Nieuw

Dronken Algerijnen richten ravage aan in parasietenkamp op Chios

Weer is er onrust met migranten in Griekenland, ditmaal in het asielkamp Souda op het eiland Chios. De politie arresteerde vrijdag een groep van vijftien asielzoekers, die zich de nacht daarvoor agressief gedroegen tegen andere kampbewoners.

De voornamelijk Algerijnse migranten gooiden met stenen, vernielden de inventaris van het kamp en verwoestten ook de auto van een personeelslid. De oproerpolitie maakte een einde aan de gewelddadige uitbarsting, schrijft de Griekse krantKathimerini.

Een flinke slok op

De Algerijnen zouden slaags zijn geraakt met een groep Syrische asielzoekers. Naast stenen, werden ook ijzeren buizen gebruikt bij het gevecht.

Vier mensen raakten bij het incident gewond, en moesten naar de Eerste Hulp worden overgebracht. De Algerijnse asielzoekers zouden een flinke slok op hebben gehad. Een aantal andere kampbewoners vroeg de leiding om overplaatsing naar een veiliger kamp, maar kreeg nul op het rekest.  

Verder lezen : http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/09/dronken-algerijnen-richten-ravage-aan-in-kamp-op-chios-366239/

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: