Nieuw

Vrouwelijke studenten zijn gewaarschuwd om niet alleen in en om de omgeving van de universiteit te lopen

Midden-Oosten uiterlijk.

Denemarken – Minstens een tiental vrouwelijke studenten zijn de laatste weken seksueel misbruikt door groepen jongemannen op het Frederiksberg campusterrein, wat deel uitmaakt van de Universiteit van Kopenhagen. De universiteitsleiding beoordeelt de situatie zo ernstig dat ze nu openlijk heeft afgeraden dat vrouwen zich ’s avonds alleen op het campusterrein begeven.

Het faculteit natuur- en biowetenschap van de  Universiteit van Kopenhagen heeft zijn onderkomens in het stadsdeel Frederiksberg. De omgeving staat bekend als Frederiksberg Campus. Elke vrijdagavond organiseren de studenten een kroegavond onder de naam “De Vrijdag Kroeg”. De afgelopen vrijdagavonden zijn meerdere vrouwelijke studenten seksueel gemolesteerd door bendes van jongemannen als ze op weg waren naar of van de manifestatie van de Vrijdag Kroeg.

Groepen van jongemannen bevinden zich sinds kort op vrijdagavond in en om het terrein van de universiteit en vallen vrouwelijke studenten lastig met ongewenst betasten en seksueel beledigende opmerkingen. Deze incidenten zijn zo talrijk en zo ernstig dat het beheer van de Campus Frederiksberg heeft besloten een officiële waarschuwing uit te geven aan de vrouwelijke studenten. De vrouwen worden geadviseerd om zich op vrijdagavond niet alleen in en rond de campus te begeven.

In de Deense media wordt vermeld dat deze jongemannen “een verschillende etnische afkomst bezitten”, een formulering wat vaak wordt gebruikt om personen te beschrijven met een niet-westerse allochtone achtergrond. Volgens het Deense dagblad Den korte avis, die een bestuurder van het instituut voor natuur- en biowetenschap heeft geïnterviewd, is er een meer specifieke beschrijving van de daders. De jongemannen die worden verdacht van de seksuele molestaties hebben een “Midden-Oosten uiterlijk”.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/09/22/kvinnliga-studenter-varnas-for-att-ga-ensamma-pa-universitetsomrade/

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

11 Comments on Vrouwelijke studenten zijn gewaarschuwd om niet alleen in en om de omgeving van de universiteit te lopen

 1. Republikein // september 23, 2016 om 01:59 //

  Even bellen wat er aan de hand is.
  Nregade 10
  Postboks 2177
  1017 Copenhagen
  Denmark
  +45 35 32 26 26

  Liked by 1 persoon

 2. Wanneer scholen en universiteiten niet langer normaal kunnen functioneren is het einde zoek.
  Geweld los je enkel met meer geweld op, al het andere is een beloning voor dat geweld.

  Liked by 2 people

 3. Blijkbaar is de Deense politie net zo lam geslagen door de overheid als de Noorse en Zweedse politie.
  Verschrikkelijke berichten en dat allemaal uit naam van de perverse politiek-correcte bendes gekozen door een evenzo domme meerderheid.

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // september 23, 2016 om 09:53 //

  @Duchesne 08:26
  Ze richten zich tegen vrouwen. Vrouwen wordt gewaarschuwd zich niet meer alleen op bepaalde tijden over straat te begeven.
  Dat is exact wat een bepaalde religie voorstaat, geheel toevallig, natuurlijk. In het Vaticaan van de islam, het land van Mekka, mogen vrouwen immers zonder begeleiding niet over straat. Zeker is het daar daarnaast een gewoonterecht dat een vrouw daar alleen helemaal niet s’avonds over straat gaat.

  Universiteiten kunnen zo best functioneren. Dochters van rijkere ouders gaan met de auto. Armere studentes gaan lopend of op de fiets en zullen worden verkracht.

  Als liberaal zal Rutte stellen, dat die armere studentes zich toch echt maatschappelijk moeten leren invechten en meer zelfredzaamheid aan de dag moeten leggen. De getraumatiseerde en verwarde daders kunnen daarnaast op subsidie en cursussen voor gedragsaanpassing rekenen van de coalitiegenoten van Rutte.

  Ik verzoek Rutte met een roze broek aan en een Gay Pride shirtje dragende in Raqqa te gaan rondlopen: dan kan hij ons voordoen hoe dat zelfredzaam invechten gaat.

  Liked by 2 people

 5. Dat doen ze al, zo’n shirt aantrekken.
  Maar of ze er mee in Raqqa over straat mee durven?

  Like

 6. Was leuk, dat filmpje, toen ze hem onder zijn kont schopten, die Peter RRRR.

  Like

 7. Beau mag ook. Van mij.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // september 23, 2016 om 11:26 //

  Symptoombestrijding dus, waarom die jonge mannen aanpakken als je de meisjes en vrouwen weg kunt halen, dat de jongemannen dan wel weer een andere plek vinden waar alleenstaande vrouwen over straat gaan, ach dat is een bijkomstigheid

  Liked by 1 persoon

 9. Op afstand van de dader te blijven, het hoofd buigen en schouders en handen naar beneden te laten hangen, helpen tegen geweld. Evenals de handen in de lucht te steken als teken van overgave, aldus de onderzoekers, die camerabeelden analyseerden van overvallen op winkels en horeca. Overvallers kunnen een onverzettelijke lichaamshouding als verzet zien.
  http://nieuws.tpo.nl/2016/09/23/onderzoek-blijkt-beste-bent-onderdanig-en-laat-zich-gewillig-beroven/

  Ik mis nog een paar tips, zet vast koffie, doe nooit uw auto/ fiets/ scooter/ voordeur op slot.
  Leg aanwijzingen in uw huis klaar waar alles zich bevind van enige waarde.
  Overhandig direct al uw waardevolle spullen bij 1 dreigende blik die u tegenkomt op straat.
  En vergeet niet na afloop de “dader” een goede dag te wensen of eventueel uit te nodigen om het er later nog eens over te hebben bij een gezellige avond en een goed gesprek.
  Zo iets wordt altijd op prijs gesteld en zeer gewaardeerd.

  Liked by 1 persoon

 10. N.E. Derlander // september 23, 2016 om 11:31 //

  De Deense overheid is dus niet in staat om deze Deense Dames adequaat te beschermen. Om wat voor reden dan ook. Wat Nederland betreft 15 maart 2017………….

  Liked by 1 persoon

 11. De dag dat dat soort eindelijk als biobrandstof gaat dienen is de dag dat ik overga op groene energie.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Vrouwelijke studenten zijn gewaarschuwd om niet alleen in en om de omgeving van de universiteit te lopen | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: