Nieuw

Duitsland heeft geen idee hoeveel jihadisten het binnengelaten heeft

Slechts tussen de 20 en 30 procent van de asielzoekers die in 2015 Duitsland binnenkwam, liet een paspoort zien, schrijft de krant Die Welt woensdag.

Verscheidene deelstaten twijfelen aan het beeld dat het Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF) – de Duitse tegenhanger van het COA – schetst. Op Europees niveau vermomde zo’n 13 procent van migranten zich vermomde als Syriër, aldusFrontex. BAMF stelde tussen september en februari bij 8 procent van registraties ‘manipulaties’ vast, maar greep slechts in een gering aantal gevallen in.

Deelstaten verdenken het BAMF ervan veel neppe identiteitspapieren voor echt te hebben aangezien. Dat zou blijken uit regionale steekproeven in onder meer Beieren, waarbij verscheidene valse paspoorten werden gevonden, die eerder daarvoor nog waren goedgekeurd.

Elsevier >>

Het Duitse COA is al net zo’n jihad-faciliterende oplichtersbende als in Nederland.

En dan hebben we het nog niet over die 600.000 mohammedanen die Duitsland “kwijtgeraakt” is.

Even niet opgelet. Zoekgeraakt in het systeem zwarte gat. Die zitten nu dus ondergronds en niemand weet waar.

Breitbart:

The German government has admitted it cannot account for 600,000 of the 1.1 million migrants who arrived into the country last year – raising concerns that the migrants have absconded into Germany and other European Union (EU) nations.

1.1 miljoen kolonisten hebben zich aangemeld bij het Duitse EASY systeem dat wel heel easy blijkt te zijn. Maar slechts 476,649 zijn daadwerkelijk aangekomen bij het hen toegewezen asielcentrum. De rest is foetsie, weg, spoorloos.

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7183 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Duitsland heeft geen idee hoeveel jihadisten het binnengelaten heeft

 1. Diegene die ze konden controleren, een relatief kleine groe, hadden paspoorten, maar of die vals waren wordt er niet bij gezegd en aangezien er door de Jihad zoveel duizenden paspoorten zijn buitgemaakt is het waarschijnlijk dat de meeste deze hebben gekocht om te kunnen doorreizen. Even goed als iedereen zegt uit Sirië te komen terwijl je kunt zien dat het ZuidAfrikanen zijn uit alle regio,s daar. Dat er zoveel zijn ondergedoken wisten we, maar dat ze nu met cijfers van 600.000 komen die zoek zijn, is behoorlijk veel, maar het kunnen er best nog een paar duizenden meer zijn. Betekend dat de Mar, douane, politie, en veiligheidsdienst hier in Nederland hun handen vol hebben om hier een deel ervan te localiseren en op te pakken.

  Like

 2. copywriter // september 22, 2016 om 12:14 //

  Niemand weet hoeveel er binnen gekomen zijn in de DDR 2.0
  Vorig jaar had men het over “bijna een miljoen” nu over “ruim een miljoen” maar voor hetzelfde geld kunnen het er ook 1,5 of zelfs 2 miljoen zijn, niemand die het weet.
  Nu gaan er daar stemmen op om die hele registratie in godsnaam maar opnieuw te doen en deze keer goed.
  Geloven die Duitsers nou heus dat die lui allemaal braaf komen opdraven voor een controle als ze worden opgeroepen? Als je dat gelooft dan geloof je alles. Je zult ze stuk voor stuk van de straat moeten gaan plukken en dan ben je wel een jaartje of 50 bezig.
  En dan gaan de linkse partijen uiteraard prompt dwarsliggen, iets met nazi razzia’s en zo, boehoe magnie.
  Die Duitsers hebben zich de mega clusterfuck van de eeuw op de hals gehaald.
  Gaan ze nog veel plezier aan beleven.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: