Nieuw

Ophef in Calais om ‘seksueel misbruik door activisten’

Een aantal activisten in de ‘Jungle’, het beruchte tentenkamp, wordt beschuldigd van seksueel misbruik van bewoners van het kamp. De beschuldigingen zorgen voor ophef binnen vrijwilligersorganisaties.

Het kwam naar buiten via een Facebook-post, waarin een mannelijke vrijwilliger de noodklok luidt over de uitbuiting van migranten, in sommige gevallen zelfs kinderen, door zowel mannelijke als vrouwelijke vrijwilligers. ‘Uit angst voor journalisten’ werd de post na een paar uur weer offline gehaald, maar de Britse krantThe Independent wist er toch een kopie van op te slaan.

Elsevier >>

Nieuwsblad >>

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7173 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: