Nieuw

Viktor Orban haalt weer uit

De Hongaarse premier Viktor Orban heeft donderdag opnieuw van zich doen spreken over het vluchtelingenprobleem. De Europese Unie, zo zei hij in een interview, moet alle illegale vluchtelingen oppakken en uitzetten. Zet ze in Noord-Afrika of op een eiland in kampen onder supervisie van de EU en laat ze daar asiel aanvragen, zo redeneert de Hongaarse premier.

Telegraaf >>

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7203 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Viktor Orban haalt weer uit

 1. Ik had het al gehoord. De EU begon weer eens dermate luid te schelden en te dreigen en te liegen en te janken. Dus het was me al duidelijk: Orban heeft weer eens wat gezegd.
  O ja, hij had gezegd dat er in de West-Europese steden no go areas zijn! Hoe durft hij!! De vuile fascist, racist, nazi, islamofoob, seksist (aankruisen wat gewenst).
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/09/deze-hongaarse-posters-over-migratie-leiden-tot-boosheid-in-eu-lidstaten-364848/

  Like

 2. De EU zegt gewoon wat ze zelf zijn,het riooltuig van de richel,nog veel erger dan de nazis,de waarheid bestaat niet bij dar tuig,zelfs ontkennen dat je niet zuipt en 4 glazen champagne achteroverslaan in korte tijd,wat kun je anders van dit korsakov tuig verwachten ????Niets dan ellende.

  Like

 3. Geheimzinnige explosie in Boedapest (Hongarije), al gisteravond.
  De overheid laat niets los.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26675452/__Geheimzinnige_explosie_Boedapest__.html
  Maar ik neem aan dat de voltallige redactie van Fenixx er boven op zit en al haar redacteuren -buitenland in de regio geactiveerd heeft!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: