Nieuw

Jesse – Obama – Klaver (4 zetels) zet in op een kabinet zonder de VVD

Klaver was vandaag te gast bij Buitenhof. En u gaat hem de komende tijd nog heel veel meer zien op de Staatsmedia. Samsom wekt teveel weerzin en de PvdA heeft geen geschikte aansprekende opvolger. De SP was nooit goede vrienden met de media en de houdbaarheidsdatum van Pechtold is verstreken. Pechtold is eigenlijk ook alleen nodig om te ageren tegen Wilders, hij kan ook weinig anders, en de PVV wordt sowieso wel buitenspel gezet door de cordonners. Dus Pechtold is ook nog eens overbodig.

Voor de media en de uitvreters van dienst is het noodzakelijk dat links aan de macht blijft, omdat dan de salarissen van Pauw , Van Nieuwkerk en Witteman en alle andere Collaborateurs gegarandeerd zijn. Jesse Klaver bij Buitenhof terugkijken kan hier. De kern van Klavers betoog is dat de grenzen open moeten en dat diversiteit prachtig is. Voor Nederland dan. Diversiteit wordt nooit gevraagd van Afrika of Saoedi-Barbarije. Elke wederkerigheid ontbreekt ten enenmale.

Als je denkt dat de dwingende monoculturele islam in te passen valt in een multiculturele samenleving dan ontken je de harde realiteit:

Klaver ontkent de Joods-Christelijke identiteit van Nederland en beweert dat we mensen die daar geen wortels in hebben van ons af duwen als we ons daar op beroepen. Daar kan die maar één groep mee bedoelen, en dat zijn niet de boedhisten en hindoes die geen wortels hebben in die Joods-Christelijke identiteit, maar zijn geliefde eeuwige slachtoffers de mohammedanen (die honderden miljoenen hindoes en boedhisten afgeslacht hebben). De oorzaak van de aversie tegen de islam zoekt die niet bij de islam zelf; eerwraak, jodenhaat, homohaat, seksediscriminatie en alle andere mensonwaardige ellende die door die totalitaire politieke ideologie gepropageerd wordt, maar hij zoekt de oorzaak in economische omstandigheden. Een wel heel oud en versleten verhaaltje.

Volgens Klaver moet onze identiteit er één zijn van openheid, tolerantie, godsdienstvrijheid. ‘Voor de islam’ moet je daar weer achter plakken. Maar een intolerante ideologie verdient geen tolerantie, die ideologie zal die tolerantie zelf onmiddellijk afschaffen als je die ideologie de ruimte geeft met jouw tolerantie. De islam verdient geen godsdienstvrijheid, niet alleen omdat het geen godsdienst is, maar vooral ook omdat godsdienstvrijheid het eerste is wat islam afschaft als het de kans krijgt. 56 landen op deze wereld en 1400 jaar geschiedenis bewijzen mijn gelijk en Klavers ongelijk.

GroenLinks zet in op kabinet zonder VVD

GroenLinks moet het zo goed doen bij de komende Kamerverkiezingen, dat er een kabinet kan worden geformeerd zonder de VVD. Dat zei voorman van GroenLinks Jesse Klaver zondag in het tv-programma Buitenhof. ,,Ik wil dat links heel groot wordt, ik wil het allerbeste resultaat ooit.” Telegraaf >>

Laten we eens kijken dan naar de meest recente opiniepeiling zoals die vandaag in de Telegraaf verscheen:

Naamloos.png

Klaver heeft een voorkeur voor de SP en de PvdA en D66 mag aanschuiven als het een stuk opschuift naar links en verder het CDA.

GL 15

SP 13

PvdA 10

D66 15

CDA 17

Dat zijn 70 zetels vrind. En dat is niet genoeg. Met de Christen Unie erbij zou je op 76 zetels komen. Ik ben voor. Dat wordt een feestcoalitie waar de PVV bij de volgende verkiezingen, die ongetwijfeld snel zullen volgen, dan de vruchten van zal plukken. Zet hem op, Jesse !

En nu maar bidden dat die lieve zielige moslims van je niet Paradiso of Amsterdam CS opblazen voor maart 2017, want dan kun je het natuurlijk wel schudden.

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7183 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

16 Comments on Jesse – Obama – Klaver (4 zetels) zet in op een kabinet zonder de VVD

 1. Zo zie je maar weer wie het gevaar voor de samenleving en zgn minderheden is….allochtonen moeten tot te onderklasse blijven behoren om de machtswellust van de links extremisten te voeden….wat dat aangaat zijn er wel degelijk overeenkomsten met die racist #Obama die hetzelfde zegt….

  Like

 2. Slimme zet van Klaver hierdoor pakt de vvd minimaal 1 zetel weg bij de PVV aangezien twijfelaars het door hem voorgestelde kabinet niet zien zitten.

  Klaver is er alleen een maand of vijf te vroeg mee

  Like

 3. Chapeau Fub!!
  Hoe krijgt die snotneus dergelijk baarlijke nonsens uit z’n strot.

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // september 26, 2016 om 00:40 //

  Toch wordt het nog wel een dingetje hoor hoe er na de verkiezingen, gesteld dat de peilingen een beetje uitkomen, wat voor coalitie er dan in godsnaam mogelijk is, een vijf of misschien zelfs zes partijen lijkt dan de enig overgebleven mogelijkheid. En wie neemt een dergelijke coalitie nou serieus? Andere mogelijkheid is dat het vormen van een coalitie net als in België destijds jaren gaat duren, jaren dus waarin VVD/PvdA de ‘lopende zaken’ afhandelen maar verder geen bevoegdheden hebben, een land zonder regering dus.
  De conclusie is dus juist; we hebben een aanslag nodig zodat de PVV dermate groot wordt dat men er eenvoudig niet meer omheen kan.

  Like

 5. Sowieso wordt het een veel-partijen coalitie. Vorige keer dat ik een andere optie bekeek, met VVD:

  VVD – 25

  CDA – 19

  D66 – 18

  GL – 11

  CU-SGP – 9

  82 zetels

  Hier: https://fenixx.org/2016/08/27/pvv-or-bust/

  Ik was toen met de grootste begonnen en had PvdA er uitgelaten, omdat ik denk dat VVD niet weer met PvdA wil.

  En dat lijkt me nog steeds waarschijnlijker dan wat Klaver wil. Want de VVD zal wel de grootste partij worden en dan mag die gaan formeren.

  En dat wordt allemaal veroorzaakt omdat niemand met de PVV wil.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // september 26, 2016 om 03:04 //

  Een zes partijen coalitie dus, onwaarschijnlijk omdat ik GroenLinks niet in een coalitie met de VVD zie zitten.

  Like

 7. Als GL niet mee wil doen met een VVD-coalitie, is er nog de kleine kans op wat iedereen voor onmogelijk houdt. Dat de SP met de VVD meedoet. Op lokaal niveau komt het al regelmatig voor.

  Klaver ziet over het hoofd, dat hij niet degene is die gaat formeren.

  Like

 8. Volgens Wikepedia heeft Jesse Klaver een Marokkaanse vader en een Indische moeder, maar hoe kan zijn achternaam dan Klaver zijn, of zijn er Marokkanen of Indische mensen die Klaver heten?
  Wat zal het geloof van Jesse Klaver zijn met een Marokkaanse vader? Zijn er mensen die hier de antwoorden op weten want er klopt allemaal niets van?

  Like

 9. Er zijn wel meer Indische mensen met een Nederlandse achternaam, dus dat kan wel.
  Ze pa zal er wel meteen vandoor zijn gegaan na een nachtje dus dan heeft hij de naam van zijn moeder.
  Als ze pa gebleven was dan was het een mossel met een Marokkaanse achternaam.

  Like

 10. Daarom en Daarom alleen wacht ik geduldig op die ene of die paar grote BOEM,S.
  Waar en wanneer is alleen nog de vraag, maar dat ze er komen is wel zeker, controle is slecht, 600.000 zijn er zoek in Duitsland, Bosnië een groot trainingskamp jihad, wapensmokkel nauwlijks in beeld of onderschept, controle op druggs minder dus de Marokkies en Turken kunnen hun moslim-belangen financiëel blijven ondersteunen, alles wordt instant gehouden zonder enige belemmering van de overheid.

  Liked by 1 persoon

 11. Like

 12. Tijl Uylenspiegel // september 27, 2016 om 00:23 //

  Als een Marokkaanse vader toestaat dat zijn zoon Jesse heet dan is hij naar alle waarschijnlijkheid geen moslim.

  Like

 13. Jesse Klaver, van Groen Link. Ik ben voor dieren en Milieu. Dat ze daar in Syrië alles verrot bombarderen is verschrikkelijk.
  De vluchtelingen, flikker op. Ze zijn allemaal zo gewelddadig als de pest.
  Ze verkiezen een sprookje boven het aardse en nu ze naar het westen komen brengen ze hun respectloosheid voor het leven met zich mee!
  Jesse Klaver, van Groen Link, heeft geen klote om op te staan voor wat hij met een linke partijtje wilt doen geloven.
  Jesse Klaver houdt Het Biomedical Primate Research Centre (BPRC) in Rijswijk open,
  daar waar dieren gemarteld worden zoals in de tweede wereld gebeurden.
  Alstublieft; een vergelijking met Adolfje.
  Dion Graus van de PVV die doet werkelijk iets voor de dieren.
  Fleur Agema van de PVV die komt werkelijk op voor de kwetsbare Nederlander.
  Groen link de PvdA, d66, CDA, VVD, ze kunnen geen van alle de problemen van het land oplossen.
  Of, ik weiger te geloven dat ze het niet kunnen!
  Ze hebben NOOIT VOOR DE NEDERLANDER GEKOZEN, het zijn ordinaire landverraders.
  Het sinterklaasfeest, een kinderfeest is opeens iets verschrikkelijk.
  Een achterlijk feest van de islamietjes waar dieren moeten lijden om de idioten een gevoel van meerwaarden te geven, daar is niks op tegen.
  Flikker toch op.
  Ze zijn zelfs te laf om op te komen voor de westerse kinderen, kinderen die het risico lopen verkracht te worden door een zandbaknicht!
  Jesse Klaver, volksverrader!
  Een smerige lafaard. Een milieu activist die mee help het milieu te verkrachten en daar in links nog al gek op!
  Zie Samson van de PvdA die bij Greenpeace heeft gezeten, die zelf een gehandicapt kind heeft.
  Pleuris verraders zijn het.
  Mochten de islamietjes het in Nederland voor het zeggen krijgen en bepaalde mensen van een hoog gebouw af willen smijten, laatst ze het met deze figuren uitproberen en daarna alle baarden die gekleed gaan in jurken, die zo moordlustig zijn dat ze zichzelf niet durven te scheren, uit vrees dat ze zichzelf de keel door snijden.

  Like

 14. Ik ben het deels met je comment over BPRC in Rijswijk eens en wel om het volgende.
  Natuurlijk krijg je alle millieuactivisten en dieren welzijn over je heen als je iets doet of zegt waarbij dieren slachtoffer zijn.
  Maar…….
  Proeven bij primaten mbt neurostimulatie, zendertjes, kleine kunstmatige prikkelaars en ander inplant, zowel in de hersen als ruggemerg of spiergroepen konden niet zonder al deze vooronderzoeken en testen.
  Het resultaat is huidige inplantaten die bij dwarslesies prikkels doorsturen zodat benen gestrekt gaan.
  Of, de gecompliceerde loopprotheses die stimulatie aan spieren afgeven zodat je de benen kunt laten bewegen en het ene been voor het andere kunt zetten.
  Implantaten in de hersenen die bv de trigeminus, de aangezichtzenuw onderdrukken (bij heftige aangezichtspijnen, of vreemde trekken)
  Het zijn maar een paar voorbeelden, die ikzelf tijdens mijn werk op de operatiekamer neurochirurgie mocht beleven als resultaat van al die onderzoeken.
  Ik ben op Rijswijk zelf wezen kijken met een bekende neurochirurg, en ik keek in ieder geval met andere ogen naar deze projecten dan een leek die er niets van af weet.
  Als je dan na een paar jaar een patient kunt helpen met zijn afwijking of kwaal, of aangeboren tekortkoming in het zenuwstelsel, of bij traumatische zware ongelukken een oplossing kan bieden, is dit zeer belangrijk werk die voor alle partijen voldoening en vreugde geeft.

  Like

 15. Er zijn nog steeds geen andere methodes? Hoe vaak ben ikzelf niet opgeroepen voor een medische broodtje aap.
  Gebruik pedofielen en moordenaars om op te experimenteren! Zou ik goed willen lopen? Ja hoor, maar ik zal net zo graag willen vliegen of over water kunnen lopen.
  Men is zelf gehandicapt, maar men moet zo nodig kinderen hebben. En nu het kind ook gehandicapt is… Men moet wat meer accepteren en goed leren roeien met de riemen die ze hebben. Stel moordenaars en pedofielen beschikbaar, stel vluchtelingen beschikbaar voor de dingen die nu nog op geen andere wijzen uitgedokterd kan worden.
  Ik ben zelf het levende bewijs dat veel medici het niet juist hebben.
  Het is geen grapje dat als ik weer eens zo’n komiek bezoek, dat ik te horen krijg dat het functioneren met mijn handicap eigelijk niet kan.
  Ik zal bijna mijn excuus aanbieden.
  Als ik morgen wakker word zonder handicap, zou ik misschien gek worden. In ieder geval zullen Messi en Renaldo het een bedreiging vinden!
  Alle gekheid op een stokje. Er zijn nu zoveel mogelijkheden dat experimenten op dieren overbodig moeten zijn.
  En zeker als Groen link bestuurder is het bizar om voorstander te zijn dergelijke dingen voort te laten bestaan!
  Ik ben spastisch geboren en ga ook weer spastisch dood. In die tussentijd haal ik eruit wat er in zit en verzet ik me tegen de fouterikken die eigelijk vinden dat ik geen recht heb op dit leven.
  Ik ken er ook die in een rolstoel zitten door een vergissing, een inschattingsfoutje.
  Ik blijf spastisch, een foutje in mijn besturingssysteem 🙂
  Degene met zijn dwarslasie kan misschien laten weer op zijn motorfietje kruipen.
  Dan wordt er 25 jaar bezuinigd op zorg op voorzieningen omdat het te duur zou zijn. Dierproeven, diermishandeling zou niet meer voor moeten hoeven komen!

  Like

 16. Begrijp me goed Jroam, ik begrijp jouw positie heel goed en mijn inleving in de ander is heel groot, juist ook door mijn laatste 5 jaar privé terminale verpleging. Maar zonder een muis om die open te leggen voor het oefenen voor bijvoorbeeld aderen hechten of zenuwuiteinde aan elkaar hechten hadden we nu niet het niveau bereikt van operatietechnieken. Dus het was nodig.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: