Nieuw

Zweden in chaos: Aantal ‘no-go zones’ stijgt terwijl de politie de controle verliest

Malmö in het zuiden van Zweden is een van de steden die vooral wordt gemarkeerd als een bijzonder getroffen gebied in het links-liberale land.

De Zweedse politie is de strijd aan het verliezen tegen de  toenemende criminaliteit en het moslimgeweld in het land van de linkse dromen, wat ondertussen 55 gebieden beheerst, tot nu toe, bestempeld als “no-go” zones.

Sinds het begin van de islamitische immigratie in Europa heeft het Scandinavische land een gigantische stijging gezien van criminaliteit met een toename van verkrachtingen, drugshandel, en jongeren met vuurwapens.

Het stijgende gebrek van de politie aan controle in het land werd onthuld in een rapport van het Zweeds Nationaal Misdaad Onderzoekbureau, waar de aanvallen op politiemannen in zijn gedetailleerd, met in begrip de politieauto’s die worden gestenigd door gemaskerde groepen mannen.

Er waren ongeveer 50 gebieden op een “blacklist” die onderverdeeld zijn in drie categorieën van “risicogebieden” tot “ernstig onveilig”.

Dat aantal is nu gestegen tot 55, en de Zweedse politie wordt geconfronteerd met een ernstige crisis met elke dag drie politieagenten die hun ontslagbrief indienen.

Onderzoek wijst uit dat 80 procent van de politieagenten overweegt een ander beroep te zoeken, te wijten aan het gebrek aan financiële en politieke steun van de Zweedse linkssukkels om de toenemende criminaliteit aan te pakken.

Politieman Peter Larsso zegt tegen NRK: “We verkeren in een zware crises. Veel collega’s kiezen ervoor om te stoppen.”

“We doen geen onderzoek naar misdaden, en we hebben geen tijd genoeg om alle politieoproepen te dekken.”

“Een drastisch verslechterde werkomgeving betekent dat veel collega’s nu op zoek zijn naar ander werk.”

Een dagelijkse dienst van de politie houdt tegenwoordig in dat ze belaagd worden door gemaskeerde mannen die stenen op de politieagenten en hun politieauto’s gooien, patrouillewagens in de brand steken, en in veel gevallen persoonlijk letsel oplopen.

Een rapport met de titel ‘Een landelijk overzicht van criminele netwerken met grote impact in de lokale gemeenschap’, schrijft dat het gebruikelijk is om onbeheerde politieauto’s in de brand te steken en politieagenten worden aangevallen en blootgesteld aan bedreigingen.

Het rapport voegt eraan toe dat drugs- en bendegeweld steeds meer toeneemt in de no-go zones.

Malmö in het zuiden van Zweden is een van de steden die vooral wordt gemarkeerd als een bijzonder getroffen gebied in het links-liberale land.

In de afgelopen drie maanden is in Malmö, de derde grootste stad van Zweden, een sterke stijging van de georganiseerde misdaad waargenomen, heeft zwaar te lijden onder criminaliteit en zijn er meer dan 70 auto’s verbrand in oproerrellen van de multiculturele verrijking.

Bron:

http://www.express.co.uk/news/world/713032/Sweden-chaos-no-go-zones-increased-police-lose-control

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4121 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

14 Comments on Zweden in chaos: Aantal ‘no-go zones’ stijgt terwijl de politie de controle verliest

 1. Mag hun leger niet helpen??

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // september 24, 2016 om 01:02 //

  Mahoog dan moet eerst de politieke wil daarvoor zijn. Let wel Rommel staat om zo te zeggen met de laarzen in de modder (nou ja meestal met moonboots in de sneeuw natuurlijk) als inwoner van Zweden, en hij doet trouw verslag van wat er in Scandinavië en Zweden in het bijzonder gebeurd. En dat is niet misselijk kan ik u meedelen! Het geeft ook mooi aan waar wij naar op weg zijn bij ongewijzigd beleid. Hoe wrang ook, het totale mislukken van het Zweedse multiculturele experiment zou onze redding kunnen zijn, want als Zweden bezwijkt, en dat is niet ondenkbaar, dan maakt dat dat politici in de rest van Europa eindelijk gedwongen worden hun kop uit het zand te halen.
  En met alleen het inzetten van het leger ga je de ondergang van Zweden niet stoppen, daar is een complete omslag voor nodig over de hele linie, dan heb je de politiek, justitie, rechters, politie, leger en niet te vergeten de bevolking voor nodig. Om eerlijk te zijn, door de berichtgeving van Rommel heb ik daar een hard hoofd in en als het al gebeurd dan zijn ze waarschijnlijk te laat.

  Liked by 1 persoon

 3. copywriter // september 24, 2016 om 05:01 //

  mahoog // september 24, 2016 om 00:40 //
  Het leger in Zweden heeft daar geen tijd voor. Die is veel te druk met uitzoeken of hetero/homo/biseksuele/transsexuele/asexuele/polyseksuele/panseksuele soldaten allemaal hun eigen toilet moeten hebben met de prangende vraag hoe de bordjes op die toiletten er dan uit moeten komen te zien.
  Bovendien klokken die soldaten om half vijf in de middag allemaal uit (vakbondsregels) en gaan naar huis achter de smorgasbord met gehaktballetjes.
  De Zweedse luchtmacht heeft het druk met zoeken naar Russiche vliegtuigen die het Zweedse luchtruim zouden binnendringen en de Zweedse marine speurt constant naar Russiche duikboten.
  Die Zweden weten best wel leuke spulletjes te maken voor hun strijdkrachten maar verder heb je er niks aan.

  Like

 4. Gerrit Tienkamp // september 24, 2016 om 07:11 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 5. Ze hebben het toch echt door hun stemgedrag aan zichzelf te danken. Helaas voor de welwillenden daar, ik heb met ze te doen.

  Liked by 1 persoon

 6. Dit heeft een groot deel van de Zweedse bevolking toch zelf over zich afgeroepen door
  steeds maar links te stemmen.
  Je kunt de derde wereld niet naar de eerste halen, daar komen de grootste problemen van.
  Andersom gaat wel.

  Liked by 1 persoon

 7. Wat er nu in Zweden gebeurt zou een waarschuwing moeten zijn voor alle West-Europese landen, maar onze bevolking wordt BEWUST onwetend gehouden omdat onze Staatsomroep hier geen aandacht aan wil en mag besteden.

  Dit om politiek-correcte redenen; het beeld van de nuttige asielzoeker, kennismigrant en zielige en getraumatiseerde vluchteling moet krampachtig in stand worden gehouden.

  De voortekenen dat de mistoestanden (straatterrorisme en harde criminaliteit) zoals in Zweden ook hier op korte termijn gaan plaatsvinden zijn overduidelijk aanwezig, zie de recente gebeurtenissen in Zaandam. Waar overigens slechts één boze buurtbewoner voldoende was om in enkele minuten een einde te maken aan het provocerende gedrag van een Turkse treitervlogger. Een uiterst effectieve actie die niet in het draaiboek stond van de politie die zich maandenlang ongestraft voor schut liet zetten door een stelletje door inteelt totaal gedegenereerde Nederturken.

  Ieder volk krijgt de regering die het verdient en als de Zweden stug doorgaan met op Linkse partijen te stemmen die in de eerste plaats verantwoordelijk zijn voor deze vormen van moslimgeweld en criminaliteit dan verdienen ze gewoon niet beter.

  Natuurlijk is er een zekere limiet aan het tolerantie- en incasseringsvermogen van de ‘gewone burger’, zie de protestdemonstraties van de inwoners van Calais en de Griekse eilanden waar met name Noord-Afrikaanse asielzoekers (o.a. Algerijnen) dagelijks verantwoordelijk zijn voor vernielingen, geweld, aanrandingen en verkrachtingen. De rol van de Linkse activisten is overigens zeer dubieus en is blijkbaar niet alleen politiek geïnspireerd…

  Het zou kunnen dat de verkiezing van Donald Trump als President een algehele mentaliteitsverandering teweeg kan brengen in de tot dusverre totaal verweekte Westerse samenleving t.a.v. de politieke, dus radicale Islam. Als er ook in Duitsland een koerswijziging gaat plaatsvinden na het onvermijdelijke vertrek van Merkel is er nog enige hoop dat er een stop wordt ingevoerd met betrekking tot de massale volksverhuizingen vanuit Libië en Syrië en gebieden waar geen oorlog plaats vindt zoals o.a. Albanië.

  2017 wordt het beslissende jaar in het tijdperk van de Derde Wereldoorlog waarin we ons sinds 11 september 2001 bevinden. Een conflict tussen de vrije Westerse samenleving en de radicale Islam die alleen kan worden gewonnen met onorthodoxe middelen zoals een algehele migratiestop vanuit moslimlanden, internering van verdachte individuen en een keihard optreden van politie en justitie.

  Zo niet, dan blijft de gewone burger nog maar één weg ter beschikking: zich bewapenen om in ieder geval zijn vrouw en kinderen te beschermen tegen de religieus geïnspireerde barbaarse praktijken van z.g. asielzoekers, economische parasieten en andere leden van de 5e colonne, zoals aanhangers van Erdogan en Marokkanen die hier al sinds begin jaren 80 van de vorige eeuw voor structurele problemen zorgen.

  Met dank aan Geert Wilders die ons volk op gepaste wijze waarschuwde voor deze gevaren, maar zich hiervoor moet verantwoorden voor het Gerecht vanwege schimmige Verdragen die ooit zijn gesloten tussen de EU en de olieproducerende landen van moslimsignatuur.

  Liked by 2 people

 8. We verkeren in een zware crises. Veel collega’s kiezen ervoor om te stoppen.”
  De ratten verlaten het schip na jarenlang de burgers genaaid te hebben zou een betere omschrijving zijn.
  Nu moeten ze echt werk doen vluchten ze laf nsb tuig dat is het .

  Liked by 1 persoon

 9. Wij vinden het een schande dat er door vluchtelingen de Zweedse bevolking niet veilig meer over straat kan. No Tolanrance about Reffegees. The Most Are Mosslims.
  Ben

  Like

 10. Het zou niet heel slecht zijn als het zo uit de hand loopt dat het halve land in anarchie en burgeroorlog vervalt. We hebben een voorbeeld nodig en snel! Als Zweden valt en alleen het leger nog het land kan redden en daarna de benodigde Finale Neutralisatie van moslims volgt, moet de politiek elders in Europa / VS / Canada / Australië wel volgen. Van mij mag PoliCorrect Stockholm afbranden als voorbeeld!

  Like

 11. De moslim aanpak van vernietiging. Wake the fuck up: https://m.youtube.com/watch?v=feFusq8ZRLo

  Like

 12. copywriter // september 24, 2016 om 17:15 //

  Ik heb een geweldig idee voor die stomme Zweden.
  Ze zitten tot aan hun strot in de moslim migranten die de hele dag toch maar uit hun neus en aan hun lul lopen te peuteren. Pluk een stel van de straat geef ze een stoomcursus en hijs ze in een uniform. Nou weet ik ook wel dat je daarmee de problemen alleen maar groter maakt en niet oplost. De corruptieschandalen gaan je natuurlijk om de oren vliegen. Maar wat maakt dat uit? Het is een politiek correcte oplossing dus dat moet die Zweden toch wel aanspreken dacht ik zo. Dat land is toch al kapot dus waarom niet?
  Ik denk dat ik die lasser daar in Stockholm, hoe heet ie ook al weer… Lofven of zo, maar eens een kattebelletje stuur. Wie weet krijg ik misschien wel een Nobel prijs.

  Like

 13. Republikein // september 25, 2016 om 11:26 //

  Go zones benoemen lijkt me straks eenvoudiger.
  Binnenkort in dit theater.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: