Nieuwsticker

Jesse – Obama – Klaver (4 zetels) zet in op een kabinet zonder de VVD

Klaver was vandaag te gast bij Buitenhof. En u gaat hem de komende tijd nog heel veel meer zien op de Staatsmedia. Samsom wekt teveel weerzin en de PvdA heeft geen geschikte aansprekende opvolger. De SP was nooit goede vrienden met de media en de houdbaarheidsdatum van Pechtold is verstreken. Pechtold is eigenlijk ook alleen nodig om te ageren tegen Wilders, hij kan ook weinig anders, en de PVV wordt sowieso wel buitenspel gezet door de cordonners. Dus Pechtold is ook nog eens overbodig.

Voor de media en de uitvreters van dienst is het noodzakelijk dat links aan de macht blijft, omdat dan de salarissen van Pauw , Van Nieuwkerk en Witteman en alle andere Collaborateurs gegarandeerd zijn. Jesse Klaver bij Buitenhof terugkijken kan hier. De kern van Klavers betoog is dat de grenzen open moeten en dat diversiteit prachtig is. Voor Nederland dan. Diversiteit wordt nooit gevraagd van Afrika of Saoedi-Barbarije. Elke wederkerigheid ontbreekt ten enenmale.

Als je denkt dat de dwingende monoculturele islam in te passen valt in een multiculturele samenleving dan ontken je de harde realiteit:

Klaver ontkent de Joods-Christelijke identiteit van Nederland en beweert dat we mensen die daar geen wortels in hebben van ons af duwen als we ons daar op beroepen. Daar kan die maar één groep mee bedoelen, en dat zijn niet de boedhisten en hindoes die geen wortels hebben in die Joods-Christelijke identiteit, maar zijn geliefde eeuwige slachtoffers de mohammedanen (die honderden miljoenen hindoes en boedhisten afgeslacht hebben). De oorzaak van de aversie tegen de islam zoekt die niet bij de islam zelf; eerwraak, jodenhaat, homohaat, seksediscriminatie en alle andere mensonwaardige ellende die door die totalitaire politieke ideologie gepropageerd wordt, maar hij zoekt de oorzaak in economische omstandigheden. Een wel heel oud en versleten verhaaltje.

Volgens Klaver moet onze identiteit er één zijn van openheid, tolerantie, godsdienstvrijheid. ‘Voor de islam’ moet je daar weer achter plakken. Maar een intolerante ideologie verdient geen tolerantie, die ideologie zal die tolerantie zelf onmiddellijk afschaffen als je die ideologie de ruimte geeft met jouw tolerantie. De islam verdient geen godsdienstvrijheid, niet alleen omdat het geen godsdienst is, maar vooral ook omdat godsdienstvrijheid het eerste is wat islam afschaft als het de kans krijgt. 56 landen op deze wereld en 1400 jaar geschiedenis bewijzen mijn gelijk en Klavers ongelijk.

GroenLinks zet in op kabinet zonder VVD

GroenLinks moet het zo goed doen bij de komende Kamerverkiezingen, dat er een kabinet kan worden geformeerd zonder de VVD. Dat zei voorman van GroenLinks Jesse Klaver zondag in het tv-programma Buitenhof. ,,Ik wil dat links heel groot wordt, ik wil het allerbeste resultaat ooit.” Telegraaf >>

Laten we eens kijken dan naar de meest recente opiniepeiling zoals die vandaag in de Telegraaf verscheen:

Naamloos.png

Klaver heeft een voorkeur voor de SP en de PvdA en D66 mag aanschuiven als het een stuk opschuift naar links en verder het CDA.

GL 15

SP 13

PvdA 10

D66 15

CDA 17

Dat zijn 70 zetels vrind. En dat is niet genoeg. Met de Christen Unie erbij zou je op 76 zetels komen. Ik ben voor. Dat wordt een feestcoalitie waar de PVV bij de volgende verkiezingen, die ongetwijfeld snel zullen volgen, dan de vruchten van zal plukken. Zet hem op, Jesse !

En nu maar bidden dat die lieve zielige moslims van je niet Paradiso of Amsterdam CS opblazen voor maart 2017, want dan kun je het natuurlijk wel schudden.

Klik op het plaatje om je anti-islam sticker te bestellen

sticker

Doe mee met 4.657 andere volgers

About Fubar (2605 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on Jesse – Obama – Klaver (4 zetels) zet in op een kabinet zonder de VVD

 1. Zo zie je maar weer wie het gevaar voor de samenleving en zgn minderheden is….allochtonen moeten tot te onderklasse blijven behoren om de machtswellust van de links extremisten te voeden….wat dat aangaat zijn er wel degelijk overeenkomsten met die racist #Obama die hetzelfde zegt….

  Like

 2. Slimme zet van Klaver hierdoor pakt de vvd minimaal 1 zetel weg bij de PVV aangezien twijfelaars het door hem voorgestelde kabinet niet zien zitten.

  Klaver is er alleen een maand of vijf te vroeg mee

  Like

 3. Chapeau Fub!!
  Hoe krijgt die snotneus dergelijk baarlijke nonsens uit z’n strot.

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // september 26, 2016 om 00:40 //

  Toch wordt het nog wel een dingetje hoor hoe er na de verkiezingen, gesteld dat de peilingen een beetje uitkomen, wat voor coalitie er dan in godsnaam mogelijk is, een vijf of misschien zelfs zes partijen lijkt dan de enig overgebleven mogelijkheid. En wie neemt een dergelijke coalitie nou serieus? Andere mogelijkheid is dat het vormen van een coalitie net als in België destijds jaren gaat duren, jaren dus waarin VVD/PvdA de ‘lopende zaken’ afhandelen maar verder geen bevoegdheden hebben, een land zonder regering dus.
  De conclusie is dus juist; we hebben een aanslag nodig zodat de PVV dermate groot wordt dat men er eenvoudig niet meer omheen kan.

  Like

 5. Sowieso wordt het een veel-partijen coalitie. Vorige keer dat ik een andere optie bekeek, met VVD:

  VVD – 25

  CDA – 19

  D66 – 18

  GL – 11

  CU-SGP – 9

  82 zetels

  Hier: https://fenixx.org/2016/08/27/pvv-or-bust/

  Ik was toen met de grootste begonnen en had PvdA er uitgelaten, omdat ik denk dat VVD niet weer met PvdA wil.

  En dat lijkt me nog steeds waarschijnlijker dan wat Klaver wil. Want de VVD zal wel de grootste partij worden en dan mag die gaan formeren.

  En dat wordt allemaal veroorzaakt omdat niemand met de PVV wil.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // september 26, 2016 om 03:04 //

  Een zes partijen coalitie dus, onwaarschijnlijk omdat ik GroenLinks niet in een coalitie met de VVD zie zitten.

  Like

 7. Als GL niet mee wil doen met een VVD-coalitie, is er nog de kleine kans op wat iedereen voor onmogelijk houdt. Dat de SP met de VVD meedoet. Op lokaal niveau komt het al regelmatig voor.

  Klaver ziet over het hoofd, dat hij niet degene is die gaat formeren.

  Like

 8. Volgens Wikepedia heeft Jesse Klaver een Marokkaanse vader en een Indische moeder, maar hoe kan zijn achternaam dan Klaver zijn, of zijn er Marokkanen of Indische mensen die Klaver heten?
  Wat zal het geloof van Jesse Klaver zijn met een Marokkaanse vader? Zijn er mensen die hier de antwoorden op weten want er klopt allemaal niets van?

  Like

 9. Er zijn wel meer Indische mensen met een Nederlandse achternaam, dus dat kan wel.
  Ze pa zal er wel meteen vandoor zijn gegaan na een nachtje dus dan heeft hij de naam van zijn moeder.
  Als ze pa gebleven was dan was het een mossel met een Marokkaanse achternaam.

  Like

 10. Daarom en Daarom alleen wacht ik geduldig op die ene of die paar grote BOEM,S.
  Waar en wanneer is alleen nog de vraag, maar dat ze er komen is wel zeker, controle is slecht, 600.000 zijn er zoek in Duitsland, Bosnië een groot trainingskamp jihad, wapensmokkel nauwlijks in beeld of onderschept, controle op druggs minder dus de Marokkies en Turken kunnen hun moslim-belangen financiëel blijven ondersteunen, alles wordt instant gehouden zonder enige belemmering van de overheid.

  Liked by 1 persoon

 11. Like

 12. Tijl Uylenspiegel // september 27, 2016 om 00:23 //

  Als een Marokkaanse vader toestaat dat zijn zoon Jesse heet dan is hij naar alle waarschijnlijkheid geen moslim.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers op de volgende wijze: