gecreëerd heeft. Een kind begrijpt waarom een groot deel van bevolking de oude gevestigde politiek met zijn ouwe boom media de rug toedraait.

Politici en zijn slaafse media hebben een nachtmerrie volbracht voor een groot deel van de Nederlandse bevolking. Ze hebben voor velen een hel gemaakt. Zelf hebben ze zich in dure villa’s verschanst, ver weg van de negatieve kantjes van hun multiculturalisme.

Het enige wat ze zelf ontvangen van het multiculturalisme is datgene wat hen en hun idealen ten goede komt. Tropisch restaurantje, kleurrijke kleding, voetbal professionals, en iemand die de taxi rijdt.

Waarom hebben jullie ons land verraden?

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

22 Comments on Waarom hebben jullie ons land verraden?

 1. Tijl Uylenspiegel // september 26, 2016 om 02:42 //

  Nee nou moet je ophouden!! Over hetzelfde onderwerp plaats ik een minuut geleden een stukje! Nou vooruit, gezien door de ogen van mijn generatie die net even wat ouder is dan jij, maar toch…

  Liked by 1 persoon

 2. Rosa Luxemburg // september 26, 2016 om 06:26 //

  Elimineer de sociaal fascistische handlangers van dat onverdraagzame gewelddadige geloof.

  Like

 3. Ik ben het in principe altijd oneens met Rosa Luxemburg (zioniste=communiste) maar dit keer wel. שלום.

  Like

 4. Omdat zij, ja zij grote fascisten zijn.
  Ik kan een heel boek schrijven.
  Ik ben nooit lui geweest, kan ik niet omdat gehandicapt ben, komt niet bij me op.
  De achterlijke klootzakken in Den Haag die brullen dat “wij” de oorzaak zijn van vele crisissen.
  Er bestaat van mij een dossier waarmee een groot deel van de gekapte amazone is gekapt.
  Maar nietsnutten moeten zich naast het vele ouwehoeren en koffie drinken ook nog belangrijk voelen.
  Dus ik moest weer gekeurd worden of ik kon werken.
  Voor iemand zoals mij, mijn inzet en doorzettingsvermogen kon wel iets gevonden worden.
  Ik lachte hem een beetje uit, joh dat is vaker gezegd!
  Hij zette er een fles drank op.
  Een jaar later ben ik hem op gaan zoeken.
  Ik zweer: hij deed of hij me niet kende.

  Een paar jaar later was het weer zover, maar dit keer moest naar een kantoor komen op de tweede verdieping.
  Er was geen lift!
  Dat ik geen trappen kan lopen begrijpt iedereen, en ook toen ze me zagen.
  We zijn toen uitgeweken naar een patatkraam en zo’n plastic tuinset, tussen het winkelende publiek!
  Fuck your privacy!
  Papieren waaide weg.
  Dat ik 100% arbeidsongeschikt was, was al voor dat we plaats namen duidelijk.
  Dit krijg uiteraard geen aandacht.
  Ik heb namelijk een blanke huid en mijn handicap heeft er ook ongetwijfeld mee te maken.

  Ik had me nuttig kunnen maken!
  Zet mensen zoals mij in besturen van zorginstellingen.
  Wij die een rijbewijs hebben kunnen dus net zo goed rijden als een ander.
  Verstrek aangepaste busjes en vraag als tegen prestatie dat we rolstoel taxi spelen.
  Nee, die oplichters op schiphol, die reizigers die Nederland bezoeken oplichten.
  Leuk visitekaartje voor “ons” land!
  Kom je vestigen in Nederland, welkom fascist van vreemde afkomst.
  We jatte het inkomen van onze burgers en geven dat jullie.
  Tja, er moet immers een “dure” auto aangeschaft worden om zich voor te doen als taxi!

  Het is veel geiler om als grote fascisten om te blijven bezuinigen op zorg.
  De reden: omdat er geen geld is, dat heeft de vluchtelingen opvang ontkracht.
  Het is dus een vorm van fascisme waar men niet over wilt praten.
  De landverraders willen zich verschuilen achter het geïmporteerde fascisme.
  Is het niet fantastisch hoe de VARA, Jeroen Pauw het belasting geld gebruiken om idioten afkomstig uit de zandbak zendtijd op de Nederlandse publieke omroep te geven.
  Dit fascisme werkt!
  Het houdt de aandacht weg van de Nederlanders die in grote problemen zitten door deze regeringen van verraad!

  Liked by 1 persoon

 5. Tijl Uylenspiegel // september 26, 2016 om 12:56 //

  Ik kan me de frustratie na zelf een aantal jaren gedeeltelijk te zijn afgekeurd wel voorstellen maar er zit ook een keerzijde aan het door u geschetste probleem. Vele jaren is er niet of nauwelijks gecontroleerd op mensen die afgekeurd waren, het resultaat was zoals iedereen weet dat er ontzettend veel mensen onterecht een uitkering kregen. Men heeft eerst veel te lang gewacht en daarna de controle opgeschroefd en is doorgeschoten, door het massale misbruik van de regeling viel er niet te ontkomen aan een versobering van de uitkering. Daarmee worden ook mensen geraakt die wel terecht aanspraak konden maken op een uitkering maar waar ligt dan de schuld? Ligt die bij politici die de onvermijdelijke stappen zetten of bij de vele misbruikers? Jazeker, ook ik ben destijds te laag ingeschaald, jazeker ook ik ben herhaaldelijk herkeurd. Met dat te laag inschalen daar heb ik (succesvol) tegen gevochten, de herkeuringen had ik geen probleem mee, ik was geen simulant en mijn kwaal liet zich niet ontkennen, dat kon een blinde zelfs zien. Zijn er dan geen misstanden bij het UWV? Jazeker, talrijke zelfs, maar die worden veroorzaakt door ambtenaren die te rechtlijnig en tegen beter weten in regeltjes handhaven die incidenteel wat moeten worden gebogen. Ook incompetentie is een veel voorkomend verschijnsel zodra je met ambtenaren in aanraking komt, niet alleen bij het UWV maar over de hele linie. Op de hele situatie terugkijkend na mij pensionering ben ik blij dat ik nooit volledig ben afgekeurd, dan had ik financieel aan de geeuwhonger gelegen maar het heeft (te) lang geduurd voordat ik doorkreeg hoe ik om moest gaan met mijn verplichting om door te werken.

  Like

 6. Ze moeten die gasten in de Wajong eens aanpakken.
  Ik ken er geen 1 die daadwerkelijk wat mankeert, altijd is het iets totaal wazig.
  Ken er zelf 1 die liever de hele dag games zit te spelen en daarom niet goed kan werken.
  Als ze je lastig vinden en er geen zin meer in hebben dan krijg je Wajong, lijkt het wel, dan zijn ze overal van af.
  En maken ze het je toch moeilijk dan gooi je het op psychische klachten, depressie enz.

  Like

 7. N.E. Derlander // september 26, 2016 om 14:33 //

  @BertG.

  De politici en de media zijn het niet met je eens. Die laten liever de ouderen, die al 50 jaar gewerkt hebben, toch gewoon nog een paar jaar extra werken. En we noemen het het oplossen van het vergrijzingsprobleem, het hervormen van de arbeidsmarkt, de oneerlijkheid jegens de jongeren opheffen. Met dank aan: D66, VVD, CDA, PvdA, SP, CU, SGP, GL.

  Ik stem PVV.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // september 26, 2016 om 14:41 //

  Dat lijkt niet alleen zo Bert, dat is gewoon waar. Wat die jongens en meisjes gemakshalve vergeten is dat als ze eenmaal het stempel van de Wajong hebben ze de rest van hun leven nergens meer aan de slag komen. Zeker als psychische klachten worden opgevoerd. Als je nog bij je ouders woont lijkt zo’n uitkering heel wat maar een zelfstandig bestaan opbouwen gaat niet lukken tenzij je zwart werkt of wat in de kleine of grote criminaliteit erbij doet. Net als bij de vroegere WAO blijft de werkwijze van doktoren en psychiaters onderbelicht, ze laten zich veel te gemakkelijk belazeren en werken daar soms zelfs aan mee.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // september 26, 2016 om 15:01 //

  N.E.Derlander, we hebben ooit de VUT gehad, vervroegd uittreden en de werknemer daar zelf aan mee laten betalen, de achterliggende gedachte was dat ouderen daarmee plaats maakten voor jongeren op de arbeidsmarkt. Voorkomen moest worden dat jongeren “calculerende” burgers werden. Hoe werkt dat? Een jongere die van school komt en niet direct aan de slag komt kreeg een minimum uitkering, als dan na verloop van tijd een baan in zicht komt dan gaan ze rekenen, ik doe nu niks, sta op als ik uit mezelf wakker wordt en heb de godganse dag niks te doen dan de dingen die ik leuk vind, straks heb ik dat baantje en moet ik vijf dagen per week vroeg mijn nest uit en de hele dag werken maar het verschil is slechts € 200,= of € 300,= per maand. Dan kiezen ze ervoor om dat er zelf maar bij te “hosselen”.
  Ze vergeten dat hoe langer ze uitkeringsafhankelijk zijn geweest hoe moeilijker het wordt om überhaupt nog aan de slag te komen. Het wordt de hoogste tijd dat de aloude Ambachtsschool weer uit de mottenballen wordt gehaald, leer ze timmerman, verwarmingsmonteur of loodgieter te worden, dat zijn beroepen waar wel degelijk vraag naar is en die meer dan redelijk betalen. De huidige VMBO is gewoon een bewijs van onvermogen en minder waard dan het papier waar het op geschreven staat. En bovenal, breng de pensioenleeftijd naar een aanvaardbaar niveau. Werken tot je 67ste of straks zelfs langer is voor de meesten onder ons geen haalbare kaart, resultaat is dat mensen op hogere leeftijd in een uitkering vervallen en daar met geen mogelijkheid uit kunnen komen. Tijdens de duur van de uitkering wordt niet langer pensioen opgebouwd wat weer een negatief effect heeft op het inkomen na pensionering

  Like

 10. Republikein // september 26, 2016 om 15:15 //

  jroam // september 26, 2016 om 12:03 //
  Neem een pistool mee.
  Tijl Uylenspiegel // september 26, 2016 om 12:56 //
  Je had een pistool mee moeten nemen.
  NB:Webmaster, wilt u dit comment asap verwijderen.

  Liked by 2 people

 11. Tijl, je kan het berekent noemen.
  Maar als je een huurtoeslag ontvangt van 150 euro met een uitkering, en door te gaan gaan werken je 200 euro meer binnen heb, maar je toeslag vervalt.
  Dan sta je dus te werken voor 50 euro in de maand.
  Dat heb ik niet bedacht maar dat is iets waar je mee te maken krijgt.
  En dat is nou niet echt motiverend om elke dag, 40 uur in de week, om je nest uit te komen.
  Dan moet je toch wel heel fanatiek zijn om te willen werken.
  En dan heb ik nog niet eens over je zorgtoeslag, kortom je verdient niks maar levert in.
  Of je moet je wel zo een goed betalende baan vinden in eens, maar dat gaat je niet lukken met je LTS/ MTS opleiding.

  Like

 12. Republikein // september 26, 2016 om 15:37 //

  Koop een Miele, gaat lang mee.

  Like

 13. En een Zanussi laat je nooit in de steek.
  Dus daar heb je meer aan.

  Like

 14. Republikein // september 26, 2016 om 15:43 //

  Dat zeggen ze ook van die naaimachine, een naaimachine naait en een nietmachine naait niet.
  Het lijkt het kabinet wel.

  Like

 15. Je kan ook het hele kabinet dan als 1 grote hoeren tent beschouwen.
  Veel meer doen ze niet.

  Like

 16. Republikein // september 26, 2016 om 15:58 //

  Zou je kunnen zeggen Bert.
  Ik zei regelmatig tegen een schoolkind, je moet jouw juf eens flink in die tieten knijpen, en de meester tegen zijn ballen schoppen, en dan word je waarschijnlijk niets en kan je later minister worden, of de onderslaaf, staatssecretaris.
  Niet intelligent maar wel slim.

  Like

 17. Geen idee of dat jij kleinkinderen hebt, maar ze zullen jou vast dankbaar zijn voor al die wijze levens lessen.
  Daar heb je opa’s voor tenslotte.

  Like

 18. Ik heb b.v. me fietsband leren plakken van mijn opa.
  Daar heb je wat aan.

  Like

 19. Republikein // september 26, 2016 om 16:30 //

  Tegen dovemansoren Bert, ziende blind en horende doof.
  Zelfs HBO mocht niet helpen.
  Wat hoort mijn oog wat ziet mijn oor, wat ruiken mijne voeten.
  K heb ze niet in dat stramien opgevoed, enfin, de inhoud van ons hoofd weegt bij alle mensen allemaal het zelfde, blinde vlekken zeg maar.
  Overigens, en oma-wens is er wel, voor mij hoeft het niet.
  K word zelfs moe van mezelf, dus dubbel moe zeg maar.
  Even tussendoor, voor de lol, moet kunnen om het ijs te breken.
  [heb liever ijs in de Jack Daniels]
  Binnenkort is mijn wens:

  Liked by 1 persoon

 20. Tijl Uylenspiegel // september 26, 2016 om 17:02 //

  Nou Bert dat ben ik niet met je eens, een goede vakman daar is in verschillende beroepsgroepen veel vraag naar en die krijgen allemaal een meer dan redelijk loon betaald.
  In die zin ga ik mee met de VVD die (in tegenstelling tot het nivelleringsfeestje dat de PvdA zo graag wil) stelt dat werken moet lonen. Voor werknemers is het jammer dat ze dit willen bewerkstelligen door uitkeringen te verlagen in plaats van het nettoloon te laten stijgen!

  Like

 21. Een goede vakman, is een ander verhaal. Dan verdien je wel leuk.
  Ik had het over de beginnende werkende met een eigen huishouden.
  En dan is verschil nihil, in wat je er aan over houd.

  Like

 22. Republikein // september 26, 2016 om 17:55 //

  Zeg, k ga ff een klusje doen.
  De honneurs van mijn dure hospita als zzp-jer, niet te verwarren met patjepeejer, moet ik waarnemen, zijzelf zit met haar dikke maagdenburgerhalvebollen op het zand.
  Een goed mens verdient het allerbeste.
  So long.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: