Nieuw

Niks geen vaste grond onder de voeten. Nederland zakt in de afgrond

Nederland wordt steeds armer

Nederland is drie plaatsen gezakt op de lijst van rijkste landen ter wereld. Met een gemiddeld nettovermogen per hoofd van de bevolking van 80.180 euro in 2015 staat Nederland nu op de negende plaats, zo blijkt uit het nieuwste Global Wealth Report van verzekeraar Allianz.

Telegraaf >>

En omdat we met een gelijkgeschakelde pers te maken hebben in dit land staat het letterlijk zelfde stuk ook bij het Parool >>

Waarom we in dit land niet gewoon één Staatskrant uitgeven, maar verschillende, begrijp ik niet helemaal, lijkt me onnodig duur.

Als het om bruto financieel vermogen gaat, is Nederland het enige land in de eurozone dat in de top 10 staat. Volgens de onderzoekers is dat geen toeval, omdat Nederland een van de beste pensioenstelsels ter wereld heeft.

Maar de zeggenschap over dat pensioenstelsel heeft het kabinet dat het over ‘vaste grond’ durft te hebben nou net in opdracht van de EU verkwanseld. Het parlement was nog te lui om te lezen wat ze eigenlijk ondertekend hadden. Pensioenfondsen mogen zich nu in andere landen vestigen, waar andere regels op toezicht gelden.

De schuld van Mario Draghi, ook EU (ECB) :

In Nederland zwakte de groei van het vermogen sterk af, van 13,3 procent in 2014 naar 3,6 procent vorig jaar.

De onderzoekers wijzen met een beschuldigende vinger onder meer naar het “extreme monetaire beleid” dat zelfs geen invloed meer heeft op de prijzen van bezittingen. Omdat de rente onverminderd hard daalt, ziet het er vooral voor spaarders niet goed uit, concluderen ze.

Ook de andere paragrafen uit de troonrede zijn dubbelgebakken leugens.

“Politieke tegenstellingen werden overbrugd en verschillende maatschappelijke belangen zijn met elkaar verenigd. Parool >>

Je moet het maar uit je strot kunnen krijgen als het land op springen staat onder de druk van de mosliminvasie. Zaandam, Veghel, de duizenden autobranden, de gestenigde bussen, de Turkse vijfde colonne die zich steeds luider roert.

Nog niet eerder waren zoveel grote hervormingen tegelijk in gang gezet.

De zorg is verwoest, 70.000 banen weg. Ouderen zitten tot hun enkels in het pis, zelfs als ze familie van de staatssecretaris zijn. De PVV heft het verbod op het medisch beroepsgeheim op, zodat D66 voor een appel en een ei de lekkerste stukjes orgaanvlees uit de meest gezonde donoren kan verhandelen.

Vaak met de steun van oppositiepartijen en maatschappelijke organisaties.”

Ja ja ja. Werkelijk het hele land is door en door verrot.

De koning sprak uit dat de financiële crisis achter ons ligt.

Ja, wat weet hij er van tenslotte. Voor hem is de financiële crisis, die er voor hem nooit was, inderdaad voorbij.

Maar de euro staat nog steeds op omvallen hoor.

En als klap op de financiële vuurpijl:

En veiliger is het ook al niet geworden:

En die kerel in dat sprookjeskostuum blijkt zelf ook nog in sprookjes te geloven:

Mensen die in Nederland willen wonen, moeten bereid zijn de taal te leren en een actieve bijdrage te leveren, zei koning Willem-Alexander dinsdag eveneens. “Iedereen die in ons land wil wonen, moet deze waarden respecteren en naleven. Aan grondwettelijk vastgelegde normen kan niet worden getornd en tegen intimidatie en geweld wordt hard opgetreden.”

Islam lacht je recht in je smoel uit, malle.

Islam betekent al 1400 jaar het einde van elke beschaving waar het binnenwandelt. En deze hele prutsende bende heeft nog geen begin van een idee wat ze te wachten staat en marcheert vrolijk verder naar de afgrond.

Doe mee met 8.365 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7211 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

23 Comments on Niks geen vaste grond onder de voeten. Nederland zakt in de afgrond

 1. De PVV heft het verbod op het medisch beroepsgeheim op, zodat D66 voor een appel en een ei de lekkerste stukjes orgaanvlees uit de meest gezonde donoren kan verhandelen.

  Dat ik dit nog hier kan kan lezen als “PVV site”, waar je vooral niet al te kritisch moet zijn.
  Ik zei het al eerder, ze hebben niet zoveel met jou vrijheid, eigenlijk totaal niets.
  De meeste mensen zijn op 1 thema gefocust , moslims er uit, en de rest horen ze niet meer.

  Liked by 1 persoon

 2. Hij is niet helemaal eerlijk van me Bert. Zonder dat de PVV meestemde was er al een meerderheid. De PVV heeft er voor gezorgd dat je achteraf, na drie maanden, verteld moet worden dat je medisch beroepsgeheim geschonden is. Op mijn vraag aan Reinette Klever (PVV-kamerlid dat hier over ging) waarom niet vooraf, kreeg ik geen antwoord meer. Op mijn vraag of mijn samenvatting juist was, ongeveer zoals hierboven in dit comment, kwam ook geen antwoord.

  En ja, dan ben ik een beetje pissig en schrijf ik het lekker zo op als het nu in het stukkie staat.

  Like

 3. Moeilijke vragen, daar krijg je nooit een antwoord op, van wie dan ook bij de PVV.
  Maar daar ben je zelf al achter gekomen.

  Like

 4. Fubar, ik heb een heleboel mail uitwisselingen gelezen tussen Gerrit Deckzeil en politieke personen. Je wil niet weten met wat voor verhalen en smoezen die gasten aankomen.
  Maar van alle partijen, is de PVV die werkelijk op niets reageert of zelden.
  Ik noem dat rond uit onbeschoft naar je kiezers.
  Want de rest neemt nog de moeite, ook al heb je er niks aan.
  Maar de PVV, probeer het, zou ik zeggen, je komt er wel achter.

  Like

 5. De PVV is het ook niet.
  Toch ga ik PVV stemmen, totdat er een politieke verschuiving op treedt.
  De shit die nu in den Haag zit moet eerst weg, daarna zien we wel verder.
  Eerst koppensnellen.

  Liked by 2 people

 6. Reinette had me in eerste instantie wel geantwoord hoor. Maar ik ben zo’n lastpost dat ik er dan gelijk een pak vervolgvragen aan vastknoop.

  Like

 7. Het gevoel in een (in wezen) rechtvaardige wereld te leven, is bij mij verdwenen. Het gevoel vroeger, tijdens mijn opvoeding belazerd te zijn, neemt bij mij toe. En ik ben niet de enige. Het lijkt er soms op dat onze hele “elite” uit psychopaten bestaat zonder enig geweten en zonder enige interesse voor de toekomst van hun volk.
  Wat is de houdbaarheid van een dergelijke samenleving? 10 jaar nog? Is het gek dat er parasieten afkomen op een samenleving die zo rot als een mispel is?

  Liked by 2 people

 8. Feniks, om precies dezelfde reden stem ik PVV, maar mijn partij is het niet.
  Laten ze een begin kunnen maken, alhoewel ik daar mijn twijfels over heb.
  Het is een keuze uit de minst slechte.
  Er zijn weinig andere opties. en dat is de enigste reden dat ik op ze stem

  Liked by 1 persoon

 9. “Is het gek dat er parasieten afkomen op een samenleving die zo rot als een mispel is?”

  Nee, dat is niet meer dan logisch als je een uitvreter bent.

  Like

 10. Fubar // september 21, 2016 om 20:33 /
  Maar nou ben je dan ook wel een heel vervelend mannetje (twitter), en zo hoort het ook.
  Je moet ze het shirt van hun lijf rukken.
  Kinderachtig van die andere gasten. Zomaar fubfub blokkeren.

  Geef dan gewoon toe dat je uit je nek kletst, maar dat durven ze niet.

  Liked by 1 persoon

 11. Off topic, sorry.

  Ik heb weer eens zin om te klagen.

  Het Romeinse Rijk. Kinderen, even opletten.
  Stel u voor een rijke Romeinse familie. Zoonlief was goed opgevoed en had gedichten schrijven geleerd en retorica. Wat is retorica? Stel u een rede voor van Rutte in ons parlement. Dan zit u er dicht bij. Gedichten en retorica, wat moet je daar nu mee, zult u zeggen? Welnu, de familie toog naar de hoogste overheid in Rome en kocht een mooi baantje voor zoonlief. Het beste opstapje naar succes was een publieke functie. De politiek, zouden wij zeggen.
  En het hoogst bereikbare voor een nieuwkomer was de functie van uitknijper van een wingewest. Het heette anders, hoor, maar dat ben ik vergeten. Uitknijper van Aquitania of Britannia, dat leverde aardig wat op. Dat kon je voor een jaar of 5 worden. Daarna had je ervaring en lonkte er een mooi baantje in Rome.

  Okay, om zoonlief daar te krijgen werd er in Rome grof geld neergelegd, maar zoonlief was natuurlijk maar een zachtgekookt ei die van niets wist. Dus moest de “oude” uitknijper omgekocht worden om zijn kennis aan zoonlief door te geven. Bijvoorbeeld: wat het optimum was om de plaatselijke bevolking uit te knijpen. Wilde je nóg meer geld, dan liep je het risico dat de bevolking in opstand kwam omdat ze verhongerden en niets meer te verliezen hadden. Daar was eenvoudig wat aan te doen: dan liet je gewoon een paar legioenen uit Rome komen die de opstand neersloegen. Maar daar waren kosten aan verbonden. De mannen in het opstandige wingewest werden vermoord dus dat wingewest leverde vele jaren niks meer op. De kosten waren dan groter dan de baten. Daar moest zoonlief op letten: uitknijpen: zoveel mogelijk maar nèt niet té veel. Verder hoefde zoonlief ook niet zoveel te weten of te kunnen, want hij nam de assistenten van de vorige uitknijper over en die hielden de zaak draaiend zoals de zaak al zo lang draaide.

  En na 5 jaar ging zoonlief als rijk man terug naar Rome, verkocht zijn kennis aan zij opvolger en werd commissaris of zo.

  Nu vraagt u natuurlijk: en het volk, werd dat niet heel boos? Jawel hoor, het Romeinse volk klaagde steen en been en daarom kwam de keizer eens per jaar op het bordes van zijn paleis en zei dat het nu maar eens afgelopen moest zijn met dit exhibitionistische wangedrag en dat er een einde aan moest komen. Het volk applaudisseerde dan hard en lang.

  De keizer was de grootste graaier van allemaal en kreeg van elke uitzuiger procenten. Er veranderde dus helemaal niets en het volgende jaar stond de keizer er wéér en het volk klapte lang en hard.

  Maar zult u zeggen, dat waren die rare Romeinen, en die zijn ten onder gegaan. Wij, wij zijn toch niet zo!

  O, nee?

  Zoonlief in onze tijd wordt naar het gymnasium gestuurd, daarna naar de universiteit. Maakt niet uit wat hij daar studeert. Zijn pa staat op de golfbaan en zijn pa hoort erbij. Met een andere pa, die er ook bij hoort, regelt hij een mooi baantje voor zoonlief in de politiek. Zoon is een zachtgekookt ei, heeft nooit in het bedrijfsleven gewerkt, heeft nooit echt gereisd, echt iets meegemaakt, soms zelfs nog nooit een relatie gehad. Maar geen probleem: de functie die hij krijgt wordt gedraaid door een stel ambtenaren die doen wat ze al zo lang doen. Zoonlief krijgt via via een mooi landgoed op de monumentenlijst voor een prikkie en na zijn politieke loopbaan wordt hij commissaris of zo. Komt helemaal goed.

  En de premier? hij komt eens per jaar op het bordes van zijn paleis staan en zegt dat het nu maar eens afgelopen moet zijn met die exhibitionistische zelfverrijking.

  Ach ja, die rara Romeinen toch.

  Liked by 3 people

 12. Tijl Uylenspiegel // september 21, 2016 om 22:59 //

  Allereerst is het natuurlijk niet koning Willy die de troonrede schrijft maar Mark Rutte en zijn bandieten, Willy heeft alleen de “eer” om het voor te mogen lezen, over de inhoud heeft hij geen zeggenschap. En ja de PVV en vragen van sympathisanten beantwoorden dat zijn twee verschillende grootheden, volgens mij is de hele E-mail account rechtstreeks verbonden aan de prullenbak, geen hond die het leest en een antwoord wordt nooit gegeven, een gemiste kans.

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel // september 22, 2016 om 00:07 //

  Wat ik me de afgelopen dagen afvraag is waar Fleur Agema is gebleven, in het verleden vice-fractievoorzitter en altijd naast Wilders in de Tweede Kamer. Logischerwijs heeft ze na haar bevalling een stapje terug gedaan en ook haar ziekte zal daar debet aan zijn, maar tijdens Prinsjesdag ontbrak zij en dat is toch wel ongebruikelijk. Als zij straks niet meer herkiesbaar blijkt te zijn is dat een enorme aderlating voor de PVV

  Like

 14. Fleur was jarig, misschien hep ze een kater. Neu, geintje. Fleur legt het zelf uit:

  Ze heeft ook een kindje.

  Like

 15. Esperanza // september 22, 2016 om 00:36 //

  No worries, Tijl om 00:07, ze was aanwezig op Prinsjesdag. Zie ze maar eens stralen:

  http://media.tpo.nl/2016/09/20/beeld-prinsjesdag-hoedjesdag-ook-2016/

  Liked by 1 persoon

 16. Tijl Uylenspiegel // september 22, 2016 om 00:52 //

  Godverdomme Esperanza, kom ik langs die foto van Kleinsma schiet ik zo in de lach dat ik me Cola over het toetsenbord spuw!.
  Maar Fleur zag er schitterend uit, dat doet me dan weer goed.

  Like

 17. Tijl Uylenspiegel // september 22, 2016 om 01:01 //

  Tjongejonge, voor die Halbe Zijlstra is het thuis ook maar behelpen zeg. En dat terwijl de man die nog het meest doet denken aan de pooier van het Binnenhof Graus op de een of andere manier toch weer een aardig chickie weet te scoren.

  Like

 18. “me Cola over het toetsenbord spuw!”

  Cola?

  Zal wel.

  Liked by 1 persoon

 19. Tijl Uylenspiegel // september 22, 2016 om 01:59 //

  Nou ja ik ben altijd een beetje beschaamd om te zeggen dat ik whisky cola drink want dan gaan de echte whisky drinkers helemaal over de rooie.

  Like

 20. BertG. // september 21, 2016 om 20:00

  Dat ik dit nog hier kan kan lezen als “PVV site”, waar je vooral niet al te kritisch moet zijn.
  ————————

  Volgens mij mag je hier alles zeggen. We hebben 4 of 5 man op onze ban-lijst staan, en dat zijn of moslims, of schelders of trollen of antisemieten, of een combinatie van, want dat combineert nogal eens.

  Like

 21. Republikein // september 22, 2016 om 07:20 //

  Hotemetoten.

  Liked by 1 persoon

 22. Het lijkt mij het beste als we allemaal naar de arts gaan, de meest corrupte arts die we vinden kunnen, en we laten ons geweten amputeren. Dat kunnen ze best, voor geld doen ze alles. Alleen moeten we ze streng aankijken en zeggen dat we NIET van het volk zijn, dat we dus NIET onze libido willen laten amputeren. Dat doen die schooiers namelijk graag en dat noemen ze dan anti-depressiva. Wij willen ons geweten laten amputeren.

  Na die operatie slaan we heerlijk aan het moorden, stelen en verkrachten. We smokkelen drugs en alcohol en zetten een prostitutie-netwerk op. Al onze tegenstanders laten we afmaken, ook de politie. Binnen de kortste keren worden ze dermate bang voor ons, dat ze ons onze gang laten gaan. Want als ze wat terug durven te doen, worden we nog veel kwaaier en vallen er nog veel meer dooien. We zwemmen in de poen, hebben landgoederen en Rolls-Royces. Het volk heeft ontzag voor ons. We hebben CHARISMA.
  Sommigen denken zelfs dat wij het met onze ondernemingslust, hardheid en charisma goed in de politiek zouden doen, of in de top van het bedrijfsleven. Maar ja, al dat bloed …

  We sturen zoonlief naar het gymnasium en de universiteit (communicatiekunde of sociale psychologie of zo) en zijn ster is reizende. Hij belegt het familiekapitaal in keurige fabrieken, zorgverzekeraars en woningen. Iets met funds of zo (ben geen expert)
  Hij kan nog niet in de politiek want ja, zijn vader.

  Maar kleinzoon, die kopen we een top baantje: president van de VS. De mensen houden van hem.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Niks geen vaste grond onder de voeten. Nederland zakt in de afgrond! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: