Nieuw

Female Muslim teacher quits job over pressure to shake hands with men

A Swedish school principal found it “discriminatory” that a female Muslim teacher would not want to shake hands with a male colleague. The woman chose to quit and file a complaint with the country’s equality ombudsman.

20-year-old Fardous El-Sakka had been working as a substitute teacher at Kunskapsskolan in Helsingborg, southern Sweden, since August. As her religious beliefs dictate, she did not shake hands with her male colleagues, putting her hand on her heart and bowing instead. Yet one of the male staff members was offended by her refusing him a handshake, Swedish newspaper Expressen states, and reported the incident to the school authorities.

“If anyone is discriminated against here, it is the employee whose hand she refused to take. The man felt extremely offended,” school principal Lidija Münchmeyer told the newspaper.

RT >>

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6489 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Female Muslim teacher quits job over pressure to shake hands with men

 1. Republikein // september 23, 2016 om 02:55 //

  Niet goed?
  Nou, muziekje dan maar!

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // september 25, 2016 om 09:16 //

  Het betreft dus een multiculturele situatie. Ligt dus heeeel gevoelig, en is uiterst gecompliceerd, en zo…Een gewoon tokkie, zoals mijzelf, die als eencellige functioneert, kan zoiets niet bevatten.

  Hier nog een heeeel gevoelige situatie.
  De “Hispanic” die ze eerder zochten, die in de staat Washington in de VS zeker 5 mensen kapot schoot 2 dagen geleden, blijkt een Aziaat te zijn. Hij komt uit Adana, Turkije, welk land hier officieel is ingedeeld bij Azië: vandaar dus dat het een Aziaat is.
  http://www.wnd.com/2016/09/who-is-suspected-mall-shooter-arcan-cetin/
  Hij had veel op met Allah, en omdat hij mensen kapot schoot is het dus een samenzwerende zionist of een ISIS extremist geweest.

  De moordenaar was dus een Amerikaans Aziatisch Spaans zionistisch samenzwerende ISIS extremist.

  Een multicultureel deskundige zal immers stellen, dat een vrome moslim uit Turkije zoiets immers niet doet. Net als Hitler, die een vroom christen was: https://en.wikipedia.org/wiki/Religious_views_of_Adolf_Hitler

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: