Nieuw

Denktank: helft Franse moslimjongeren is fundamentalistisch

Van de Franse moslims hangt 28 procent een fundamentalistische islam aan die strijdig is met de waarden van de Franse Republiek. Onder jongeren is dat zelfs bijna 50 procent, vooral bij jongeren die arm, werkloos en weinig kansrijk zijn. Niettemin is een grote meerderheid van de Franse moslims gematigd of geseculariseerd. Een ‘Franse islam’ is dan ook mogelijk.

Volkskrant >>

De Volkskrant pent het maar wat graag over. Die conclusies uit de dikke duim:

 • Niettemin is een grote meerderheid van de Franse moslims gematigd of geseculariseerd.
 • Een ‘Franse islam’ is dan ook mogelijk.

Als de helft fundamentalistisch is dan is de grote meerderheid dus niet gematigd of geseculariseerd, stelletje koekebakkers !

En, een Franse islam is niet mogelijk. het is wel mogelijk dat de islam Frankrijk verovert. De islam is hard op weg. Maar islam aanpassen dat gaat niet/ kan niet/ mag niet. Daar staat de doodstraf op, gekkies.

erdogan15

Fenixx bracht dit nieuws drie dagen geleden al trouwens, de oude media worden steeds ouder en kunnen het tempo van de wereld niet meer bijhouden:

Just under 30 percent of France’s 3 to 4 million Muslims reject the country’s secular laws, according to an Ifop poll published by the French weekly Journal du Dimanche.

When asked if they considered the Islamic legal and moral code of sharia to be more important than the French Republic’s laws, 29 percent of respondents answered “yes.”

The poll found that 20 percent of male Muslim respondents and 28 percent of female Muslim respondents were in favour of the face veil, the niqab, and of the burqa which covers both face and body.

France 24 >>

Het onderzoek van Ruud Koopmans kwam tot dezelfde cijfers. Lees verder ( PDF 5 p ) >>

 

 

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7203 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Denktank: helft Franse moslimjongeren is fundamentalistisch

 1. polderboy // september 21, 2016 om 19:38 //

  Erdogan doet ondertussen in zijn toespraak bij de VN zijn best om “het gevoelige etnische evenwicht” dat in Mosul bestaat, te behouden. Hij wil daarvoor internationale hulp.
  Net aan de vooravond dat een legermacht de soennitische schijthuizen van ISIS daar liefst op gruwelijke wijze hun verdiende loon wil laten verdienen.
  http://www.iraqinews.com/arab-world-news/erdogan-warns-new-humanitarian-crisis-launch-mosul-process/?

  Had de VN tijdens WOII bestaan, zou Joseph Mengele daar dan vlak voor D-day een toespraak hebben kunnen houden, om “het gevoelige etnische evenwicht” tussen Nazi’s en Joden te behouden. Zou het denkbaar geweest zijn dat hij daarvoor internationale hulp had gevraagd? Ondenkbaar natuurlijk!

  Hoewel, Erdogan flikt het dus wel…

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: