Nieuw

Politie laat jihad in Maassluis zijn gang gaan

In Ede greep de politie niet in. In Veghel greep de politie niet in. In Zaandam greep de politie niet in. De autobranden-jihad krijgt de politie niet onder controle. De politie is niet in staat het stenigen van bussen te stoppen. De politie laat het begaan dat Joden, homo’s en lesbo’s uit hun wijken weggepest worden.

politie3

De politie weigert aangiftes van zedendelicten door mohammedanen. De politie bedreigt zelf actief kerken. En dit weten we alleen maar omdat de politie niet altijd in staat is om de mohammedaanse ellende onder de pet te houden. Want dat is het beleid. Het patroon is te zichtbaar om nog te kunnen ontkennen.

Aan wiens kant staat de politie eigenlijk ? Steeds vaker aan de kant van de mohammedaanse misdadigers. Of het opdracht van hogerhand is, of zelf opgelegde lafheid is niet helemaal duidelijk, maar het gevolg is dat de burger de dupe is en de rechtsstaat verworden is tot willekeur.

Bewoners van de Burgemeesterswijk in Maassluis zijn de overlast van een groep baldadige jongeren, naar verluidt van Marokkaanse afkomst, meer dan zat. Vrijdagavond werden in de wijk verschillende ruiten van klagende bewoners ingegooid en auto’s beschadigd. Telegraaf >>

Geef ze geen buurthuis !

Volgens bewoners komen de daders uit een nabijgelegen buurthuis.

Het enige waar de shariapolitie in dit land nog toe in staat is, is het uitdelen van voorgedrukte aangifteformulieren om Geert Wilders voor de rechter te brengen.

Weer is het in Maassluis een kwaadwillende PvdA burgemeester. Deze anti-Nederlandse burgemeester wil wel Nederlandse kindertjes indoctrineren met Nederlanderhaat door het ondersteunen van de anti-Zwarte-Piet-hetze, maar weigert op te treden tegen de islamitische kolonisten.

Collaborerende burgemeesters moeten afgezet kunnen worden en berecht. En dat het volk daarna in vrijheid hun eigen vertegenwoordiger kan kiezen. De huidige democratie is dood.

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7203 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Politie laat jihad in Maassluis zijn gang gaan

 1. OPPAKKEN EN IN DE MAAS GOOIEN !!!!

  Like

 2. Willen ook een nieuw buurthuis met pak euro’s voor vermaak…zucht.

  Like

 3. Zoek de verschillen.

  Burgemeester Haan (PvdA) van Maassluis heeft zaterdagavond een noodbevel uitgevaardigd voor het Vrijheidspark en het Burgemeestersplantsoen in de Burgemeestersbuurt te Maassluis. Dit uit angst voor woedende burgers die het heft in eigen hand nemen omdat ze de straatterreur door voornamelijk Marokkaanse jongeren zat zijn en om verdere jongerenterreur tegen te gaan.
  http://regio.tpo.nl/2016/09/25/burgers-maassluis-overlast-marokkaanse-jongeren-zat-nemen-recht-eigen-hand/

  Like

 4. polderboy // september 25, 2016 om 17:33 //

  De pers is inmiddels bedreigd en aangevallen, omdat ze het criminele tuig in Maassluis, Marrokanen, bij naam durfden te noemen:
  http://www.omroepwest.nl/nieuws/3246429/Omroep-West-WOS-auto-vernield-in-s-Gravenzande-omroep-ontvangt-ook-dreigmails

  Like

 5. Zolang als de “jongeren” in Maassluis zich aan het uitleven waren, was er geen sharia-polizei te zien. Maar toen een stel boze, witte “racisten” de rust weer wilden herstellen in hun buurt, toen opeens, als een duveltje uit een doosje: de politie! BAM! Polizei! En nu ophouden allemaal!!

  Ja, natuurlijk, straks krijgen hun lievelingen, het Herrenvolk nog een trap onder hun reet. Mag niet, hoor! Foei!!

  Like

 6. “Dit had helemaal niet uit de hand hoeven lopen”, verzucht de moskee-
  voorzitter. “We schamen ons dat dit is gebeurd en vinden ook dat die mensen rustig moeten kunnen slapen. Die jongeren moeten met hun poten van die bewoners af blijven. Maar dit had zonder de politie opgelost kunnen worden. Het begint bij slap bestuur vanuit de gemeente. Die jongeren hadden anderhalf jaar geleden al een nieuw jeugdhonk moeten hebben.”
  http://nieuws.tpo.nl/2016/09/27/moskeebaas-tuigjeugd-schuld-jongerenwerk/

  Liked by 1 persoon

 7. Wat een zak, die “moskeevoorzitter”. Zich niet laten zien toen zijn lievelingen bezig waren en nu nog even komen natrappen. Het zielige slachtoffer.

  Like

 8. Het is de hoogste tijd voor hooivorken of een hedendaags equivalent daarvan. Vooruitziende mensen organiseren zich, lichten vrienden bekenden en familie voor en zorgen ervoor zichzelf en de naasten te kunnen verdedigen. Slechts dàt zorgde ervoor dat Israël na 1948 nog bestaat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: