Nieuw

Words from a “High” Representative of the EU

Federica Mogherini, High Representative on Foreign Affairs of the European Union, announced clearly the strategy of the EU with regard to migrants. According to her, it is imperative that the policy of massive movements of refugees and migrants to Europe be continued.


“Immigration is a phenomenon that will go on.

I know it’s something some of you don’t want to hear but it’s a reality. There are seven billion people on the earth and more and more inequalities. If immigration is well-managed it can bring incredible opportunities for those who leave their country and for those who welcome them. Let’s be realistic. You can see the demographic tendencies in Europe.

GalliaWatch >>

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Words from a “High” Representative of the EU

 1. Ophangen in plöttensee dat criminele wijf.

  Like

 2. Wat kan een mens toch lelijk zijn.
  Ik blijf me verbazen.

  Like

 3. Jan ZwartSchaap // september 23, 2016 om 18:04 //

  Federica Mogherini zegt: “immigranten blijven komen: wen er maar aan”. Ik zeg: de EU en bijna alle regeringsleiders, in ieder geval de mijne, sturen bewust aan op een burger oorlog. Als dit niet bewust is, dan is dat een extra reden ze per direct af te zetten. Ze vernielen de door onze voorouders zorgvuldig, met zweet en tranen, opgebouwde samenleving en leveren die zonder slag of stoot over aan barbaren, gelukzoekers en haters van anders denkenden. De islam is een verachtelijke levenshouding (in elke toonaard geen godsdienst) die we met vuur en zwaard moeten bestrijden, willen wij onze kinderen en kleinkinderen nog een leefbare samenleving nalaten. Doen we niks dan komt er een tijd dat zij ons zullen vervloeken voor het wegkijken en gelukzoekers knuffelen. Zij zullen de prijs betalen voor ons wegkijken.
  Daarom:
  – stop de islamisering
  – mensen met 2 paspoorten die zich niet conformeren aan de Ned. levenswijze: uitzetten
  drop ze op de kust van hun land van herkomst
  – sluit alle moskeeen

  Liked by 2 people

 4. Like

 5. Lijkt me duidelijk dat ze omgekocht is.

  Like

 6. Republikein // september 24, 2016 om 00:46 //

  Like

 7. polderboy // september 24, 2016 om 07:45 //

  Beetje goedkoop management gelul. Die lui stellen, als het een zootje is, dat er enorme “uitdagingen” en “kansen” liggen, met name als ze het zootje zelf veroorzaakt hebben.

  Deze doctor in “politieke islam” hoef je verder ook niks van te verwachten. Ze is ongekozen neergezet, middels een politiek onderhandelingsproces, wat zich volkomen buiten onze inbreng als Europees volk afspeelt.

  Je hoeft maar artikelen in nieuwsmedia uit andere werelddelen te lezen, en daar wordt geschreven dat die absoluut eenzijdige immigratie uit de islamregio de sociaal culturele fundamenten van de Europese samenleving voorgoed zal veranderen. En dan blijkt uit de toonzetting van die artikelen dat dat absoluut niet ten goede zal zijn.

  En ga me nu niet vertellen dat intellectuelen het beter weten, want Joseph Mengele was er ook een.

  Liked by 1 persoon

 8. Anders Breivik was right.

  Like


 9. Dr. Bill Warner – Political Islam: History of Islam in Europe. Het beluisteren waard. Educate yourself.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: