Nieuw

Tsjetsjeense mohammedanen marcheren Polen binnen op weg naar Duitsland

Duitsland maakt zich zorgen over een opvallende stijging van het aantal asielzoekers uit Tsjetsjenië. Ze komen vooral via Wit-Rusland en Polen het land in.

Tot augustus dit jaar zijn er zo’n 7000 Tsjetsjenen aan de Duitse grens geregistreerd. Daarmee staan ze inmiddels in de top 5 van het aantal vluchtelingen naar Duitsland.

De Tsjetsjenen staan bekend als extremistisch. Na twee bloedige onafhankelijkheidsoorlogen met Rusland won de radicale islam in Tsjetsjenië terrein. In Syrië en Irak vechten opvallend veel Tsjetsjenen mee met IS. Dat de Duitse angst niet geheel onterecht is, blijkt in Brandenburg, even buiten Berlijn.

Daar houdt de politie ruim 70 extremistische moslims in de gaten. “Die zijn bijna allemaal afkomstig uit Tsjetsjenië”, zegt Wolfgang Brandt van de deelstaat Brandenburg.

NOS >>

Doe mee met 8.097 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6136 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Tsjetsjeense mohammedanen marcheren Polen binnen op weg naar Duitsland

 1. Atheïsten en nihilisten zo uit de koker van de globalisten. Orde uit Chaos. De natte droom van elke 33e graad occultist. Hun Meester lacht in zijn vuistje. Toch schijt hij ook in zijn broek wanneer hij eraan denkt dat zijn project straks abrupt wordt afgebroken en met hen al zijn ondersteuners. The Matrix is everywhere. You can see it when you go to work, when you go to church…

  Like

 2. Als je als extremistisch moslim volk ondergedierte voortbrengt die er geen problemen mee hebben om honderden kinderen (Beslan) om te brengen, dan ben je het als volk niet waard om asiel te bekomen. Want ook Tsjetsjenen hebben diezelfde afwijkingen in hun genen die barbarisme, wreedheid en agressiviteit bevorderen, opgedaan door jarenlange inteelt.
  7000 Tsjetsjeense asielzoekers zijn 7000 mogelijke terroristen. Zet ze in een FEMA kamp, en vertrouw ze vooral niet. Hier toelaten in het Westen is de kat op het spek binden.

  Like

 3. Ach als er dan toch een Beslan twee moet komen in Europa laat het dan op de school zijn waar onze lieftallige prinsesjes zitten .
  Kunnen ze met het vingertje naar paps mams opa en oma wijzen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: