Nieuw

Gemeentebestuur Almere zet vaart achter de islamisering; Nóg een moskee

foto via twitter

De eerste heipalen van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap in Almere zijn vrijdag de grond ingegaan. Een bijzonder moment voor de aanhangers. De komst van de moskee had namelijk nogal wat voeten in aarde.

Plan was er al jaren geleden
Ruim vijf jaar geleden begon de zoektocht naar een geschikte locatie in Almere. Uiteindelijk werd die gevonden in het Cascadepark Oost in Almere Poort. Na het verkrijgen van de benodigde vergunning was het lastig een aannemer te vinden die de moskee wilde bouwen. Volgens een woordvoerder van de moskee kwam dit vooral omdat aannemers het druk hebben, niet alle aannemers een moskee kunnen bouwen en de Ahmadiyya gemeenschap niet heel erg bekend is.

Omroep Flevoland >>

Wethouder Herrema was op zijn beurt ook tevreden dat de moskee nu eindelijk gebouwd wordt. ,,Een stad kan niet zonder ontmoetingsplaatsen. Dat kan een school zijn, een buurthuis of in dit geval een plek waar het geloof wordt uitgedragen. Gelukkig wonen wij in een land waar mensen zelf kunnen kiezen hoe en welk geloof zij aanhangen. Ik ben blij dat u daarvoor zo’n mooi en nieuw gebouw tot uw beschikking krijgt. En nu is de omgeving nog verlaten, maar ik verzeker u dat u over tien jaar ontzettend veel buren zult hebben.”

Almere Vandaag >>

Tjeerd Herrema is die incompetente bokkelul, die in Amsterdam af moest treden voor de financiële puinhoop die Noord-Zuidlijn heet. Bewezen ongeschikt, maar dat deert niet bij de PvdA. Dan mag je gewoon in de volgende stad de bevolking terroriseren met je islamitisch hooliganisme.

Tussendoor was Herrema ook nog lid van de raad van commissarissen van woningbouwvereniging Rochdale, die van de Maserati-rijdende topman. De corruptie in dit land is geïnstitutionaliseerd en volkomen legaal, mits je lid bent van de juiste politieke partij.

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7127 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Gemeentebestuur Almere zet vaart achter de islamisering; Nóg een moskee

 1. Alle moskeeën buldozeren

  Like

 2. Ruud Beijer // september 24, 2016 om 13:29 //

  15 maart is de dag van de afrekening. Islam of PVV?

  Like

 3. cassandrasez // september 24, 2016 om 22:42 //

  “De moskeeën zijn onze kazernes, de gelovigen (sic) onze soldaten” — Erdogan, 1998

  Like

 4. De zoveelste PvdA-er die last heeft van knikkende knieën. Het land wordt geregeerd door juffershondjes die al sidderen bij het woordje “Islam”.

  Like

 5. Gerrit Tienkamp // september 25, 2016 om 05:28 //

  Nederland begint al aardig op de Efteling te lijken.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Almere heeft geen geld voor jeugdzorg, maar wel om asielparasieten te huisvesten | E.J. Bron
 2. Illegale huwelijken: voorzitter Al-Raza moskee op non-actief – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: