Nieuw

De propagandaoorlog is begonnen

Een andere conclusie is nauwelijks mogelijk, van het NOS Journaal, Nieuwzuur, de Vara! en in hun kielzog de kranten, alles staat bol van de berichtgeving over de kandidatuur van Samsom. En natuurlijk over de andere kopstukken van een partij die ten onder dreigt te gaan, men gaat vol op het orgel, het maakt allemaal niet meer uit wat er gezegd en geschreven en niet te vergeten gelogen wordt, zolang de PvdA maar op het schild gehesen wordt.

Bijzonder wel, de aanhang, of wat daar nog van over is gilt dat de PvdA een rechts beleid heeft uitgevoerd terwijl het tegenovergestelde door de VVD aanhang wordt verkondigd.

Hoe kan het ook anders als de twee “uitersten” van het Nederlandse politieke spectrum samen in een coalitie zitting nemen. “Dat is wat de kiezer wil”. Nee heren politici, dat was nou precies wat de kiezers NIET wilden, velen hebben strategisch gestemd juist om hun politieke opponent uit het pluche te houden en het eind van het liedje is dat ze er samen op zijn gaan zitten, eerlijk zullen we alles delen!

Voor de goede orde, de PvdA is niet langer socialistisch, de meeste kopstukken kunnen het woord waarschijnlijk niet eens spellen, en de VVD is jaren geleden al gestopt met liberaal zijn, eigenlijk al vanaf het aantreden van Hans Dijkstal.

Desondanks hebben de media niet veel op met de VVD, de PvdA adepten  zitten tot in de haarvaten van onze samenleving, ambtenaren  en wat in dit land voor journalist wenst door te gaan is links dan wel extreem links, soms ben je geneigd te denken dat het verlaten van de linkse ideologie net als in de islam bestraft wordt met de dood. Zelfstandig nadenken wordt in elk geval niet op prijs gesteld. Kritische kanttekeningen evenmin.

Natuurlijk, de schoothondjes van dit Kabinet, D66, CU, SGP keffen er lustig op los, zij denken nu te kunnen oogsten nadat zij de boel gefaciliteerd hebben. Gaat het media-offensief werken? Ik vrees van wel, niet in de zin dat die twee weer het grootste worden maar wel dat de schade beperkt zal blijven. Beiden zullen zich op de borst gaan kloppen dat zij het zijn die Nederland uit de crisis hebben getild, je reinste kolder natuurlijk onze economie is voor 100% afhankelijk van met name de Duitse economie. Als je al iets over onze economie zou kunnen zeggen dan is het dat we ondanks het beleid van Rutte & Co maar zeker niet dankzij genoemd komisch koppel uit het dal zijn geklommen.

De VVD zal met stevige uitspraken met betrekking tot het multiculturele drama proberen kiezers af te snoepen van de PVV, maar ieder weldenkend persoon zal daar doorheen kijken en weten dat er bij de VVD een wereld van verschil zit tussen wat ze zeggen en wat ze doen, een VVD belofte is het papier niet waard waar ze op geschreven staan, kiezersbedrog is door Rutte en zijn kompanen tot kunst verheven.

Helaas, te vrezen valt dat kiezers kort van memorie zijn en de gemiddelde kiezer is niet of nauwelijks geïnteresseerd in politiek en slikken veel zo niet alles van de media. Natuurlijk het gemopper is niet van de lucht als blijkt dat ook de laatste verzorgingshuizen straks ten grave worden gedragen of als het ‘Eigen Risico’ in het jaar ná de verkiezingen plots met rasse schreden stijgt, maar ja het kwaad is dan allang geschied.

Nee er breken weer ergerlijke tijden aan voor sympathisanten van de PVV wat ik u brom. Laat dat maar aan de media over.

Doe mee met 8.095 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (469 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

8 Comments on De propagandaoorlog is begonnen

 1. Ik heb het artikel bij Bron gelezen en toen gegoogled op het blad: “baby und familie”.
  En hoewel ik daar een paar merkwaardige uitspraken tegen kwam, heb ik het artikel niet gevonden.
  Tenzij iemand het kan laten zien, denk ik dus dat het een hoax is.
  http://www.baby-und-familie.de/

  Like

 2. Pardon, mijn opmerking slaat op de link van BertG. uit E.J. Bron.
  @BertG. // september 25, 2016 om 09:37 //
  Ik weet ook wel dat grote delen van de gezondheidszorg behoorlijk links zijn, en dat apothekers inmiddels wel zo ongeveer de onsympathiekste mensen zijn die er in Nederland rondlopen, en het zou me ook niet verbazen als ze zo zouden denken als in het artikel beschreven is, maar het artikel zelf lijkt niet te bestaan.

  Like

 3. Jazeker, BertG. Maar ik heb het blad zelf (Baby und Familie) gegoogled en niks gevonden. Ik heb het idee dat “Epoch Times” het zelf in elkaar geknutseld heeft.

  Like

 4. Vreemd, nu ik weer google, krijg ik opeens heel andere links. Ik kom nu niet meer bij het apothekersblaadje zelf uit, maar bij “Epoch” en een hele hoop andere bladen die hier melding van maken, ook op Youtube is een filmpje te zien, redelijk overtuigend.

  ‘Het kan natuurlijk ook zijn, dat de apothekers geschrokken zijn van de reacties, voor hun omzet vrezen en het artikel snel van het internet gehaald hebben. Het echte blaadje zou dan nog goed aanwezig kunnen zijn en daar staat het dan in. Woont er iemand in Duitsland?

  Like

 5. Als het een hoax zou zijn dan had Bron het niet geplaatst of dat er bij vermeld.
  Op nonsens verhalen zal je ‘m niet betrappen.
  Soms klinkt iets als niet waar maar mensen gaan zeer ver om de eigen bevolking iets te flikken of ergens van te beschuldigen.
  Inmiddels kijk ik nergens meer van op.

  Like

 6. Nou ja, het hele internet staat er inmiddels vol mee, dus ik denk nu ook dat het waar is. Ja, sorry, de tekst is dermate belachelijk dat ik me niet kan voorstellen dat deze door een arts of apotheker is geschreven of toegelaten.
  Hoewel, van de andere kant: op universiteiten leer je tegenwoordig op de eerste plaats: linkse politieke correctheid.
  Vroeger zeiden we: als je niet zo heel erg slim bent, maar wel goed (van buiten) kunt leren, dan moet je arts worden.
  Inmiddels zijn artsen voornamelijk bezig geld binnen te harken en als ze een avond vrij hebben, gaan ze ziektes bedenken, de mensen wijs maken dat ze een niet-bestaande ziekte hebben en daar dure pillen voor voorschrijven die absoluut niet helpen en je alleen maar impotent maken.

  Apothekers zal ik over zwijgen, die zijn wel dermate diep-droevige klootzakken …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: