Nieuw

Politieke zin en onzin : Blunderende SP’er Emiel Roemer zet voor en Geert Wilders weigert namens de PVV om binnen te koppen

Dat was mijn eerste reactie op het moment dat ik de stuntelende voorman van de socialistische partij op de radio hoorde terwijl hij door de ene na de andere de grond in werd geboord vanwege zijn onsamenhangend verhaal met betrekking tot het afschaffen van de eigen bijdrage in de zorg. Idee is goed, maar het werkt niet. Het socialistische boertje uit Brabantse Sambeek (of was het nou Boxmeer) had weer eens een stemmentrekker uit de hoge hoed getoverd en was als zo vaak weer eens vergeten om dit een beetje fatsoenlijk te onderbouwen.

En hiermee zou hij in feite de Partij Voor de Vrijheid een extra lading kiezers kunnen bezorgen aangezien juist de PVV middels Fleur Agema een ware voorvechtster voor de zieke en oudere in het midden heeft die helaas steeds maar weer tegengewerkt wordt door de Haagse zakkenvullers aangezien deze niet met de PVV en dus ook niet met Fleur Agema wensen samen te werken.

Waar bleef Geert Wilders toen collega Roemer bijkans werd doorgezaagd door onder andere die lamlul van de Partij voor de Arabieren?

Waarom kwam hij niet naar voren stormen om een sluitende begroting voor het plan om de eigen bijdrage in de zorg af te schaffen de zaal in te brullen?

Alle islamitische asieleisers het land uit flikkeren, stoppen met subsidies voor alles wat de islam aanhangt, iedere overtreder met een dubbel paspoort het land uit, stoppen met ontwikkelingshulp en de verkoop van alle korans als oud papier om de verbrandingsovens aan de gang te houden en er is ruim voldoende geld aanwezig om de eigen bijdrage voor de zorg af te schaffen.

Ja, ik zat echt op een interruptie vanuit het PVV kamp te wachten, waarom deze kans voor open doel niet inkoppen?

Lees meestal de stukjes van collega Tijl Uylenspiegel omtrent zijn diversiteit aan kwalen en het simpele feit dat je dan gelijk je eigen bijdrage kwijt bent. Lees hierin ook zijn afschuw omtrent de manier waarop alles in Nederland alsmaar op kostten van de oudere en zieken gedaan lijk te moeten worden. Heb hier zelf helaas ook de nodige ervaring mee en ik kan U in deze vertellen dat dit niet altijd even lekker overkomt.

Kreeg zelf het advies om een scan te ondergaan een half jaar geleden toen ik op controle was geweest  Nee er was niets aan de hand, de tumor die een paar jaar eerder was verwijdert was niet teruggekomen maar het leek me arts verstandig om toch maar een scan te doen. Moet je zelf weten, kost je wel je eigen bijdrage. Is dat een probleem voor U?

Kun je om glimlachen, kun je kwaad om worden, maar wat zou je zelf doen? De arts in het ziekenhuis zegt dat het verstandig is maar dan moet je wel kunnen aftikken. Is gewoon belachelijk natuurlijk, het gaat om je gezondheid echter kan ik me best voorstellen dat mensen deze scan niet doen aangezien de arts van mening is dat het wel verstandig is om te doen maar niet noodzakelijk. Ik heb een scan laten uitvoeren, was niets aan de hand, maar wel me geld kwijt. Ja is een belachelijke opmerking natuurlijk, maar achteraf gezien had ik die euro’s beter kunnen opzuipen.

Dit is dus wel de reden dat zo’n eigen bijdrage afgeschaft moet worden, de mensen die het geld er niet voor hebben liggen krijgen op deze manier geen fatsoenlijke medische zorg meer, of ze moeten hun paspoort weg donderen en zich melden als asielzoekers want dan is alle zorg gratis op kosten van de Nederlandse belastingbetaler.

Ik weet dat het hier niet in dank afgenomen wordt maar ik ben diep teleurgesteld in het optreden van Geert Wilders en de PVV in deze. Een gemiste kans, een gemist schot voor open doel om veel mensen te bereiken en wellicht zelfs een brug te slaan met de socialisten in deze kwestie. Ik ben van mening dat de PVV ook eens moet laten zien dat ze er echt voor de Nederlanders zijn en ook onderwerpen die niets met de islam te maken hebben keihard willen aanvechten. Laten horen en zien dat ze meer kunnen, meer doen en meer willen als enkel trappen tegen die achterlijke ideologie. In plaats daarvan konden andere nu punten scoren ten kosten van de SP en keek de PVV vanaf de zijlijn knikkebollend toe.

De politiek is meer dan enkel het islamitische stokpaardje van Geert Wilders en het wordt de hoogste tijd om ook eens wat meer en vaker met andere onderwerpen bezig te zijn om op die manier bruggen te slaan in politiek Den Haag.

met groet Bolo

 

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2040 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

10 Comments on Politieke zin en onzin : Blunderende SP’er Emiel Roemer zet voor en Geert Wilders weigert namens de PVV om binnen te koppen

 1. Tijl Uylenspiegel // september 22, 2016 om 23:59 //

  Ben het met de strekking van het artikel wel eens maar om nou te zeggen; Lees meestal de stukjes van collega Tijl Uylenspiegel omtrent zijn diversiteit aan kwalen en het simpele feit dat je dan gelijk je eigen bijdrage kwijt bent. Lees hierin ook zijn afschuw omtrent de manier waarop alles in Nederland alsmaar op kostten van de oudere en zieken gedaan lijkt te moeten worden.
  Diversiteit aan kwalen?!? Dat gaat me wel wat ver hoor! Of ben je mijn necrologie aan het voorbereiden!? 🙂

  Liked by 2 people

 2. En ik voel me ook niet zo lekker.

  Like

 3. Waarom zou Geert samenwerken met iemand die hem per definitie als een discriminerende racist enz wegzet?en waar was de SP tijdens de gedoog periode?
  oh ja hun partij programma aan het schrijven spiekend naar het punten programma van Geert…
  Toen was het meer handen aan het bed gauw afgelopen nadat Wilders de handoek in de ring had gegooid, logisch want AOW op 67 wie pikt dat nou?

  Liked by 1 persoon

 4. Willemientje // september 24, 2016 om 17:17 //

  Geert heeft wel een reaktie gegeven, hij wil het afschaffen van het eigen risico betalen uit minder afdracht naar ontwikkelingshulp, niet uit belastingverhoging

  Like

 5. Het gaat niet zo zeer om de reactie als om het moment. Op het moment dat iedereen Roemer aan het afbreken was gaf dit een unieke mogelijkheid ook nog eens tijdens de spreektijd van iemand anders om een goed statement te maken. Het journaal was dan over de PVV gegaan en de reactie van de PVV en niet om het kruipende gedrocht Samson of die hiel likkende Peghol.

  Like

 6. Willemientje // september 24, 2016 om 20:03 //

  Dat geloof ik niet, wat het journaal laatzien is wat zij willen dat we zien, zelfs politiek 24 zend niet alles uit

  Like

 7. klopt ook, maar hoop mensen kijken live uitzending en daar uit knippen valt niet mee.

  Moet ook toegeven dat ik wel PVV stem maar zeker niet op Geert Wilders, ben van mening dat hij door het veelvuldig plaatsen van provocerende opmerkingen de partij voor de vrijheid lang niet altijd goed doet.

  Mijn stem gaat gewoon naar Fleur Agema met afstand de meest verstandige politica in Den Haag die ook door de andere partijen op handen zou moeten worden gedragen,

  Like

 8. Juist op die momenten dat de vijand elkaar in de haren vliegt moet je er niet tussen komen. Heel wijs van Wilders dat die zich er even niet mee bemoeide.
  Napoleon: Stoor je vijand nooit, wanneer hij een fout maakt.

  Like

 9. Ik heb Geert Wilders nog nooit een provocerende opmerking horen maken.

  Like

 10. Eerlijk gezegd ik ook niet. Hooguit direct met de bittere waarheid. Wat ik prefereer.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: