Nieuw

French Burkini Controversy Was Set-Up By Muslim Activists In Concert With Television Station

“Selectively edited” Footage of a young Muslim woman wearing a so-called Burkini being threatened on a French beach was a deliberate set-up for the benefit of a Channel Seven Australia television crew, according to revelations in the Australian press.

Newspapers around the world sympathetically reported the plight of 23-year-old Australian Muslim university student Zeynab Alshelh this week after images emerged which purported to show her being harrassed on a French beach.

British titles including the Daily Telegraph, Sun, BBC, Mirror, and others reported Ms. Alshelh had been “chased off” the beach, while she and her family were “met with abuse”.

Yet calls for the young Muslim activist to issue an apology to France for her deliberately provocative stunt are growing after claims that the anger of those on the beach wasn’t directed at the woman’s attire — but at the presence of television cameras, in clear breach of French privacy laws.

Breitbart >>

Doe mee met 8.088 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Trackback / Pingback

  1. Moslima krijgt €490 boete voor het vervuilen van het zwembad met haar boerkini – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: