Nieuw

Deze foto laat de veiling zien van een seksslavin – in Saoedi-Arabië

Een zeer verontrustende foto circuleert momenteel op de sociaal media.

Het laat een vrouw zien die knielt voor een groep Arabische mannen die haar willen kopen als seksslavin. Het gebeurde op een veiling die georganiseerd werd door de terroristische organisatie Islamitische Staat in – Saoedi-Arabië, volgens de The Sun.

De foto werd gevonden op de mobiele telefoon van een jihadist die gedood werd in de Iraakse stad Al-Ahirqat, die ISIS in 2014 veroverde. De vrouw zou uit Irak komen, volgens de Britse autoriteiten.

cemjzzyweaau1fi
Leden van het Iraakse leger vonden de foto op de telefoon van de overleden jihadi toen zij de stad bevrijdden. Zij beweren dat het een foto is van één van de veilingen van seksslavinnen die in Saoedi-Arabië gehouden worden.
.
Het Arabische land maakt deel uit van de coalitie van landen, samen met de Verenigde Staten en Groot-Brittanië die tegen Islamitische Staat vechten, maar verschillende media rapporteren dat rijke Arabieren ISIS sponsoren.
.
Groot-Brittanië verkoopt ook wapens aan Saoedi-Arabië, ondanks zorgen dat het hardvochtige moslim land oorlogsmisdaden pleegt in Yemen – en dat het onvermijdelijk lijkt dat ze daarbij ook wapens uit GB gebruiken, volgens een rapport dat eerder deze maand uitlekte.
.
byjzqplcaaa-qkj
.
Een woordvoerder van het Britse leger zei tegen de pers:
.
“Onze onderzoeks-officier was geschokt over de set foto’s waarop, naar wij geloven, een Irakese Yazidi (een etnische minderheid in de regio) vrouw te zien is die gevangengenomen is als seksslavin.
.
Foto’s op de telefoon laten de vrouw zien op de veiling en ook in expliciet seksuele situaties met de jihadist in een hotelkamer.
.
Gelijksoortige foto’s zijn ook op heel veel andere telefoons gevonden, zegt de Britse woordvoerder, die er aan toevoegt dat de jihadi die de foto op zijn telefoon had, vocht voor Islamitische Staat.
.
Triest genoeg, is het niet de eerste beschuldiging dat ISIS verkrachtingsslachtoffers verkoopt aan Saoedi-Barbariërs die naar buiten komt.
.
Een 18-jarige Yazidi seksslavin die aan ISIS ontsnapte beweert dat ze verkocht werd op een internationale veiling.
.
De tiener, Jinan, werd ontvoerd uit haar dorp in Noord-Irak vorig jaar toen ISIS haar dorp bestormde en haar gevangen nam om haar daarna te martelen en seksueel te misbruiken net als de andere gevangenen in de terreurgroeps tweede stad Mosul.
.
Zij zei dat tientallen vrouwen in een grote ruimte gehouden werden en dat het niet alleen Irakezen en Syriërs waren die in de vrouwen handelden maar ook Saoediërs (de vrienden van Willem Alexander, Fub) en Westerlingen wiens nationaliteit niet duidelijk was.
.
Bron: Speisa >>

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Deze foto laat de veiling zien van een seksslavin – in Saoedi-Arabië

 1. Het uitschot Merkel staat met een lachend smoel te adviseren ,daar op vakantie te gaan,dan ben je toch voor 200% rijp voor een gesloten afdeling in een inrichting,levensgevaarlijk tuig.Te wensen dat haar dat overkomt,wat zou dat zalig zijn.

  Like

 2. polderboy // september 25, 2016 om 08:14 //

  Ongelovige hoeren moeten je kopen op de markt? Die moslims zijn gek daar.

  Hier neuk je ze gratis, zoals in Keulen op Nieuwjaar. En als arbeiders slavin uitbuiten kun je ze hier ook: die Turk Saban die dat deed ligt immers ook met zijn poen verdiend over de ruggen van slavinnen in het zwembad in Turkije na te genieten.

  Qatar en West Europa zijn beter voor moslims dan die vreselijke ISIS, die arme moslims laat betalen voor ongelovige hoeren.

  Like

 3. delamontagne // september 25, 2016 om 08:48 //

  Pas in 1962 werd in Saoedi-Arabië de slavernij afgeschaft. Vanaf de jaren 80 kwam de regering onder een toenemende druk te staan van islamitische extremisten die vonden dat zij de regels van de islam niet strikt genoeg naleefde.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Saoedi-Arabi%C3%AB

  Like

 4. Het uitschot dat ook in Parijs, London en langs de cote d’azur en in de Zwitserse alpen me hun luxe te koop loopt, dat is hetzelfde uitschot dat deze handel levenslicht geeft.
  De rijke oliesjeiks zijn net zo ziek als de sukkelaars die voor IS vechten, of de eigen politici die handjes schudden uit mijn en jou naam met deze varkens.
  Zonder geld geen oorlog, en zonder goedkeuring van de VS geen Saoedische natie en geen IS terreur of een Erdogan.
  Onze grootste vijand zit gewoon in de regerign, de tweede kamer en in een paleis, want onze eigen verraders zorgen ervoor dat dit soort slavenmarkten kan bestaan.
  Wil je een rechtvaardige wereld, begin in je eigen land, begin in je eigen straat. Zonder voetvolk is een generaal slechts een schreeuwende zot met een landkaart.

  Het voetvolk van Rutte, vn Samson, van Merkel, van Junkers, dat zijn de burgermeesters, de wethouders en de raadsleden die voor hun partijen zitten. Zonder voetvolk is er niets.

  Daarom is iedere VVDer, iedere PVDAer en de rest van dat haagse tuig mede schuldig aan dit soort excessen elders op de wereld, ze steunen een structuur die deze ellende in stand houd en door economische belangen zelfs bescherming aanbied.

  Wie van u zou geen kokend bloed krijgen van een verhaal zoals hierboven? Wel, dingen geveuren omdat mensen nietsdoen, wegkijken, gewetens parkeren voor geld en macht. Zonder Rutte geen doofpot omdat Oekraine ten koste van alles bij de EU moet, zonder Merkel honderduizenden verkrachtingen minder, enkel omdat het ego groter is dan dat van anderen, en omdat anderen zwijgen en nietsdoen.

  Niets doen is zoveel makkelijker, terwijl de sleutel van het probleem soms maar een dorpje verder woont.

  Evil can only exist if good men do nothing.

  Like

 5. Islamitische Staat bestond allang voor IS. De naam is Saoedi Arabië. Een zandplaat waar de enige waarde de olie is en waar de inwoners leven onder normen en waarden waar een insect zich voor zou schamen. Laten we hopen op een spoedige oplossing van het al 1400 jaar oude Moslim Vraagstuk.

  Liked by 2 people

 6. Gisterenavond gekeken naar Schimanski, geen poespas, lekker direct.
  Dat zouden ze eens met die zandbakidioten moeten doen.
  Zelf geen respect voor andere, dan verdien je geen enkele vorm van respect!
  Ik moet steeds aan de turkse gigolo uit Zaandam Seniel llkuch denken die met zijn hoerige rot kop zijn toch naar de Nederlandse samenleving omdat ze het daar niet redde,in de zandbak.
  Nederland; die zo’n manlijke slet in de watten legt.
  Een heel escortbureau leek het te zijn, bij de landverrader Pauw
  vandaar dat ze met een zonnebril op zaten.
  Vraag me af, de werkelijke reden van die grote zonnebrillen.
  Zouden hun klanten ontevreden zijn geweest?!
  Het kan verklaren waarom het gezicht van de turkse gigolo bende smeekt om in Nederland te mogen blijven.
  In hun beloofde land Turkije risico lopen gestenigd te worden.
  Zover ik begrepen heb is dat de consequentie daar als je vreemd gaat.
  Vlogger seniel probeert wel te provoceren door te roepen dat hij lekker in Nederland blijft.
  Maar als een bitch als hij terug zou gaan naar het islam land, dan is het niet ondenkbaar dat hij als sexslaaf op zo’n veilig aangeboden worden.
  Ik zie het voor me, zo’n sjeik met Seniel aangelijnd.
  In een islam land uitgelaten worden, zoals honden in een hondenpark.
  Twee sjeiks ontmoeten elkaar;
  Salamie-gum groeten ze mekaar, gevolgd door een natte zoen.
  Doet hij ook kunstjes?
  Jazeker.
  “Seniel, geef poot”!
  Seniel doet zijn jurk omhoog, legt zijn lid in de hand van de ander, steek zijn tong uit en begint hevig te hijgen.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: