Nieuw

Austrian town enforces curfew on underage migrants after wave of sexual attacks

Authorities in the northern Austrian city of Wels have imposed a curfew on young migrants following a series of sexual assaults at a local wine and beer festival in early September, which were committed by Afghan minors.

Underage refugees living in the town of Wels are now allowed to leave their places of residence only until 8:00pm local time, the town’s mayor, Andreas Rabl, told RT, confirming information about the curfew. He also added that the migrants would face “strict sanctions if they break these rules.”

RT >>

Doe mee met 8.099 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Austrian town enforces curfew on underage migrants after wave of sexual attacks

  1. Rosa Luxemburg // september 26, 2016 om 06:42 //

    In Braunau am Inn heeft de lokale burgemeester, Alois Schnickelgruber, de religieuze indringers vergast op een heerlijk ontbijtje met spek bewaakt door Oostenrijkse herders.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: