Nieuw

Rouwdienst, de begrafenis van Nederland

Naamloos.png

Doe mee met 8.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6483 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Rouwdienst, de begrafenis van Nederland

  1. Ik vroeg aan de begravenisondernemer of ik de vlag, een zwart masker en zwarte tulpen mocht meebrengen voor op een tafeltje naast de kuil. Hij moest huilen maar vroeg wel waarom, nou zei ik, de vlag omdat ik mijn Vaderland nog steeds lief heb, de zwarte tulpen omdat met dit kabinet geen enkele kleur meer te bekennen viel en het zwarte masker omdat het volk zwart is uitgeslagen door alle ellende vergelijk het met de pest.
    Toen gaf ie me ook nog een hand en wenste me sterkte.

    Liked by 3 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: