Nieuw

Gouda schoffeert burgers

Gouda is die stad die bekend staat om zijn Marokkanenoverlast. Om die Marokkanen te belonen voor hun positieve bijdrage aan de samenleving wilden de machthebbers in de kaas- en stroopwafelstad graag de grootste moskee van Nederland bouwen voor de mohammedaanse kolonisten, nadat die eerder al gratis karate-lessen kregen om de ongelovigen kapot te slaan.

De Goudse Collaborateurs hadden daar de voormalige Prins Willem Alexander Kazerne, met atoombunker, voor op het oog. Ze zullen rekening gehouden hebben met het feit dat elke moskee gemodelleerd hoort te zijn naar de allereerste moskee in Medina; kazerne, wapenopslagplaats, sharia-rechtbank, en jihadcommandocentrum tegelijkertijd.

Video: Sam Solomon interview from June 2010 on mosques (You Tube heeft het gecensureerd, vandaar LiveLeak-linkje. En dat gaat een beetje moeilijk, misschien kan ‘rommel’ me helpen):

http://www.liveleak.com/view?i=b11_1432742179

Dat er gesjoemeld werd met de financiën, dat er haatpredikers uitgenodigd werden om geld in te zamelen, waar de ummah enthousiast op af kwam, dat er stenen door ruiten van omwonenden gingen. Allemaal geen probleem voor het Goudse college. De Collaborateurs bukken zo diep mogelijk, zodat ze later precies weten hoe hun hoofd op het islamitische hakblok te leggen, de sukkels.

‘Leuk’ weetje:

Het PWA-terrein is in beheer van het Rijksvastgoedbedrijf. Plaatsvervangend directeur Transacties en Ontwikkeling aldaar is Farid Azarkan. Hij heeft een nevenfunctie bij het Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders en is een Gouwenaar.  Jalta >> Farid Azarkan zit nu bij DENK.

Infiltratie ? Doe niet zo gek, joh.

Gelukkig viel dit desastreuze landverraderlijke college afgelopen zomer, maar de Nederlandse nep-democratie werkt zo, dat na een paar fikse borrels tijdens het betaalde reces, dezelfde lui gewoon weer een nieuw college vormen. En daar komen geen verkiezingen aan te pas.

Het maakt tenslotte geen fuk uit wat de bevolking er van vindt, toch. Als het de islam maar bevordert, want dat lijkt nog de enige modus operandi te zijn van de gemeentebesturen in den lande.

Sorry

Het kan er nog net van af door het nieuwe bestuur in Gouda.

Sorry

dat we :

bewoners het idee gegeven dat ze beslissingen van dat college kunnen beïnvloeden.

Dat moet je niet hebben natuurlijk.

Communicatief geklungel van het college in Gouda. Dat stelt de Nationale Ombudsman in een rapport over de besluitvorming rond een uiteindelijk niet gebouwde megamoskee in de stroopwafelstad.

Aha. De communicatie was geklungel. Maar het idee op zich was wel goed. Om de grootste moskee van Nederland te plaatsen (in een kazerne met atoombunker). Ik durf te wedden dat er ergens een zomer-bijspijker-kampje voor bestuurders is, waar ze leren om ‘het’ beter uit te leggen. Om het dan gewoon nóg een keer ‘te proberen’. Net zo lang tot …

Bewoners liepen vanaf 2014 te hoop tegen de komst van de allergrootste moskee van Nederland in de voormalige Prins Willem-Alexander Kazerne, in Gouda Noord.

Heel vervelend voor de bestuurders. En ook voor de vastgoedmensjes die hier geld aan verdienen. Ondankbaar kutvolk ! Weet je wat ? We leggen het de volgende keer beter uit.

Ook een nipte meerderheid in de gemeenteraad was tegen dat plan.

Dat zal de lichte aanpassing van het huidige college verklaren.

Het college in de stad wist met enkele kunstgrepen het plan lang levensvatbaar te houden,

Het moet en zal tenslotte doorgang vinden.

tot het in juli 2015 definitief werd afgeschoten.

Zeg nooit, nooit, he. En al helemaal niet met islam. Islam is vasthoudender dan de gemiddelde bestuurder zich in kan denken. En daar gaan we al, als de ene jihadisten-uitvalsbasis geen doorgang kan vinden, stelt ‘het bestuur’ doodleuk een andere vorm van hetzelfde voor:

Daarna kwam de gemeente met plannen op de proppen voor een asielzoekerscentrum (azc) in de kazerne.

De gemeente misleidde de burgers niet hoor, heus niet:

De gemeente misleidde in de besluitvorming rond de megamoskee de burgers niet, maar maakt ook geen duidelijke keuzes en was de regie over de communicatie kwijt, concludeert de Ombudsman. Daardoor kregen de burgers het idee dat het sneuvelen van het plan hun verdienste was en dat ze nog altijd invloed uit kunnen oefenen op besluiten van het college.

Het idee. Dat burgers invloed uit zouden kunnen oefenen. Dat het hún verdienste was. Jakkes bah ! Hoe abject.

Dat college viel overigens voor de zomer, maar keert nu in vrijwel dezelfde vorm terug. Daardoor blijft de onvrede bestaan, denkt Edward Uittenbroek, de voorzitter van Gouda Noord zoals het Hoort. ,,Het kookt hier in Gouda.

Niet alleen in Gouda, hoor.

De gemeente Gouda noemt de conclusies van de Ombudsman pittig.

Sambal bij ?

Rond de besluitvorming over de megamoskee ging de communicatie moeizaam, en daar is van geleerd, aldus de gemeente.

Ik was er al bang van.

Doe mee met 8.097 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6136 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Gouda schoffeert burgers

 1. In Nederland en trouwens in heel Europa horen geen moskeeën.

  Liked by 1 persoon

 2. In Gouda hebben ze altijd al problemen gehad met de realiteit.
  Mijn laatste opleiding was daar; sollicitatie les:
  Netjes kleden, netjes doen wat er van je verwacht wordt.
  Ik had al wat ervaring en dat men een handicap heeft, daar kan men niet omheen.
  Een handicap heeft best invloed.
  Daar wilde men niks van weten.
  Dat ze daar nu capituleren voor het zandbakvolk, verbaast me niks.

  Wat zouden ze tegenwoordig voor sollicitatie les?
  Laat smoelhaar staan, kleed je als travestiet,
  werken, nee jullie hoeven dat niet.
  Bezuinigingen, alles en iedereen doet verplicht mee,
  maar voor jullie bouwen we nog een moskee.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Populaire haatprediker doet ramadan-tournee in Antwerpen – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: