Nieuw

Wat je wist wat ging komen

Twee groepen bestaande uit Zweedse autochtone jongeren en allochtone jongeren zijn afgelopen maandag in het centrum van Skara met elkaar op de vuist gegaan, met een beetje hulp van ijzeren staven en houten knuppels. Eén van de ‘vluchtelingkinderen’ kreeg het flink voor zijn kiezen en moest zwaargewond naar het ziekenhuis afgevoerd worden.

De andere vier immigratie huilkindjes lagen op de grond hun wonden te likken toen de politie arriveerde om een blik over het slachtveld te werpen. De vijf islamitische verliezers jammerden en kermden en deden aanklacht van geweld en zware mishandeling, terwijl hun vijf man sterk autochtone jeugdige opponenten in een roes van overwinning zonder gevoel van pijn doch kreupel maar triomfantelijk het strijdtoneel allang verlaten hadden.

Gelukkig of helaas is er maar één zwaargewonde gevallen, een islamitisch vluchtelingkindje die naar eigen zeggen beweert in 1999 het licht heeft gezien. Waar uit ervaring aan getwijfeld mag worden. Tenzij je in baardkinderen gelooft, en baby’s met schaamhaar. Werd met ingedeukte harses de eerste en laatste hulp ingeschoven.

Volgens de politie is er tijdens het multiculturele conflict behulp gemaakt van diverse objecten om elkaar de hersens in te slaan.

De vijf Zweedse dappere overwinnaars hebben zich later bij de politie aangemeld om met hun wonden te pronken, schrijft Skövde Nyheter.

De politie wil geen commentaar geven over de toedracht of achtergrond van deze veldslag, maar het handelt zich niet om een haatmisdrijf.

Bron, en een beetje ongelukkig vertaald:

http://www.friatider.se/flyktingbarn-i-blodigt-slagsm-l-med-svenskar

Doe mee met 8.099 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3942 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

8 Comments on Wat je wist wat ging komen

 1. Die ‘ongelukkig’ vertaalde stukjes zijn vaak het lekkerst.

  Like

 2. het handelt zich niet om een haatmisdrijf.
  Nee het was duidelijk liefde op het eerste gezicht zie je meteen.

  Liked by 1 persoon

 3. Een kwestie van multiculturele miscommunicatie. Waar we met zijn allen aan gaan schaffen. Wir schaffen das.

  Like

 4. Republikein // september 21, 2016 om 02:57 //

  Hersens inslaan, moet je toch hersens voor hebben?
  Net iets gelezen over iq,nou ja, een beetje hersens en wat meer zaagsel dan, ok, goed artikel.
  Tof topic, aan de horizon gloort victorie, maar eerst nog wat hersens inslaan.
  Zal ik het nog meemaken?

  Like

 5. Overal in Europa komt het tot botsingen tussen jeugdgroepen, tussen burgers en migranten. Maar de pers verzwijgt en de politieverstoptin opdracht van de politiek zoveel mogelijk, tsja, hoe noem je dat, “structurele incidenten”….

  Volgens Duitse bronnen is het leger daar zich aan het opmaken voor oorlog, iets wat men binnen weken verwacht, er worden reservisten opgeroepen en de politie koopt zelfs tweedehands wapens om hun korpsen volledig te bewapenen. In Oostenrijk en Zuid Duitsland schijnt 9mm para te zijn uitverkocht, iedereen met ene wapenvergunning is bezig het toegestane limiet aan munutie in te slaan, dito met het maximaal toegestane aantal wapens.
  Het mag hier dan op prinsjesdag rozegeur en euforie zijn, er is overal om ons heen een oorlog broeiende maar net als in 1940 zal het ons wel voorbijgaan….

  Wie een wapen zoekt: in Nederland bestaat er zoeiets als vrijgestelde antieke wapens. Sommige daarvan zijn geschikt voor huisverdediging, mits er zwakke zwartkruit munutie in gaat. Het gaat dus om werkende wapens die vrij te bezitten zijn in Nedérland. Denk aan jachtgeweren, dubbelloops en geweren en revolvers met penvuur patronen. Deze penvuurpatronen zijn in vele landen in Europa weer niet verboden….

  Vuurwerk, vooral rotjes bevatten kruit en kunnen dienen als vulling, maar ook afgeschaafde luciferkopjes zijn geschikt als lading, een doosje afgeschraapte lucifers heeft ongeveer de luchtverplaatsing/gasvorming van een 7.62 fal patroon. Lucifers zijn dus geschikt als lading, de rode of gele knalhoedjes uit de speelgoedwinkel zijn geschikt als slaghoedjes op oudere wapens, ze zijn innstaat een lading te ontsteken. Kortom, het is mogelijk met minimale middelen iets van verdediging te hebben, maar een kruisboog, nu nog vrij te koop, kan ook heel effectief zijn.
  We gaan een tijd tegemoed van chaos, tijd om jezelf voor te bereiden en dan door te gaan met je leven. Het grootste gevaar is depressie, het niet meer zien zitten of willen. Verander je gedachten, beschouw je land als JOU land en zie de indringers voor wat het zijn, indringers en een bedreiging die weg moet. Leef met woede, want woede is gerechtvaardigd. Leef met vreugde, want achter de wolken zit weer zon en dit is een periode waarin alles word herschikt. We kunnen als volk straks opnieuw ons land inrichten, zonder mensen die boven de wet staan of zogenaamde elite. Zie de toekomst als een avontuurlijke reis en bereid je voor op de reis.

  Een varken dat word geboren in een koeienstal blijft een varken, maar een mens die als slaaf en object word gezien door zijn leiders kan wel iets veranderen. Wij zijn meesters m/v van ons eigen lot. Pak dat lot en kies zelf voor jezelf.

  Liked by 1 persoon

 6. En als er toevallig geen wapens beschikbaar zijn, zijn er ook nog alternatieven te bedenken.
  Koop in de tuincentra enig landbouwgif of onkruidverdelger, maak balletjes met spijkers of naalden eraan, doop ze in het gif en schiet ze met een katapult naar de tegenstander. Denk aan de ouderwetse spelletjes met PVC buizen waar jongetjes vroeger mee speelden om papieren pijltjes te schieten. Zo joegen oude indianen in het amazonegebied op wild.
  Hetzelfde kan gedaan worden met grond of mest, daarin zitten ziekteverwekkende microben in.
  Scherpe voorwerpen even insmeren. Het effect duurt misschien wat langer, maar een zieke tegenstander vecht veel minder hard.
  Boobytraps met scherpe voorwerpen kunnen dezelfde behandeling krijgen.
  Het kan helpen tegen de jihadist, maar ook tegen het EU-leger als dit de opdracht heeft gekregen de autochtone bevolking preventief op te ruimen. Nederlandse soldaten doen dat dan bijvoorbeeld in Polen, en Franse of Roemeense soldaten in Nederland.

  Heb je een echt wapen dan kun je jezelf daarmee helpen. Heb je helemaal niets meer, dan kunnen de genoemde methodes misschien nog iets betekenen om de vijand schade toe te brengen.

  Liked by 1 persoon

 7. Maar volgens die vvd-homo zijn we toch met meer???

  Liked by 1 persoon

 8. meer, meer en meer van dit nieuws!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: