Nieuw

Het ‘slachtoffer’ Keith Lamont Scott was een veroordeelde verkrachter die vrouwen en kinderen aanviel

‘Protest Thugs en de Real Evil in Charlotte’

De door de pers weggezette  “family man” Keith Lamont Scott had reeds een en ander op zijn kerfstok staan en was nog lang niet klaar. Tegenwoordig worden figuren die vrouwen en kinderen aanvallen schaamteloos gebruikt in de vuile oorlog tegen het rechtssysteem.

De eigen mening van Bolo : De agent die het fatale schot heeft gelost deed een prima zaak en voorkwamen hiermee nieuwe al dan niet seksueel getinte aanvallen op vrouwen en kinderen. Hij heeft de wereld weer een beetje veiliger en beter gemaakt.

Keith Lamont Scott was een stuk vuilnis van de allerlaagste soort

Hij werd reeds eerder veroordeeld voor mishandeling met een dodelijk wapen in twee verschillende staten en veroordeeld voor aanranding in drie staten. Hij was reeds veroordeelt voor een “aanval met de bedoeling om te doden”  in de jaren ’90. In zijn persoonlijke dossier is ook nog opgenomen “de aanval op een kind onder de 12” en “een aanval op een vrouw.”

De media vergeten dit voor het gemak allemaal maar even en draaien dit keurig om ; Familie en buren roepen en schreeuwen voor elke camera die ze maar in het zicht krijgen “Scott was een lieve rustige ‘family man’, hij deed niemand kwaad”, nee nu niet meer in elk geval…….

Ach de gemiddelde ‘family man’ pleegt wel eens een aanval met een dodelijk wapen met de bedoeling om te doden of hij valt wel eens wat vrouwen en kinderen aan wanneer hij even niets te doen heeft.

Onderstaande filmpje (waarop het schot niet eens te zien is overigens en waarop ook niet te zien is wat er echt gebeurd.) laat ons een roepende vrouw horen die ook al zegt dat de ‘lieve’ kindervriend Keith Lamont Scott niemand kwaad wil doen. Hij heeft het een beetje moeilijk en zo. De verwarde man?  Wellicht dat hij zo verward was dat de agent met het strafblad van Scott in zijn achterhoofd eerst aan zijn eigen vrouw en kinderen dacht. Dat hij van mening was dat zijn kinderen nog te jong zijn om hun vader te moeten missen en dat hij daarom maar het dodelijke schot loste. Geef hem eens ongelijk wanneer je de geschiedenis van Scott wel kent.

Zo bracht NBC News het nieuws naar buiten

CNN Kwam met beelden van de camera uit de auto

En Global News deed er nog beelden van de body camera bij die een van de agenten droeg tijdens de actie.

En dit alles samen maakt vrouwenmepper Keith Lamont Scott tot de nieuwste martelaar van Black Lives Matters en het mainstream media propaganda corps. Hij werd volgens de politie neergeschoten terwijl hij wegliep en met een pistool rond aan het zwaaien was. Dit terwijl de agenten wisten dat hij eerder al zeven jaar in de gevangenis had gezeten wegen “zware mishandeling met een dodelijk wapen.” Had hij een wapen vast of leek dit maar zo? Mijn vraag : Wat maakt dit eigenlijk uit? Hij had gewoon gelijk kunnen luisteren naar de agent dan was er niets gebeurd en had hij dezelfde dag nog een vrouw kunnen mishandelen of waar hij dan ook zin in had om te gaan doen.

Zijn carrière in de misdaad eindigde toen hij werd neergeschoten door Brentley Vinson, een Afrikaans-Amerikaanse politieman, die eenvoudigweg geen risico nam en zichzelf beschermde tegen deze als uiterst gewelddadig bekend staande  “rustige familieman”.

Brentley Vinson wordt nu aangevallen en veroordeelt door de media aangezien hij de wereld verloste van een beroepscrimineel. Brentley Vinson is alles dat Scott niet was. Hij is de zoon van een politieman die er alles voor gedaan heeft om in de voetsporen van zijn vader te kunnen treden. Hij volgde en geeft nu zelf bijbelles, hij speelde voetbal op niveau en hij doet nu prima vrijwilligerswerk door middels een voetbalteam jongere spelers te begeleiden om er voor te zorgen dat deze kinderen ook iets van hun leven gaan maken en juist niet zo eindigen als beroepsmisdadiger Keith Lamont Scott. Zijn voormalige teamgenoten omschrijven hem als een “geweldige vent” met het hart op de juiste plaats Zijn voormalige coach noemt hem een “natuurlijke leider” en zegt zelfs “We hebben nog veel meer Brent Vinsons nodig  in onze gemeenschappen.”

Behalve Obama, Clinton, Black Lives Matters, de mainstream media, de NAACP en politiek correcte hersenloze moet iedereen toch begrip op kunnen brengen voor deze fatsoenlijke Afro-Amerikaanse politie officier die heeft besloten zich niet te laten doodschieten door Keith Lamont Scott. Hij heeft voor zijn eigen leven gekozen en gelijk heeft hij. De straten van Charlotte zijn vol van mannen zoals Scott die denken te mogen doen waar ze zin in hebben zonder zich aan de wet te storen en het is prima om deze aan te pakken.

De medestanders van de beroepscrimineel gaan nu de straat op en laten eigenlijk wel zien wat voor volk het zelf is en tonen op die manier het gelijk van de politie heel duidelijk aan tijdens de protesten die ze lopen. Ze gooien stenen naar de politie, ze vallen de journalisten aan die juist hun verhaal willen ophemelen. Ze vernielen alles wat ze tegenkomen en plunderen alles wat ze te pakken kunnen krijgen tijdens protestmarsen waarbij ze als reden het neerschieten van ‘familieman’ Scott aanvoeren.

Hillary Clinton, je weet wel die geesteszieke vrouw die president van de Verenigde Staten wil worden,  kwam met een opmerkelijke tweet naar buiten waarin ze aangaf dat de rechten van beroepscriminelen, verkrachters, moordenaars en kindermeppers (mits ze maar zwart zijn uiteraard) veel belangrijker zijn dan die van wetsdienaars of zelfs het leven van een Afro-Amerikaanse politieman…. Dit doet denken lijkt mij!

“We have two names to add to a long list of African-Americans killed by police officers. It’s unbearable, and it needs to become intolerable.”

Dit moet ondraaglijk zijn voor elke niet blanke Amerikaan. Een Afro-Amerikaanse politieman mag zich dus niet verdedigen tegen een gewelddadige crimineel die toevallig zwart blijkt te zijn? Geniete zwarte criminelen volgens de zienswijze van Hillary Clinton soms een bijzondere immuniteit? De grootste slachtoffers van de zwarte criminelen zijn overigens ook zwarte gemeenschappen. Dus mensen uit deze zwarte gemeenschappen mogen volgens Hillary Clinton ook niet beschermd worden tegen zwarte criminelen?

Tim Kaine, Hillary’s No. 2, wil dat we meeleven met de familie van beroepscrimineel Scott. Een broer van Scott mocht voor de camera vertellen dat “alle blanke mensen duivels zijn”. Timmy Kaine kan wellicht een vrijstelling voor zijn eigen aanvragen om geen ‘witte duivel’ te hoeven zijn. Nee er zijn geen witte duivels, het zijn mannen als Kaine en vrouwen als Hillary die juist de welwillende zwarte gemeenschap de grond in trappen door deze steeds maar weer te negeren en enkel en alleen in de bres te springen voor negroïde misdadigers, verkrachters, pedofielen of zelfs moordenaars enkel en alleen daar deze toevallig zwart zijn.

Elke keer als de leugen over de “vreedzame” protesten wordt herhaald is er weer een andere zwarte gemeenschap de dupe en wordt de buurt onleefbaar .

Twintig politieagenten zijn gewond geraakt en de Nationale Garde troepen zijn aangekomen om al die “vreedzame” protesten te begeleiden. Demonstranten scandeerden, ‘Black Lives Matter ‘ en ‘ Hands Up, do not shoot’ tijdens het gooien van stenen en andere voorwerpen  naar de politie die enkel mag toekijken. De ramen van winkels worden gebroken en versierd met Black Lives Matter graffiti. Een Walmart werd ‘vreedzaam’ geplunderd en vrachtwagens werden in brand gestoken.

Een politieagent werd ‘vreedzaam’ aangereden door een auto. Een ander werd ‘met liefde’ in het gezicht geslagen met een steen. Groepen ‘vreedzame’ demonstranten belegeren een hotel  in een poging hier binnen te komen om deze te plunderen en vernielen. Verslaggevers werden aangevallen en een fotograaf werd bijna in een vuur gegooid. Blanke mensen werden doelwit van het racistische Black Lives Matter gepeupel en werden stelselmatig mishandeld.

Al deze ‘vreedzame’ relschoppers zijn waarschijnlijk gewoon rustige huisvaders en echte ‘familie mannen’.

De ‘vreedzame’ protesten zijn net zo een grote leugen als het verhaaltje dat de brave Keith Lamont Scott rustig een boek in zijn auto zat te lezen. De politie had geen enkele moeite  met het vinden van het pistool. Ze hebben Scott niet gevonden ergens in de buurt van een boek. Het enige wat Scott overigens kon doen met een boek is te proberen om er iemand dood mee te slaan. Misschien wel een kind of zo.

Scott was geen rustige huisvader; Hij was een gewelddadige crimineel met een gruwelijke reputatie  Hij en dat volk van de Black Lives Matter relschoppers herinneren ons er aan dat we toegewijde politieagenten zoals Brentley Vinson nodig hebben om ons te beschermen tegen het toenemende geweld van dit zooitje criminelen.

Wat er feitelijk is gebeurd is het verhaal van een gestoorde zwarte crimineel die werd gestopt door de kogel van een moedige zwarte politieman. Dus alle aantijgingen van racisme zijn absurd en slaan werkelijk nergens op. Niet alleen was Scott neergeschoten door een Afrikaans-Amerikaanse politieman, maar Charlotte politiechef Kerr Putney, die het voortouw heeft genomen om Brentley Vinson te verdedigen, is ook nog eens van Afro-Amerikaanse afkomst.

Moeten we geloven dat een Afrikaans-Amerikaanse politieagent en een Afrikaanse -American politiechef racisten zijn of dat deze twee zwarte mannen een samenzwering hebben opgezet om zwarte mensen te doden?

Dat is wel het lachwekkend uitgangspunt van het racistische Black Lives Matter dat middels de slogan “Stop met ons te doden” een straattheater heeft opgezet en probeert om gewelddadige aanvallen op politie ambtenaren, journalisten, blanken en iedereen in het aangewezen gebied op deze manier te rechtvaardigen.

Maar de waarheid doet er niet toe. Black Lives Matter relschoppers zijn nog steeds aan het zingen, “Hands Up, Do not Shoot” lang nadat de Michael Brown leugen uit elkaar viel. Nu komen uiteraard de borden “Het was een boek.” De leugen wordt ondersteund door enkele van de grootste mediabedrijven in het land, met $ 130.000.000 van George Soros, de Ford Foundation en door Barack Hussein Obama en Hillary Clinton.

Dit zijn de kwaadaardige krachten die bezig zijn met het vernietigen van Charlotte, zoals ze eerder Baltimore tot puin gebracht hebben. Black Lives Matter gefinancierd en geliefd door de gutmensch regelt het verder wel. Rassenrellen organiseren gebaseerd op leugens terwijl de verslaggevers van de mainstream media achter deze acties staan en er voor zorgen dat de juiste beelden van de racistische oproerkraaiers het publiek bereiken. Hierna circuleren de advocaten als aasgieren rond om de rechtshandhaving te terroriseren en te intimideren. Zo deden ze dit al in Ferguson en een dozijn andere plaatsen. Nu willen ze weer het zelfde gaan doen in Charlotte.

Ze doen dit niet eens omdat ze blanke haten of dat ze op willen komen voor de rechten van zwarte Amerikanen, nee ze haten vrede en fatsoen. Ze haten het idee van mensen die opstaan in de ochtend om te gaan werken voor de kost. Ze haten het idee van goede politieagenten. zowel witte als zwarte, mannen of vrouwen die  zoals Brentley Vinson, er nog oprecht in geloven om elke dag weer het juiste te gaan doen.

Ze willen onverdiende macht. Ze eisen onverdiende rijkdom. En ze gedijen op de vernietiging van alles wat ze tegenstaat.En dat is het echte kwaad in Charlotte en dit heeft helemaal niets te maken met het neerschieten van Scott. Dit was enkel een reden om te kunnen rellen, vernielen en plunderen.

Het is een leugen reeds een miljoen keer herhaald. Soms is de leugen eenvoudig te bestrijden, andere keren is het een stuk lastiger, echter de beste manier om de leugen te bestrijden is door te beginnen met de waarheid.

De waarheid is dat Keith Lamont Scott een gewelddadige crimineel was die aan zijn einde kwam vanwege zijn eigen daden. Net als Michael Brown, Freddie Gray en te veel andere Black Lives Matter martelaren om op te noemen.

De waarheid is dat alles wat Black Lives Matter doet ons herinnert aan de reden waarom we politieagenten nodig hebben.

De waarheid is dat dit niet over rassen gaat maar om degenen die willen bouwen en degenen die willen vernietigen. Het gaat over het verschil tussen Brentley Vinson en Keith Lamont Scott.

Het gaat over wat voor soort land we willen zijn.

Is het een land dat kansen bied aan een jonge zwarte voetballer die ervoor koos om in de voetsporen van zijn vader te treden en anderen wil helpen, die zijn leven wil riskeren om andere mensen veiligheid te bieden?

Of zijn we een land dat Keith Lamont Scott liefkoost, een land dat de man die vrouwen verkrachte, een kind mishandelde en vast zat voor meervoudig geweld aanbid. Een man die in drie staten een strafblad had  en stierf zoals hij leefde, door geweld?

Obama, Clinton en hun vrienden willen een natie vol met Keith Lamont Scotts.

Echter nu is het onze beurt om te kiezen.

De Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 zullen de 58e presidentsverkiezingen van de Verenigde Staten van Amerika zijn en staan gepland op 8 november2016. Er zal een 45e president en 48e vicepresident van de Verenigde Staten gekozen worden. De huidige Amerikaanse president Barack Obama kan zich niet kandidaat stellen voor deze verkiezingen omdat hij reeds voor twee ambtstermijnen verkozen is.

 

11

 

Bewerkt artikel omtrent het ‘rassengeweld’ in de Verenigde Staten geschreven door Daniel Greenfield voor het David Horowitz Freedom Center aangevuld met diverse informatie, video en nieuwsberichtgeving en in het Nederlands herschreven door Bolo voor Fenixx.

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

14 Comments on Het ‘slachtoffer’ Keith Lamont Scott was een veroordeelde verkrachter die vrouwen en kinderen aanviel

 1. Al is de leugen nog zo snel, dit soort hypocriete negers achterhalen haar wel.
  In feite hebben we het hier niet over negers maar over de eeuwige slaaf. Geboren als neger, in een narcistische slachtofferrol gedrukt door hun cultuur icm de PoliCorrecte schuldgevoelenaars, zijn deze daders zo verknipt dat zij de slavernij van hun voorouders misbruiken voor hun eigen criminele levenspad.
  Dit is een bewijs dat zwak, sLinks, PoliCorrect beleid het omgekeerde effect heeft. Daders kunnen (blijven) floreren in hun vermeende slachtofferrol en zullen geen verantwoording voor hun daden nemen met als gevolg een voortzetting van hun criminele levenswandel.
  Er is maar één remedie: Als het voelt als slaaf, denkt als slaaf en handelt als slaaf, dan moet het wel een slaaf zijn. De knoet erover op een katoenplantage totdat zij eindelijk accepteren dat met rechten ook verantwoordelijkheid komt. Of zij zijn een vrij burger met de daarbij behorende plichten, of zij zijn een slaaf met de daarbij behorende rechten.
  Het lijken wel moslims die democratie verwerven; niet de verantwoordelijkheid aankunnen.

  Liked by 1 persoon

 2. 1. De vrouw liegt door te zeggen dat hij geen wapen heeft. Het is ondertussen een bewezen feit dat hij een geladen wapen had;
  2. De vrouw roept: “Keith, don’t (you) do it!” VIER KEER!
  Do what? Wist zij dat hij een wapen had en de agenten wilde aanvallen?

  Op z’n minst moet de vrouw als verdachte worden aangemerkt voor medeplichtigheid aan een poging tot moord/doodslag op de agenten. Als zij daadwerkelijk wist dat hij een wapen had en dat hij ‘het wilde doen’ dan is zij schuldig!

  Like

 3. Zo, Touché. Indrukwekkend pleidooi. Dit toont op overtreffende wijze aan hoe deze wereld verknipt, verkloot en verneukt wordt door randdebielen die geheel onder invloed staan van de sluwe ‘agentur’. Respect voor deze ordehandhaver.

  Liked by 3 people

 4. BlackLivesMatter is een kwaadaardige organisatie die erop uit is blanken uit te roeien. Zo zijn de feiten. En moet dus net zo verboden worden als de KuKluxKlan.
  Lees verder: http://mathildedoethetnuook.blogspot.nl/2016/09/blacklivesmatter-een-uiterst.html

  Liked by 4 people

 5. link bij ‘headlines’ geplaatst

  Like

 6. Black Lives Matter en aanverwante organisaties/zielen zijn druk bezig met het ondermijnen van de wetshandhaving en het uiteindelijke ontwrichten van de Amerikaanse maatschappij. Hillary moet per se president worden, want dan kan dit beleid van Obama en de Democraten nog eens 4 of 8 jaar doorgaan. Tegen die tijd kun je de VS als leider van de vrije wereld wel vergeten. Wie zou daar het meest van profiteren? De globalisten misschien?

  Like

 7. Lijkt er wel op, heb geen link ontving deze middels mail.

  David Horowitz Freedom Center

  Protest Thugs and the Real Evil in Charlotte

  Nothing says “family man” like assaulting women and children.

  September 23, 2016
  Daniel Greenfield

  Keith Lamont Scott was scum.

  He had been convicted of assault with a deadly weapon in two different states and convicted of assault in three states. He had been hit with “assault with intent to kill” charges in the 90s. His record of virtue included “assault on a child under 12” and “assault on a female.”

  The media spin; “Family and neighbors call Scott a quiet ‘family man.'”

  Nothing says “quiet” like “assault with a deadly weapon with intent to kill” and nothing says “family man” like assaulting women and children.

  Keith Lamont Scott, the latest martyr of Black Lives Matter and its media propaganda corps, was shot while waving a gun around. He had spent 7 years in jail for “aggravated assault with a deadly weapon.”

  This vicious monster’s career of crime ended when he was shot by Brentley Vinson, an African-American police officer, protecting himself from the latest rampage by this “quiet family man.”

  Brentley Vinson is everything that Scott isn’t. The son of a police officer, Brentley dreamed of following in his father’s footsteps. He used to organize his football team’s bible studies and mentored younger players. Former teammates describe him as a “great guy” with “good morals.” His former coach calls him a “natural leader” and says that, “We need more Brent Vinsons… in our communities.”

  Except that Obama, Black Lives Matter, the media, the NAACP and everyone else going after this bright and decent African-American officer has decided that what we really need are more Keith Lamont Scotts. And the streets of Charlotte are full of “Scotts” throwing rocks at police, assaulting reporters and wrecking everything in sight in marches that are as “peaceful” as Scott was a “quiet family man.”

  That’s what Hillary Clinton wanted when she tweeted that, “We have two names to add to a long list of African-Americans killed by police officers. It’s unbearable, and it needs to become intolerable.”

  What exactly should be intolerable? An African-American police officer defending his life against a violent criminal who happened to be black? Should black criminals enjoy a special immunity? The greatest victims of black criminals are black communities.

  Whom does Hillary Clinton imagine she’s helping here? Instead of standing with heroic African-American police officers like Vinson, she’s championing criminal scum like Scott.

  Tim Kaine, Hillary’s No. 2, wants us to think about Scott’s family. We should do that. Scott’s brother announced on camera that all “white people” are “devils.” Timmy should check to see if he can get an exemption from white devildom. But if there are any white devils, it’s men like Kaine and women like Hillary who enable the worst behavior in a troubled community while punishing those who try to help.

  Every time the lie about “peaceful” protests is repeated, another black community becomes unlivable.

  Twenty police officers have been injured and National Guard troops have arrived to deal with all those “peaceful” protests. Protesters chanted, “Black Lives Matter” and “Hands Up, Don’t Shoot” before throwing things at police and then peacefully shooting each other. Stores had their windows broken and decorated with Black Lives Matter graffiti. A Walmart was peacefully looted and trucks were torched.

  A police officer was peacefully hit by a car. Another was peacefully hit in the face with a rock. Mobs besieged and attempted to break into hotels. Reporters were attacked and a photographer was nearly thrown into a fire. White people were targeted by the racist Black Lives Matter mob and assaulted.

  But all these peaceful rioters are probably just quiet family men too.

  The peaceful protests are as big a lie as the “bookish” Keith Lamont Scott reading a book in his car. Police had no trouble finding a gun. They couldn’t have found Scott anywhere near a book. The only thing he could have done with a book is try to beat someone to death with it. Maybe a child.

  Scott wasn’t a quiet family man; he was a violent criminal with a horrifying vicious streak. He and the rest of the Black Lives Matter rioters remind us of the monsters that we need dedicated police officers to protect us from.

  The spin on what happened between a deranged black criminal and a courageous black police officer fell apart as fast as the Freddie Gray case, where black police officers were targeted and a city terrorized over conspiracy theories relating to the accidental death of a drug dealer.

  The claims of racism are absurd. Not only was Scott shot by an African-American police officer, but Charlotte Police Chief Kerr Putney, who has taken the lead in defending him, is also African-American.

  Are we supposed to believe that an African-American police officer and an African-American police chief are racists or that these two black men took the lead in a genocidal conspiracy to kill black men?

  That’s the laughable premise of the racist Black Lives Matter hatefest that alternates between “Stop killing us” street theater and violent assaults on police officers, reporters and anyone in the area.

  But the truth doesn’t matter. Black Lives Matter rioters are still chanting, “Hands Up, Don’t Shoot” long after the Michael Brown lie fell apart. They’re holding up signs reading, “It Was a Book.” The lie is backed by some of the biggest media corporations in the country, by $130 million from George Soros and the Ford Foundation, by Barack Hussein Obama and by Hillary Clinton.

  These are the malign forces destroying Charlotte, as they trashed Baltimore. On the ground there are the vulture community organizers of Black Lives Matter, funded by the left, who parachute in to organize race riots, behind them are the reporters who sell the spin live on the air and the photographers who capture glamor shots of the racist rioters, and after them come the lawyers of the DOJ out to ruin, terrorize and intimidate whatever law enforcement survived the riots.

  They did it in Ferguson and a dozen other places. Now they want to do it in Charlotte.

  They want to do it because they hate white people and black people. They hate peace and decency. They hate the idea of people getting up in the morning and working for a living. They hate the idea of good officers, white and black men and women, like Brentley Vinson, who genuinely believe in doing the right thing. They want unearned power. They demand unearned wealth. And they thrive on destruction.

  This is the real evil in Charlotte. And we need to stand up to it. From the ghetto to the manors of the liberal elite from burning cars to pricey restaurants in exclusive neighborhoods, it plots against us.

  It is a lie repeated a million times. Sometimes the lie is simple. Other times it’s sophisticated. But the way to fight it is to begin with the truth.

  The truth is that Keith Lamont Scott was a violent criminal who came to a bad end because of his own actions. Just like Michael Brown, Freddie Gray and too many other Black Lives Matter martyrs to count.

  The truth is that everything Black Lives Matter does reminds us of why we need police officers.

  The truth is that this is not about race, but about those who want to build and those who want to destroy. It’s about the difference between Brentley Vinson and Keith Lamont Scott.

  It’s about what kind of country we want to be. Is it a country that celebrates a young black football player who chose to follow in his father’s footsteps, who organized bible study and helped others, who risked his life to keep other people safe. Or is it one that celebrates Keith Lamont Scott, who assaulted a woman, a child and anyone else he could get at, who terrorized three states and died as he lived.

  Obama and the left want a nation of Keith Lamont Scotts. But now it’s our turn to choose.

  Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.

  Liked by 1 persoon

 8. delamontagne // september 25, 2016 om 22:01 //

  USA: L’individu qui a tué 4 femmes et 1 homme est un migrant Turc, il serait supporter de Hillary Clinton (en attente de confirmation)

  Like

 9. The Truth About ‘Black Lives Matter’

  en al eerder

  Black Lives Matter: The Rise of the “DINDU”

  Aangezien de NPO ons hieromtrent niet voorlicht moet de voorlichting van andere bronnen komen. Nog eentje:

  The Greg Gutfeld Show : Tyrus drops some TRUTH on Black Lives Matter

  Liked by 1 persoon

 10. Ik geef echt geen zak om het leven van die verkrachter. Die blm lui moeten ze hetzelfde mee doen.

  Like

 11. WTF en dan ben ik racist

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: