Nieuw

Gun attack leaves multiple casualties in Sweden as police seal off neighbourhood

A gun attack has left multiple people injured in Malmo, Sweden tonight.

Local reports say that a major police operation is underway in the city where a football game was underway.

Expressen.se is reporting that four people were shot at 7pm (local time) and there is an ongoing operation in the area.

Lees verder >>

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6087 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Gun attack leaves multiple casualties in Sweden as police seal off neighbourhood

  1. Arabieren.

    Verdomme! Ik ben in de acuut opvang in Malmo en zie verdomd veel geweld. Schreeuwen en vechten. Nu blijkt dat er ongeveer vijftig arabieren zijn die ruzie maken en vechten. De hele omgeving wemelt van de politie en ze hebben alles afgezet, je kan er niet meer in of uit. Overal bloed. Het is vreselijk om nu hier te zijn.

    Like

  2. Mogelijk zijn de Zweden hun land aan het terug nemen…..mogelijk is het de politie zelf die het compleet zat is. Alle signalen zijn er voor doodseskaders: stijgende criminaliteit, gefrustreerde politie, criminelen die zware wapens hebben, chaos. De enige andere manier behalve totaal deporteren is door kleine groepen de wijken in te sturen en voorbeelden te stellen, liefst keihard. Geweld bestrijd je enkel met harder geweld, net zo lang tot een van de twee opgeeft of vertrekt. Gezien de geestelijke gesteldheid van Moslims is elders gaan parisiteren veel eenvoudiger dan een gevecht aangaan terwijl je elders zonder slag of stoot vrouwen kan verkrachten en geld kan rapen zonder risico. En zo zal het moslim gespuis gaan schuiven, met Nederland als uiteindelijk afvoerputje.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: