Nieuw

Shariapolitie Almere neemt aangifte zedendelicten niet op

In tegenstelling tot wat burgemeester Franc Weerwind vorige week in de extra raadsvergadering meldde, is het vrijwel onmogelijk om snel aangifte te doen van zedendelicten in Almere. Bij deze krant zijn twee nieuwe gevallen bekend, waarbij niet, of pas na lange tijd, aangifte kon worden gedaan. Ook handelde de politie in deze zaken totaal anders dan Weerwind meldde.

Almere Deze Week >>

h/t Toon van Dijk (PVV-Almere)

Als er voorgedrukte aangifteformulieren tegen Wilders ingevuld moeten worden dan maakt de politie in heel Nederland daar wel tijd voor vrij. Burgemeesters lopen zelfs voorop in marsen om ze in te gaan vullen.

Dat Almere begint een behoorlijke ramp te worden zo onderhand. Maar burgers kunnen burgemeesters niet afzetten, laat staan berechten. En dan zit er in Almere nog een PVV-fractie in de raad, en die is behoorlijk actief kan ik melden. Hoe zal het er aan toe gaan in steden waar die waakhond niet in de raad zit, gebeuren daar dezelfde feiten en komen die dan niet naar buiten? Het lijkt waarschijnlijk.

Een korte samenvatting van wat alleen wij, hier op dit blog, de afgelopen tijd al over Almere gepubliceerd hebben. En omdat wij niet alles kunnen lezen, laat staan publiceren, mogen we er van uitgaan dat dit slechts het topje van de ijsberg is:

Almere: “Meisjes aangerand in Parkwijk, politie zwijgt”

Shariapolitie Almere waarschuwt pastoor om islamkritiek

Almere: stenengooiende kamelenbeffers al weer vrij. De polderjihad gaat onverminderd voort

Ramadanjihad in Almere tegen bewoners. Mohammedanen starten etnische zuivering. Politie kijkt toe

Waarom pakt politie Almere Marokkaanse relschoppers niet aan?

Almere Kort Uitkering Omdat Man Gered Is

Politie Almere bedreigt slachtoffer van verkrachtnegers

Gewonde door steekpartij asielopvang Almere

Burgemeester Franc Weerwind is een gevaar voor de samenleving. En om erger te voorkomen, lijkt het me verstandig dat de politiek de bevolking de kans geeft om burgemeesters af te zetten en te berechten. Anders zie ik het er nog van komen dat burgers op een dag eigen rechter gaan spelen.

Doe mee met 8.227 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6498 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Shariapolitie Almere neemt aangifte zedendelicten niet op

 1. En dit is de reactie van B & W op de politie die die pastoor kwam bedreigen (tweede link van boven in het rijtje links hierboven):

  B en W betreuren kwestie islamkritisch boekje

  De PVV in Almere vroeg het college om opheldering over de kwestie. In een reactie zegt het college nu dat de politie de predikant inderdaad heeft afgeraden om het boekje te verspreiden.
  Hij kreeg het advies om rechtstreeks het gesprek aan te gaan met buurtbewoners. Ook waarschuwden de agenten dat Kamps als reactie op het boekje een steen door de ruit zou kunnen verwachten.

  http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/139780/almere-b-en-w-betreuren-kwestie-islamkritisch-boekje

  Like

 2. Tja dat krijg je als in een z.g democratisch landje het volk niet zelf zijn burgemeester mag kiezen.

  Like

 3. De politie is dus net zo fout als in 40-45,ze verleren hun misdaden ook nooit,leren van hun fouten door ze te herhalen,komen op voor joden haters. Goed met boeven vang je boeven is weer eens bewezen,goed dat er politie is om je te intimideren en te hersenspoelen,heb je echt wat aan,wat een tuig.Vertrouw dat tuig nooit.

  Liked by 2 people

 4. Nee, de gewone veldwachter is niet fout, die is nu gefrustreerd en laat dat merken door geen aangiftes meer op te nemen. Toen ik ooit een aangifte wilde doen wegens corruptie en machtsmisbruik tegen wat ambtenaren in verband met geluidshinderklachten zat er een agent met gekruiste armen en schuldige hangoren mij en mijn hele aangifte af te wijzen omdat die niet ‘aangiftewaardig’ was en ik maar eens met feiten en omstandigheden moest komen, of een verklaring van uw arts of apotheker. Nee, de brave agent zat er maar mooi mee, dat ie opdracht van hogerhand had gehad en bij weigering de hypotheek niet meer zou kunnen betalen of de boot moest verkopen.

  Like

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. (HAL)ALMERE | eunmask
 2. Almere heeft geen geld voor jeugdzorg, maar wel om asielparasieten te huisvesten | E.J. Bron
 3. Illegale huwelijken: voorzitter Al-Raza moskee op non-actief – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: