Nieuw

Restaurant staat op tegen de islam – nieuwe klanten stromen naar binnen

Een Amerikaanse restauranteigenaar vermeldt ‘MUSLIMS GET OUT’ op zijn reclamebord. Ondanks de hevige geweldprotesten van links-liberale schreeuwers komen er meer klanten dan ooit tevoren.

Treats Family Restaurant in Minnesota voegde de frase “Muslims get out” toe op zijn reclamebord buiten het restaurant, nadat een Somalische moslim een mesaanval had uitgevoerd in een winkelcentrum in St. Cloud in dezelfde deelstaat.

De geweldprotesten van de jankhalzen lieten natuurlijk niet lang op zich wachten.  De slinkse islamliefhebbers verzamelde zich al snel voor het restaurant en de politiek correcte meute gooide een fles door het raam.

Restauranteigenaar Dan Ruedinger zegt dat de toestroom van nieuwe klanten zo massaal was dat hij zijn personeel met drie nieuwe medewerkers heeft uitgebreid, en niet van plan is iets aan zijn reclamebord te veranderen.

Het wordt tijd dat mensen zich verheffen en niet meer toegeven aan de politiek correcte onderdrukking, zegt Ruedinger. Ik heb er genoeg van en sta op. Waarom zouden we met al die bomaanslagen en schietpartijen vluchtelingen welkom moeten heten die ons willen vermoorden? Dit heeft niets met racisme te maken, het handelt om een religie van haat die geweld predikt.

Minnesota is een van de moslim dichtstbevolkte staten  in Amerika,  met onder andere 85.000 Somalische “vluchtelingen”. De grootste concentratie bevindt zich echter in Dearborn, Michigan, waar de islam in wezen de hele stad heeft overgenomen.

Bron:

http://www.express.co.uk/news/world/712830/Restaurant-owner-MUSLIMS-GET-OUT-sign

Doe mee met 8.098 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3939 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Restaurant staat op tegen de islam – nieuwe klanten stromen naar binnen

  1. We stand as Ben The Patriot against Mosslims All over The world. We want that Mosslims not The Isslam can give onder pressure An other believes. Ben The Patriot wil Make a Eind off The Mosslims Because they brainwost children, and older People via Internet. Regards Ben The Patriot.

    Like

  2. Kun je in de States wel flikken maar de eerste die hier zo’n bord aan de deur hangt ziet zichzelf bankroet terug met ingetrokken vergunningen, gemolesteerde klanten en ruitenloos zuchtend onder een berg dwangbevelen, sommeer-ik-uus, wordt-u-vervolgd-voors en dat soort dingen. In de States heb je trouwens nog een paar shotguns onder de toonbank liggen. Hier ben je al strafbaar en wordt je de lik in gegooid met een dood vogeltje op zak.

    Liked by 2 people

  3. Republikein // september 23, 2016 om 01:33 //

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: