Nieuw

Rouwdienst, de begrafenis van Nederland

Naamloos.png

Doe mee met 7.543 andere volgers

About Fubar (4751 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Rouwdienst, de begrafenis van Nederland

  1. Ik vroeg aan de begravenisondernemer of ik de vlag, een zwart masker en zwarte tulpen mocht meebrengen voor op een tafeltje naast de kuil. Hij moest huilen maar vroeg wel waarom, nou zei ik, de vlag omdat ik mijn Vaderland nog steeds lief heb, de zwarte tulpen omdat met dit kabinet geen enkele kleur meer te bekennen viel en het zwarte masker omdat het volk zwart is uitgeslagen door alle ellende vergelijk het met de pest.
    Toen gaf ie me ook nog een hand en wenste me sterkte.

    Liked by 3 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: