Nieuw

NEUKEN VOOR HET VADERLAND !

Want dat is beter dan immigratie van lui die ons haten en ons moeten onderwerpen van hun ideologie of het importeren van zwakzinnigen uit Afrika die gemiddeld een IQ hebben dat de helft is van dat van ons. Beiden leidt tot de ondergang van onze beschaving.

In Hongarije hebben ze het wél begrepen.

Als het al een probleem is dat wij te weinig kinderen krijgen – ik ben daar niet van overtuigd, overbevolking is de grootste bedreiging voor deze Aarde – dan zou de eerste reflex moeten zijn dat we ons zelf wat meer reproduceren en daar vallen allerlei maatregelen voor te bedenken.

In tegenstelling daarmee, heeft men de laatste decennia het juist gestimuleerd om niet veel kinderen te nemen. De Pil in het ziekenfonds, condooms verkrijgbaar op elke straathoek en allerlei campagnes om vrouwen toch maar vooral 40 uur per week aan het werk te zetten, zodat ze niet meer moeder kunnen spelen.

Het kán simpelweg niet gunstig zijn voor je economie, Pechtold durft zelfs het woord kenniseconomie met regelmaat in de mond te nemen, om hele en halve debielen te laten immigreren:

01.png

wereld IQ-kaart

De overheid zou campagnes kunnen starten als:

NEUKEN VOOR HET VADERLAND !

EEN SLIMME MEID IS OP HAAR DIKKE BUIK VOORBEREID !

In plaats van die campagne: “Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid”, wat betekende dat ze moest gaan studeren, waarmee het moederschap alvast weer een jaar of 4-5-6 wordt uitgesteld. Waarna ze een carriere moest en het moederschap nog verder werd uitgesteld, want lastig te combineren. En tegen de tijd dat de biologische klok begint te tikken is het al snel te laat.

Eén bevolkingsgroep in dit land plant zich wel als een razende voort.

01.jpg

Met tien miljoen in 1950 mensen was dit land al aardig dicht bevolkt. Binnen een eeuw zal de bevolking van Nederland verdubbeld zijn. Dat is krankzinnig en kan zo niet doorgaan.

We moeten mohammedanen geen kinderbijslag en uitkeringen geven maar een remigratiepremie. Dat scheelt ons op termijn klauwen met geld, én een hele hoop geweld. Islam heeft zich nog nooit vreedzaam ergens gevestigd in 1400 jaar.

Robotisering en automatisering zijn niet te stoppen en kunnen met gemak onze krimpende beroepsbevolking vervangen. We hebben helemaal geen mohammedanen en Afrikanen nodig, we kunnen ze missen als kiespijn.

De huidige immigratie van alleen jongemannen in de strijdbare leeftijd leidt tot een demografische onevenwichtigheid die onontkoombaar tot geweld en verkrachting leidt.

Naamloos.png

Een studie naar gender-inbalance:

A surplus of men – a deficit of peace (PDF – 38 pag.)

Doe mee met 8.062 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6087 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

12 Comments on NEUKEN VOOR HET VADERLAND !

 1. Like

 2. Het werd tijd dat neuken eindelijk is beloond wordt. Zeg ik als oud bordeeleigenaar.

  Liked by 1 persoon

 3. Mee eens. Bismarck was volgens mij de insteller van de kinderbijslagregeling. ‘Abkindern’ noemde men dat.

  Like

 4. Ze zullen dan wel wat meer hun best moeten doen.
  Ze hebben iedereen vergiftigt.

  De kwaliteit van het sperma van Westerse mannen gaat in rap tempo achteruit. De zaadbal van een jongetje ontwikkelt zich tijdens de zwangerschap al steeds slechter.
  “In ons kraanwater zitten allerlei pesticiden, die drinkwaterbedrijven er niet uitgefilterd krijgen. Deze stofjes stapelen zich op in het vetweefsel van de vrouw en komen via de placenta bij de foetus terecht. Het gevolg is dat de zaadbal minder goed ontwikkelt.”

  https://www.powned.tv/artikel/westerse-mannen-het-gaat-niet-goed-met-uw-spe

  Like

 5. Wat een stelletje ratten zijn het toch ook om verkeersboetes als onderdeel van de staats pot te zien.
  Of u even het gas er op wil houden voor het vaderland.

  De automobilist moet bloeden voor de stakingen bij de politie. Het ministerie van Veiligheid en Justitie wil eerdere tekorten terugdringen die mede ontstonden door de stakingen en is daarom van plan meer verkeersboetes binnen te halen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26648235/__Automobilist_moet_bloeden__.html

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // september 21, 2016 om 10:42 //

  De blanke autochtone bevolking van Europa neemt af. De Chinese wereldbevolking neemt toe. De zwarte bevolking van Afrika neemt explodeert, De Arabische bevolking van het Midden-Oosten neemt ondanks alle oorlogen toe. De USA, Canada en Australië laten slechts mondjesmaat mensen toe, Zuid-Amerika en Azië economisch zijn niet interessant voor volksverhuizers tenzij ze zelf in staat zijn hun broek op te houden en dan heb je het over 1 promille of zo. Blijft dus een voor de hand liggende uitweg over; Europa. Datzelfde Europa kent een sociaal vangnet waardoor inwoners zonder tegenprestatie verzekerd zijn van een basisinkomen. Zo’n basisinkomen lijkt voor Afrikanen en Arabieren een hemel op aarde maar is in het land van aankomst de onderkant van de maatschappij en doordat deze mensen niet mee kunnen komen in ons soort samenleving hebben ze niet of nauwelijks de mogelijkheid omhoog te klimmen, gevolg ontevredenheid. Resultaat explosieve banlieux, achterbuurten en krottenwijken met hoge criminaliteit. Met het groeien van de onderkant van de maatschappij zal het sociale vangnet niet langer houdbaar zijn, het basisinkomen neemt dus geleidelijk af en de ontevredenheid zal nog verder toenemen en dit doemscenario zal binnen tien jaar werkelijkheid zijn bij ongewijzigd beleid. Wie dus nog de mogelijkheid heeft om te emigreren naar Noord-Amerika of Australië zal dat nu moeten doen nu het nog mogelijk is, te lang wachten betekent dat je er straks niet meer in komt terwijl de neergang van Europa al lang en breed is ingezet.

  Liked by 1 persoon

 7. Tijl, waarom denk jij dat ze ook hoger op willen.
  Vast inkomen, beetje hosselen, wat erbij dealen en de dag is weer om.
  En wat ze te kort komen stelen ze er dan wel bij, wat kan je gebeuren hier, niks toch.
  Ze zijn hier nooit gekomen om te werken, maar omdat wij zo achterlijk zijn.

  Like

 8. Om hoger op te willen komen moet je gemotiveerd zijn en in het bezit van een bepaald verstandelijk vermogen en kunnen plannen, verder dan 1 week vooruit.
  Gezien de hoeveel geboorte overschot die ze daar hebben zal het ze letterlijk een tering zorg zijn wie er voor morgen zorgt.
  Anders was daar allang wat van de grond gekomen als ze bereid zouden zijn om in de toekomst verder te kijken en daar aan te werken.
  Elke dag is weer een nieuwe dag en morgen zien ze wel weer verder.

  Like

 9. Dus er is zelfs hoop voor mij.
  Ik heb vele beperkingen, maar mijn kinderfabriek functioneert prima.
  Ik in een vliegtuig, zoals parachutist springen, maar dan alleen met mijn benen buitenboord, met wat hulp van een leuke dame en ik sluit niet uit dat 10 jaren de droogste plekke bebost zijn.
  Gaan al die moslims omgekeerd bidden, met hun mond omhoog, Gadverrr 🙂
  Ik plant me niet voort!
  Mijn situatie als gehandicapte,
  Overbevolking,
  Een maatschappij die steeds minder voor de mensen van de regio over heeft.
  Ik neem mijn verantwoording!
  Maar ja, ik verschuil me dan ook niet achter een heel oud sprookjesboek waar in schijnt te staan dat iedereen en alles wat niet bij dat sprookje past, vernederd en afgeslacht dient te worden.
  Ik neem mijn verantwoording!

  Like

 10. polderboy // september 21, 2016 om 11:48 //

  @Tijl Uijlenspiegel 10:42
  Graag verzoek ik je hiernaar te kijken:
  https://www.dhs.gov/sites/default/files/publications/ois_yb_2014.pdf
  Op pagina 5 staan de totalen immigranten t/m 2014 in de VS (bevolking 318 miljioen in 2015).
  Ze nemen elke 3 jaar 1% extra bevolking op. De laatste 15 jaar rond een miljoen per jaar.
  Dus ze hebben de laatste 15 jaar in totaal 5% van de bevolking aan immigranten binnengehaald.

  In de VS, als je kijkt waar die immigranten vandaan komen (Table 2, pp10 e.v.), dan zie je dat die 15 miljoen bevolkingsaanwas komt uit Europa (11%), Noord-Zuid Amerika (41%), Afrika (6%), Azië (38%), Oceanie (4%): e.e.a. redelijk geschat, zonder rekenmachine.
  Onder Afrika en Azië zitten dan de monoculturele moslimimmigratie verstopt. Dan zie je dat er van de 15 miljoen die de VS in 15 jaar heeft binnengehaald er hooguit 1,5 miljoen (10%) moslim is geweest. Zat ellende met die 10% al qua terreur.

  In West Europa worden echter uitsluitend moslim migranten binnengehaald. Een sterk monoculturele moslimimmigratie kun je onmogelijk een multi-cultuur mee bouwen natuurlijk. Neem Mekka, het moslim Vaticaan, en verlichte voorbeeld voor de gemiddelde vrome haatbaard, waar 0% niet moslims wonen omdat ze er van Mo en die Allah geeneens in mogen, en je begrijpt waarom je moslim enclaves krijgt en geen multicultuur, maar juist een etnisch religieuze teringzooi creëert.

  Verder komen er niet zo veel chinezen bij, maar chinezen hun inkomen wordt groter, en daarom zie je ze hier bijvoorbeeld ook meer op vakantie. Dat is niet slecht, lijkt mij. Twee rijken hebben meer te ruilen dan een rijke en een arme. M.a.w. daar valt wat te verdienen, en dat kost je je echt niet je basisinkomen, integendeel.

  Like

 11. Like

1 Trackback / Pingback

 1. AfD: ‘Nieuwe Duitsers? Wij maken ze liever zelf’ – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: