Nieuw

Homofiele vluchteling priester zocht asiel in Zweden – is nu veroordeeld voor verkrachting van een vrouw

(Door: Mats Dagerlind – Vertaling: rommel)

De 41-jarige Kameroense man die in Zweden asiel zocht met het argument dat hij in zijn eigen land voor zijn homoseksuele geaardheid vervolgd wordt, wijst zich nu een bedrieger te zijn nadat hij een Zweedse vrouw verkracht heeft. De man, die zich bovendien uitgaf als christelijke priester, is nu voor de verkrachting veroordeeld tot gevangenis en deportatie.

De verkrachting werd gepleegd onder rituele bezweringen in het appartement van het slachtoffer. De man die in een asielcentrum in Borlange verbleef, schafte zich een bijbel aan en een fles met water, wat heilig wijwater moest voorstellen. Daarna ging hij op straat en klopte bij de deuren aan. Onder het voorwendsel dat hij op zoek was naar een ruimte voor een lokale christelijke vereniging wist hij het vertrouwen te winnen van een naïeve  (domme) vrouw. Eenmaal in haar appartement viel hij de vrouw aan en verkrachte haar bruut terwijl hij vreemde bezweringen uitsloeg.

De man verklaarde voor de rechtbank dat hij met zijn gebeden al meerdere mensen had genezen van kanker. En beweerde dat de verkrachting met zijn bezweringen een soortgelijk motief had – hij wilde de vrouw genezen van haar zorgen. De rechtbank heeft de Kameroense homofiele neppriester tot drie jaar gevangenisstraf veroordeeld, maar trekt een half jaar af omdat de exorcist na zijn straf het land wordt uitgewezen. De verbanning is door onduidelijke juridische oorzaak beperkt tot tien jaar, in plaats van levenslang.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/09/14/fuskade-till-sig-asyl-genom-att-spela-homosexuell-doms-nu-for-valdtakt-mot-kvinna/

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Homofiele vluchteling priester zocht asiel in Zweden – is nu veroordeeld voor verkrachting van een vrouw

 1. Ik denk dat hij wel degelijk priester was, maar dan wel een Voodoo -priester. Hij kan best een allesneuker zijn geweest, want ik heb begrepen dat die bestaan en bi-sexuelen genoemd worden. hij zal zelf niet veel gelogen hebben, nl. soort priester die (ook) kerels nam. Degenen die hem binnenlieten in Europa zijn degenen met boter op hun hoofd

  Like

 2. Er gebeuren meer opmerkelijke zaken in Zweden sinds de instroom.
  http://www.terrorscoop.com/sweden-four-muslims-behead-skinned-cat-fun/

  Like

 3. Niet te filmen!, gelukkig is hij veroordeeld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: