Nieuw

Londen’s moslim-extremistische burgemeester vertelt de mohammedanen in de Verenigde Staten dat ze niet mogen integreren

London’s Islamist-Linked Mayor Tells U.S. Audience: ‘Immigrants Shouldn’t Assimilate’

Okay, dat heb ik niet helemaal eerlijk vertaald. Ik geef het toe. En daarom staat de originele Engelse tekst hierboven. Het hele artikel staat hier: Breitbart.

De banden tussen Saddiq Khan en Al-Qaeda zijn echter wel aantoonbaar:

Naamloos.png

En dat moslims niet mogen integreren staat gewoon in de koran:

koran-vrienden.JPG

En reclames waar bikini’s in voorkomen zijn al verboden in Londonistan. Dat is het eerste dat die regelde toen die in functie kwam. Gelukkig is de extremist die in Neerlands tweede stad de macht gegrepen heeft iets minder direct. Die heeft namelijk de ambitie om minister-president te worden en houdt zich dus nog even op de vlakte.

01.jpg

Feit is dat moslims de baas zijn in onze grootsteden, niet alleen hebben ze een – groeiende – demografische meerderheid, ze hebben ook de bestuurlijke macht gegrepen. Als je het over islamisering hebt, maakt ‘links’ je nog steeds uit voor islamofoob, en dat dat zo’n vaart niet loopt.

Londen’s moslim burgemeester Sadiq Khan heeft zijn Pro-Hillary Clinton tour vervolgd met de uitspraak dat immigranten in Het Westen niet gedwongen zouden mogen worden om zich aan te passen (assimileren, is een misbruikt woord in de islamitische agenda, Fub).

Zijn opmerking komt onmiddellijk nadat The Chicago Press zijn connecties onthulde met de radicale Nation of Islam leider Louis Farrakhan.

Mr. Khan, die afgelopen mei gekozen werd tot de kalief van Londen, gebruikte zijn reis ook om te zeggen dat Donald Trump ISIS in de kaart speelt. (links en islam kunnen de omgekeerde wereld verkondigen en het gaat er in als zoete koek, Fub)

Zijn reis verloopt tegengesteld aan die van voormalig UKIP leider Nigel Farage aan de VS, die een positieve boodschap bracht samen met Trump op het podium om het politieke establishment te verslaan.

Daarentegen drong Mr Khan er op aan: “Eén van de lessen van over de hele wereld is dat een ‘laat maar gaan, niet mee bemoeien’ aanpak van sociale integratie niet werkt. We hebben regels nodig, instituten, en hulp om het mensen mogelijk te maken te integreren in samenhangende gemeenschappen, en voor alle zekerheid, ik bedoel niet assimilatie, maar integratie, en er is een verschil (tussen die twee).”

Hij voegde er aan toe:”Mensen moeten niet hun eigen cultuur en tradities achterlaten als ze aankomen in onze steden en landen.”

naamloos

vreedzaam islamitisch ritueel, zeer cultureel verrijkend

 

Het Verenigd Koninkrijk, en in het bijzonder een aantal delen van Oost-Londen die in ruime meerderheid voor Khan gestemd hebben, wordt momenteel geteisterd door islamitische ghetto-vorming, gruwelijke werkloosheidscijfers voor moslimvrouwen, en een intern debat over een burka-verbod, vóórtdurende praktijken als vrouwelijke genitale verminking (al te makkelijk wordt altijd voorbijgegaan aan de mannelijke genitale verminking die op een zelfde schaal plaatsvindt, Fub), anti-semitisme, en homofobie binnen de moslimgemeenschap.

Volgens de plannen van meneer Khan hoeft geen van deze “culturen en tradities” achter gelaten te worden door moslims die naar het Westen migreren.

Volgens VOA News, noemt Khan zich een groot fan van Hillary Clinton, en voegde daar aan toe: “We spelen recht in de kaart van hen die ons willen verdelen, van extremisten en terroristen op deze wereld, als we beweren dat het niet mogelijk is om er én Westerse waarden op na te houden én moslim te zijn.”

Khan is regelmatig bekritiseerd voor zijn connecties met voormalige Guantanamo Bay gevangenen, als ook met bekende moslim-extremisten in het Verenigd Koninkrijk. Zijn optredens zijn ruim belicht in de Britse media, maar worden routineus genegeerd door het politieke establishment.

Hij heeft ook een ban bepleit voor advertenties met in bikini geklede dames in de ondergrondse van Londen.

En recentelijk heeft Breitbart onthuld dat Khan een adviseur op het stadhuis benoemd heeft met extremistische banden.

 

 

Doe mee met 8.095 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6126 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Londen’s moslim-extremistische burgemeester vertelt de mohammedanen in de Verenigde Staten dat ze niet mogen integreren

 1. Republikein // september 21, 2016 om 03:04 //

  Wat zal ik nou eens bleiten,
  Allah, zijn naam zij bezeken o.i.d.
  K wee nie, zo dan maar, is jullie wel bekend, https://jdreport.com/we-zijn-tot-de-vreselijke-conclusie-gekomen-dat-het-witte-huis-terreurgroep-is-verdedigt/

  Like

 2. Republikein // september 21, 2016 om 03:11 //

  Diese marxistischen NWO-Begrüssser haben keine Ahnung, wie sie zum Narren gehalten werden: Sie fördern den Plan der Führer des Kapitalismus – und der Gründer des Kommunismus: Der Rothschilds.

  Briten können gar nicht warten, ihr Land islamisieren zu lassen: YourNewsWire 18 Sept. 2016: Im Rahmen einer Gesamtbotschaft “Flüchtlinge begrüßen” trugen viele der schätzungsweise 30.000 marschierenden Menschen im zentralen London Schilder mit Texten wie “Wir stehen mit euch”; “Nein zur Islamophobie. Nein zum Krieg “. “Sicherheit ist ein Menschenrecht “; und “Kein Mensch ist illegal.”

  Liked by 1 persoon

 3. Laten wij maar niks zeggen want wij hebben ook een jihadist als burgemeester van Rotterdam.

  Liked by 3 people

 4. polderboy // september 21, 2016 om 08:39 //

  Khan heeft het over “hulp bij integratie”: dus subsidies: potten met geld.

  In de VS en Canada, waar miljoenen Oost-Aziaten reeds hele steden bevolken, hoor je niks over integratieproblemen. Een Amerikaan, die ik tien jaar geleden sprak en verhaalde over de vele (illegale) Latino’s in de VS, verklaarde daar ook geen problemen te zien.
  De door Khan scherp veroordeelde “laat maar gaan, niet mee bemoeien” aanpak werkt dus grandioos.

  Waarom, en met name voor wie dan, heeft Khan die enorme potten met integratie subsidies dan nodig?
  Ook hier immers, als je de gemeentelijke verdeelstaten bestudeert van de rijksgelden, zie je dat het niet voor genoemde groepen Oost-Aziaten en Latino’s nodig is.
  Oh, ik vergeet wat, ze hebben wel subsidies (honderden miljoenen over de jaren inmiddels) geoormerkt en uitgegeven voor bepaalde groepen. Ahem…

  Gewoon dus als beleid beginnen met een algehele stop op immigratie van die “ahem” groepen, en daarnaast herstel van de balans in de samenleving door vanaf nu de komende 40 jaar immigratie uit Oost-Azië en Latijns Amerika bevorderen.

  Dan is niks aan de hand over 40 jaar in West Europa.

  Like

 5. Zij kunnen zich ook helemaal niet aanpassen en dat hoeft ook helemaal niet! Sterker nog, het is hun fout niet. Je hoort de aard van het beest niet te willen veranderen. Wat wél fout is, is dat het dat ondersoort is toegestaan om tussen ons te leven. Zij horen in het hen passende reservaat / zandplaat. Af en toe live beelden ok, ter vermaak van ons tijdens nieuws uitzendingen en ter educatie van onze jeugd tijdens biologie les, maar verder hoort er geen interactie tussen mensen en dat soort te zijn. Het meest abjecte is dat zij nu nog mensenrechten genieten. Daar moet zsm een einde aan worden gemaakt!

  Liked by 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel // september 21, 2016 om 15:40 //

  We zouden ons ook af kunnen vragen wat de burgemeester van een van de grootste en belangrijkste steden van Europa ertoe beweegt zulke uitspraken te doen, net zo goed kun je je afvragen of zijn mening ertoe doet, wat voegt het toe? Maar bovenal zou je toch verwachten dat het mede besturen van zo’n belangrijke stad al je beschikbare tijd nodig heeft en dat het dus compleet mesjogge is dat hij zich meent te moeten mengen in een discussie die hem noch zijn land ook maar iets aangaat. Als de plaatselijke visboer zijn mening gaat ventileren over de verkoop van inktcartridges bij de supermarkt 5000 km. verderop zeg je toch ook “vent houd je vervelende kop en bemoei je met je eigen zaken”?

  Like

 7. Tijd om die hufter en z’n hele entourage naar de eeuwige jachtvelden te knallen.
  .
  Daarna een exodus naar de zandbak voor het trash waarvan alle gratis geldstromen zijn afgesneden.

  Liked by 1 persoon

 8. Liked by 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel // september 21, 2016 om 22:45 //

  Nee Bert ik heb totaal tegen mijn zin een Epson, en de enige reden is dat ik hem voor mijn verjaardag kreeg want ik had gezworen nooit meer iets van dat merk te kopen. Waarom? Omdat mijn allereerste printer van dat merk was en bij de allereerste keer dat ik de cartridge moest vervangen brak er bij zeer geringe druk een palletje af, Epson weigerde op alle mogelijke en denkbare manieren ook maar enige coulance, ik kon de boom in en het palletje vervangen? Dat kostte meer dan de hele printer!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: