Nieuw

‘Asylum spray’ handed out in Denmark by far-right party ‘to ward off migrant attacks’

The anti-immigrant Party of the Danes has been spotted handing out cans of ‘asylum spray’ on the streets. The “legal and effective” way of opposing the “problem” of migrants was launched in Haderslev – the location of recent harassment reports.

Haderslev, a port city, was one of the places in Denmark where women complained about migrants harassing them at nightclubs, so it seemed like the perfect testing ground to Daniel Carlsen, the founder of the Danskernes Parti.

RT >>

Doe mee met 8.222 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on ‘Asylum spray’ handed out in Denmark by far-right party ‘to ward off migrant attacks’

 1. Je hebt lap middelen en je hebt oplossingen, vaak per 50 in een doosje…

  Liked by 1 persoon

 2. Rosa Luxemburg // september 27, 2016 om 08:33 //

  Had ik indertijd maar zo’n spraytje gehad.

  Like

 3. @Duchesne of per dertig in karton 🙂

  Like

 4. Dertig of vijftien in karton is meestal oud Duits 3e wereld spul, of oud oostblok verpakking. Maar goed, het werkt prima. Tenzij er een ex DDR stempel op staat en het uit Zwijndrecht / Hendrik komt, dan heb je de helft weigeraars. Natuurlijk in de aanbieding, al jaaaaaaren.

  Like

 5. Dertig groengelakte broeders met een tombak hartje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: