Nieuw

Asielzoeker zet met uitkering drugsnetwerk op in thuisland

In Oostenrijk wordt een Afghaanse asielzoeker ervan verdacht zijn uitkering te hebben gebruikt om een drugsnetwerk uit te bouwen. De man en drie van zijn trawanten werden inmiddels gearresteerd.

De Afghaan verbleef in de stad Wels in de deelstaat Opper-Oostenrijk. Toen de autoriteiten daar beslisten om de maandelijkse uitkering voor asielzoekers terug te schroeven van 914 euro naar 520 euro – zoals dat in meerdere Oostenrijkse regio’s is gebeurd – verhuisde de Afghaan naar de hoofdstad Wenen. Daar wordt de maximale uitkering van 914 euro per maand, die in Oostenrijk als de algemene regel geldt voor asielzoekers, nog altijd uitgekeerd.Op vakantie
Dat geld gebruikte de verdachte om meerdere keren naar de Afghaanse hoofdstad Kaboel te reizen, uitgerekend zijn thuisland dat hij was ontvlucht omwille van de oorlogssituatie aldaar. Naar zijn zeggen ging hij er op vakantie.

Verder lezen : http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/2883628/2016/09/22/Asielzoeker-zet-met-uitkering-drugsnetwerk-op-in-thuisland.dhtml

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: