Nieuw

Medisch apartheidscentrum Enschede eind dit jaar open

MST opent poli voor allochtonen

De toename van het aantal niet-westerse migranten in Nederland en in de regio rechtvaardigt volgens Medisch Spectrum Twente (MST) de opening van een polikliniek voor onderzoek van geheugenverlies bij allochtone ouderen. MST is het derde ziekenhuis in Nederland dat zo’n poli krijgt.

Allochtonen hebben meer kans op dementie. Ze hebben als gevolg van een ander ‘genenpakket’ vaker last van aandoeningen als verhoogde bloeddruk en suikerziekte, risicofactoren voor dementie. De vergrijzing onder allochtonen speelt ook een rol.

Ja, hallo. We hadden ze nodig tegen de vergrijzing en nu blijkt dat ze zelf ook vergrijzen. Dat was niet de afspraak. En nu ze vergrijzen blijken ze wéér eens een keer duurder dan autochtonen, want ze hebben een ander genenpakket. Wat niet zo vreemd is als je al 14 eeuwen met je nichtjes neukt.

“Suikerziekte door ander genenpakket”. Die lui houden een jaarlijks suikerfeest. Zou je misschien niet eerst eens naar hun voedingspatroon kijken? De tandartskosten voor allochtonen zijn ook een stuk hoger omdat ze hun kinderen vergiftigen met zoete rommel.

In Enschede is nu zo’n 10 procent van de inwoners van buitenlandse afkomst. Ongeveer 20 procent van de bezoekers van de geheugenpoli van MST-neuroloog Heleen den Hertog komen van origine van buiten Nederland.

Twee keer zoveel. Wat een verrijking:

Den Hertog zegt dat huidige onderzoeksmethoden niet toereikend zijn om goede diagnoses te stellen. „Dat komt omdat allochtone ouderen vaker analfabeet zijn, de taal niet machtig en vaak laag opgeleid. Sommigen spraken Nederlands, maar zijn het vergeten.

Het lijkt er een heel klein beetje op dat je onderzoek ook met andere methoden niet heel erg op zal schieten. Hoeveel krijg je er voor betaald?

Extra pakketje apartheid en discriminatie in het zorgpakket voor allochtonen, ten nadele van Nederlanders. Alles voor de mohammedaan:

Bij de speciale poli krijgen patiënten diverse extra’s bovenop het standaardpakket waarvoor de autochtone patiënt in aanmerking komt.

Tellen we het weer even op bij de rest van de kosten van de immigratie? Bedankt alvast.

Tubantia >>

Islamitische apartheid komt trouwens vaker voor in Enschede:

Achter de gordijnen zwemmen de dames in Enschede

De eerste dameszwemavond van dit jaar in Aquadrome in Enschede trekt 320 vrouwen en meisjes naar het zwemparadijs aan de Van Deinselaan. Het zwembad is ook dit jaar weer vijf zaterdagen van 18.30 tot 21.30 uur het domein van de vrouwen, het grootste deel van allochtone komaf. Uitsltuitend vrouwelijk personeel houdt ook deze eerste avond in het nieuwe jaar weer toezicht. Tubantia >>

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6483 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Medisch apartheidscentrum Enschede eind dit jaar open

 1. Die beginnende vorm van dementie is al zichtbaar zodra ze een land binnen dringen.
  Ze hebben plots geen flauw idee meer hoe ze heten, waar ze vandaan komen of hoe oud ze zijn.
  Maar of je daar nou een medisch centrum voor moet openen.

  Liked by 1 persoon

 2. J.Weggeman // september 23, 2016 om 12:12 //

  Dit heeft niets met intrigeren te maken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: