Nieuw

Aboutaleb’s Rotterdam geeft toe: “in het islamiserende Nederland kunnen meisjes alleen nog gewapend naar buiten”

Meisje met ‘vuurwapen’ afgebeeld in speeltuinplan

Een op zijn zachtst gezegd opmerkelijke foto in het nieuwe speeltuinplan van de gemeente Rotterdam. Op pagina 6 van het document, dat naar een deel van de raad is gestuurd, staat een meisje afgebeeld met iets dat verdacht veel op een vuurwapen lijkt.

AD >>

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Aboutaleb’s Rotterdam geeft toe: “in het islamiserende Nederland kunnen meisjes alleen nog gewapend naar buiten”

 1. Heb de foto gedeeld op faceboek en daar zegt men dat het fake is. Gefotosjopt .Ik kan het zelf NIET zien, maar misschien een “kenner “………….Ik zie het in ieder geval niet……

  Like

 2. Of de foto ‘waar’ of niet ‘waar’ is maakt geen moer uit voor de boodschap die in de titel staat. Het interesseert me echt helemaal niks.

  Dat ‘nota bene’ de gemeente Rotterdam me dan de mogelijkheid biedt een illustratief fotootje van ze te jatten. Die kans laat ik niet voorbij gaan. Dat heeft de gemeente Aboutaleb echt wel verdiend.

  Feit is, dat door heel Europa vrouwen en meisjes lastig gevallen worden door moslims, en dat we onze dochters en vrouwen dus beter kunnen bewapenen. Omdat hun eigen overheden verkrachtlims op ze los laten.

  Like

 3. Ja dat is waar,in het openbaar vervoer in Rotterdam voel ook mij ook totaal niet veilig,het merendeel is allochtoon en in winkels kom ik al jaren niet meer en de Doelen ook steeds minder,minder,minder.Ik woon in Barendrecht,maar het dorp is 4 keer zo groot geworden door de gevluchte Rotterdammers,zo’n 36000 mensen,die de stad onleefbaar vonden.

  Like

 4. Warm weer een waterpistool? of eentje van de kermis.

  Like

 5. De zelfde man die samen met de andere PVDA extremisten Pim Fortuyn demoniseerde omdat hij de waarheid sprak over de #multcult die de radicalisatie van Moslims in de hand werkt. Pim Fortuyn was de boodschapper van het slechte nieuws over de politici die mens en maatschappij naar de klooien hielpen. Aangezien hij meegedragen heeft aan de haat klimaat tegen Pim Fortuyn heeft hij geen recht van spreken….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: