Nieuw

Aanslag verwoest auto van Frauke Petry (AfD)

Voor Vlamingen en Nederlanders is het moeilijk zich voor te stellen, welke bedreigingen en intimidaties men in Duitsland moet trotseren zodra men zich als vaderlandslievend geuit heeft.  Naast de haat van scholen, kerken, vakbonden, leugenpers en centrum- en linkse partijen, is er ook een actief netwerk van gewelddadige communistische extremisten, zoals het beruchte ‘Antifa’, die niet aarzelen om weerloze PEGIDA-betogers in elkaar te slaan of aanslagen te plegen op eigendommen van patriotten.

Rechts Actueel >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Aanslag verwoest auto van Frauke Petry (AfD)

 1. polderboy // september 22, 2016 om 09:12 //

  Ik zou Antifa eerder als bruinrechts willen bestempelen, zoals bijvoorbeeld Groenlinks.

  Ik geloof niet dat bij de communisten in China een paar duizend Oeigoeren op het plein van de hemelse vrede honderden Chinese vrouwen hadden kunnen staan verkrachten op Chinees Nieuwjaar, zoals hier voor de Dom van Keulen tijdens Nieuwjaar.
  Bruinrechtse types hebben natuurlijk wel iets met die shariamethoden van Allah.

  Like

 2. Republikein // september 22, 2016 om 10:12 //

  En hier een bericht aus Krankenhaus.
  http://www.tagesschau.de/multimedia/video/video-216831.html

  Like

 3. polderboy // september 22, 2016 om 11:16 //

  @Republikein 10:12
  ER wordt in de video vanuit de Duitse overheidsomroep gedreigd, dat door “extremistische” vijandigheid tegen “vreemden” de Oost Duitse aantrekkelijkheid voor investeerders in gevaar komt. M.a.w. geen investeringen, dan volgt vreselijke armoede en hoge werkloosheid!!

  De Duitse overheid gaat dan wel uit van het feit dat bij bedrijven een moreel investeringsprincipe geldt.

  Dus oliemijen die niet in de golfstaten investeren en daarmee samenwerken, omdat die apartheidswetten van die sharia soennieten moreel laakbaar zijn.
  Of onze hoogheid Willie en nu weer Prins Charles die daar dus niet de deur platlopen, omdat dat tegen hun eigen grondwettelijke principes indruist als hoogheden. Of Neelie Smit Kroes die niet stiekum in de Bahama’s adviezen geeft aan het vreselijk rijke Qatarinvesteringfonds Badr, omdat ze nu eenmaal tegen slavenarbeid is in Qatar.

  Kuzu zou zeggen: “Trap er niet in.”

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s