Nieuw

Publieke omroep gaat reclame maken voor de Arabische wereld

Links was altijd al dol op moordenaars en dictaturen en gaat er dan nu reclame voor maken. Wel van uw geld uiteraard.

Ik neem aan dat we in aflevering één gezellig gaan stenigen en dan in aflevering twee christenen gaan kruisigen. Zweepslagen en koppensnellen komen pas in latere afleveringen aan de orde. In aflevering drie neemt de NPO ons mee naar een heuse slavinnenmarkt in Raqqa. In aflevering vier wordt het traditionele klitsnijden en voorhuid verwijderen bejubeld. Vaste spreuk voor de aftiteling is: “Dood aan de Joden”.

De publieke omroep wil tijdens het nieuwe televisieseizoen de ‘angst onder de Nederlanders voor de Arabische wereld wegnemen’.

De publieke omroep vindt dat de Arabische wereld ook van een andere kant moet worden bekeken, anders dan alleen als een ‘cultuur die menigeen vreemd en soms zelfs een beetje eng vindt.’

‘Maar de Arabische wereld is niet alleen maar eng.’ Naast een persoonlijk programma van Danny Ghosen, die terug naar zijn roots in Libanon gaat, worden documentaires en programma’s uitgezonden over de positieve verhalen van vluchtelingen in Calais en meisjesvoetbal in Syrië.

Elsevier >>

Doe mee met 8.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6072 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on Publieke omroep gaat reclame maken voor de Arabische wereld

 1. Afschaffen die npo.leugenpers

  Like

 2. Moet niet gekker worden…..De nsbers gaan nu ook jullie binnendringers verheerlijken .Reclame door jullie zelf betaald voor jullie toekomstige onderdrukkers!!

  Like

 3. Jammer voor de gekochte pers dat een arabiserende wereld al wat beklijvende gezichten gekregen heeft. Er helpt geen nieuwsprekende omroep aan de reeds beklijfde indruk van islam weg te nemen: http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=44&t=1898&start=10

  Liked by 1 persoon

 4. Een van die beklijvende gezichten:

  Anjem Choudary: Killing of Non Muslims is Legitimate

  Like

 5. Republikein // september 24, 2016 om 00:38 //

  Like

 6. Danny Vaandrig // september 24, 2016 om 09:07 //

  Laat ze maar eens beginnen met ‘Saudi Arabia Uncovered’ uit te zenden.
  Voor wie hem nog niet gezien heeft, staat op YouTube, aanrader.

  Like

 7. Gerrit Tienkamp // september 25, 2016 om 13:15 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 8. Ruud.Beijer // september 25, 2016 om 13:20 //

  15 maart is de dag van de afrekening. Zodra de PVV aan de macht komt dan verdwijnen de staatsomroepen. 15 maart islam of PVV?

  Like

 9. Dennis Eijs // september 26, 2016 om 11:07 //

  Ja de Nazi’s hadden ook een goede kant, Hitler ook, en Pol Pot, en Stalin, Pinochet, en ga zo maar door, dus hadden we helemaal niet bezorgd hoeven zijn. Net als vrouwen die door hun man geslagen worden, die zeggen ook altijd dat ie ook een goede kant heeft, zo’n goede vader. Serie moordenaars zullen ook een goede kant hebben. En verkrachters natuurlijk ook. Maar ik richt me toch liever op de elementen die gevaarlijk voor me kunnen zijn, opdat die lieve serie moordenaar me niet op een dag de keel doorsnijd. Ik blijf liever op mijn hoede,

  Like

 10. Jullie zijn een beetje bang, hè? Jullie vinden ze een beetje eng, hè? Hoeft niet hoor, het zijn mensen, net als jij en ik, en ze zoeken gewoon een plaatsje onder de zon, en de wereld is van iedereen. En het zijn er maar een paar, hoor, die lastig zijn en daar hebben ze voornamelijk zelf last van. Ze lijden zoveel. Die arme, arme mensen. En dan vluchten ze voor al die ellende en dan worden ze hier ook nog eens raar aangekeken. Omdat er rare luchtjes in het trappenhuis hangen. Omdat ze zich wat anders kleden. Omdat zij god allah noemen. Maar jullie hoeven helemaal niet bang te zijn, hoor: het zijn zó liever mensen.

  Afzender: Tuttel, Truttel en Pruttel van de Nederlandse Propaganda Omroep “We leggen het nog eens uit”.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: