Nieuw

‘Black Lives Matter’ is een kwaadaardige organisatie die erop uit is blanken uit te roeien

Black Lives Matter is een gevaarlijke terroristische organisatie die erop uit is blanken te beschadigen en zelfs uit te roeien. Zo spreken de feiten. Dat verzin ik niet; dat baseer ik op gedegen onderzoek.

De beweging zou dus ook net zo behandeld moeten worden als bijvoorbeeld ISIS, de Ku Klux Klan en andere terreurorganisaties.

 

Afro-Amerikanen VS

Het geratel en geblaat van die zogenaamde “Afro-Amerikanen”; ik kan het woord eigenlijk niet meer horen.

Zwarten die in Amerika geboren en getogen zijn heten sinds de jaren tachtig Afro-Amerikanen, omdat hun verre, ontzettend heel erg verre roots in Afrika zouden liggen. Ook al komen veel zwarten uit het Caribische gebied.

Weinig “Afro-Amerikanen” zijn nooit verder geweest dan het tuinpad van hun vader, hun straat of hun eigen staatsgrens, laat staan dat ze weten waar Afrika eigenlijk ligt. Want veel verder dan Amerika zelf zullen ze niet komen, zoals zoveel Amerikanen.

Dat Afro gezwets is begonnen jaren geleden. Het woord “neger” was not done; het werd het “N-woord”. Lastig uitleggen aan een Amerikaan als je Surinaamse vrienden hebt en dan moet vertellen dat je ‘Afro-Amerikaanse vrienden hebt’……. die uit Suriname komen.  Heel verwarrend, want ze komen uit Suriname. Maar ze mogen geen “blacks”, neger of zwarte genoemd worden. En ze zijn niet afkomstig uit Afrika.

Rara, zoek de juiste term!

Vele zwarten voelden zich steeds minder ten opzichte van blanken en als tweederangsburgers weggezet.

Volgens mij is het nog altijd een vrije keuze om jezelf weg te laten zetten als onderdeurtje. Want een ieder is even veel waard als mens.

Doe er wat aan, kruip niet zo in die slachtofferrol. Er zijn talloze voorbeelden van succesvolle zwarten wereldwijd die het hebben gemaakt, los nog van de onbekende, hardwerkende doorsnee zwarte Amerikaan.

BlackLivesMatter

De beweging BlackLivesMatter ontstond in Amerika na het doodschieten van de 17 jarige so called ‘innocent’Trayvon Martin in 2013. Dat deze jonge zwarte knul niet zo onschuldig  was – zoals de media ons wel doen wilden laten geloven – bleek na het nieuws pas. Maar toen was het kwaad al geschied: “een arme, onschuldige, ongewapende zwarte werd zomaar neergeschoten.”

Door een Latino.

Een zo genoemde Latijns-Amerikaanse beveiliger voelde zich ernstig bedreigd door deze “onschuldige” jeugddelinquent, die al een carrière aan gewelddadige berovingen en bedreigingen had staan op zijn levensladder vanaf zijn 10e jaar.
Maar de Movement kwam op gang. Hun uitgangspunt: “Black Lives Matter is a unique contribution that goes beyond extrajudicial killings of Black people by police and vigilantes.”

Zwarte militante activisten, zoals Kamau Kambon riepen in 2005 al op tot het ‘uitroeien van het witte ras’ en de video van die uitspraken (waar hij nooit voor is veroordeeld) doet weer veelvuldig de ronde op internet.

door Mathilde van Vliet
Verder lezen :  http://mathildedoethetnuook.blogspot.nl/2016/09/blacklivesmatter-een-uiterst.html

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2104 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on ‘Black Lives Matter’ is een kwaadaardige organisatie die erop uit is blanken uit te roeien

 1. Een een bende links communistische terroristen gefinancierd door George Soros et al die niet witte mensen gebruiken om hun vuile werk tegen witte mensen op te knappen.

  Like

 2. Rosa Luxemburg // september 26, 2016 om 06:31 //

  Hoeveel subsidie krijgt deze ridicule organisatie eigenlijk?.

  Like

 3. Vele zwarten voelden zich steeds minder ten opzichte van blanken en als tweederangsburgers weggezet.
  Omdat ze daarmee hun voordeel mee kunnen doen.
  Ik ben niet anders gaan denken over niet blanken omdat een stel blanke mij daartoe hebben aangezet.
  Ik heb mijn vertrouwen verloren toen ik niet anders meer kon dan constateren hoe racistisch met van andere culture meestal blijken te zijn!
  Een donkere thuishulp kookte voor me, en vrat het zelf op in de tijd waarvoor ik heb betaald.
  Toen ik dit bij de thuishulp organisatie melde, werd ik meteen uitgemaakt voor racist.

  Like

 4. Black Lives Matter: Produced By George Soros

  Black Lives Matter leider Deray McKesson beweert een fundamentele revolutie te leiden voor raciale en economische rechtvaardigheid, maar het kan onomstotelijk worden aangetoond dat hij nauwe geprivilegieerde banden heeft en gefinancierd wordt door George Soros en de Amerikaanse bestuurlijke elite, voor het doel, het aanzetten tot terreur en haat, het bevorderen van hun agenda voor een burgeroorlog mede de ontwapening van burgers. De Nederlandse afdeling van Black Lives Matter is ongetwijfeld de partij Denk, die volgens dezelfde richtlijnen hun islamisme op willen dringen aan de Nederlandse burger, ontwapend zijn deze laatste al, op een katapult na dan…

  Like

 5. Republikein // september 27, 2016 om 15:35 //


  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: