Nieuw

“Hoer, hoer!” – Verkracht 13-jarig meisje gedwongen om naar Noorwegen te vluchten omdat de officier van justitie weigert om de islamterreur te stoppen

Zweedse familie op de vlucht voor Zweedse dhimmi-overheid en zijn treitermoslims. Zoekt asiel in Noorwegen.
 • De vrienden en familie van de Somalische dader begonnen de 13-jarige Ida direct na de veroordeling lastig te vallen en mishandelen
 • Ondanks gedocumenteerde verwondingen legt procureur Jens Göransson alle aanklachten tegen de mannen consequent naast zich neer
 • Nu dreigt De raad voor de Kinderbescherming de 13-jarige van de ouders te ontnemen, omdat ze zich in moslim “risico-omgeving” bevindt
 • Het gezin is naar Noorwegen gevlucht om hun dochter te behouden

Ida was amper twaalf jaar oud toen ze door de Somaliër beestachtig werd verkracht – en is sindsdien door vrienden en familie van de verkrachter bedreigd en mishandeld. Omdat de misdaad aanmeldingen consequent genegeerd worden ziet de familie geen andere oplossing dan naar Noorwegen te vluchten.

– Wij hebben een Joodse achtergrond en worden constant onderworpen aan geweld van moslims. De autoriteiten doen er alles aan om de Somaliërs te beschermen, zegt de vader van Ida.

Op Fenixx is al eerder een artikel verschenen over de 19-jarige Somalische man die verleden jaar zomer wegkwam met 180 uur jeugddienst omdat hij Ida, toen 12 jaar, had meegelokt naar zijn appartement waar het meisje werd onderworpen aan bloedige en langdurige verkrachtingen.

Ida was amper twaalf jaar oud toen ze werd mee gelokt naar het appartement in Sundsvall van de inmiddels 20-jarige Somaliër.

Toen ze daar aankwamen scheurde hij de kleren van haar lijf en verkrachtte haar, terwijl hij haar in gezicht sloeg en een hand over haar mond hield.

– “Zwarte lul is duur”, schreeuwde de Somaliër terwijl hij het 12-jarige meisje brutaal verkrachtte en in haar gezicht sloeg.

Na het vonnis werd de terreur tegen Ida en haar ouders voortgezet door vrienden en familie van de dader – een vriend van Muhamed en zijn broer en moeder – waar eerder is over gerapporteerd in het dagblad Sundsvalls Tidning. Alle  drie hebben ze een contactverbod op het meisje, maar de Somaliërs ontlopen vervolging, steeds weer opnieuw.

– Na de verkrachting begonnen ze mijn kinderen te stalken, één voor één, maar alle aanklachten zijn geseponeerd. We hebben meer dan 20 aanmeldingen gedaan, allemaal zijn ze door de officier van justitie nietig verklaard, zegt de vader tegen Fria Tider.

Aangezien de lokale autoriteiten weigeren om iets aan de situatie te doen is de familie nu naar Noorwegen gevlucht om bescherming te zoeken, zegt de vader.

De geseponeerde aanklachten behelzen onder meer mishandeling, aanranding, bedreiging en overtreding van het contactverbod. De Somaliërs hebben ook Ida voor “hoer” uitgescholden terwijl ze haar sloegen, en dreigde haar broertje te vermoorden.

– Eén geval van de mishandelingen heeft plaatsgevonden op Witte Donderdag dit jaar bij een bushalte. De twee broers stapten met hun moeder op dezelfde bushalte uit als Ida. De jongste broer slaat haar op de grond en de ander sloeg haar op de mond. De Somalische moeder stond erbij en keek ernaar, en liep uiteindelijk naar haar toe en schopte mijn dochter in haar gezicht, zegt Ida’s vader.

De zaak trok de aandacht van Sundsvall Tidning, die ook een beeld van de verwondingen van het meisje publiceerde. Bovendien was er een rapport van het ziekenhuis die de verwondingen beschreef. Maar aanklager Jens Göransson koos ervoor om het onderzoek stop te zetten.

Wanneer Fria Tider contact opneemt met Göransson beweert hij in eerste instantie dat hij zich niet kan herinneren of hij deze zaak inderdaad heeft geseponeerd. Wanneer hij erachter komt dat dit inderdaad het geval is, zegt hij dat hij niet weet waarom, en haast te verklaren dat hij midden in een pauze van een rechtszaak zit.

– Waarschijnlijk waren er problemen met bewijsvoering. Ik heb op dit moment geen idee over de reden waarom die zaak gesloten is, zegt Göransson.

Hij wil ook geen antwoord geven op de vraag hoe hij tegenover de gedocumenteerde verwondingen van het meisje stond en andere informatie over de mishandeling.

– Nee, daar kan ik geen antwoord op geven, ze roepen me weer de rechtszaal in. Ik moet dit gesprek afsluiten, zegt hij.

Ondertussen heeft Göransson wel de vader van Ida aangeklaagd voor het mishandelen van de dochter van de Somalische familie. De kroongetuigen van de mishandeling in het politierapport zijn de 20-jarige Somalische verkrachter en zijn 16-jarige broer.

 

De familie van Ida is niet rijk. Beide ouders zijn werkloos en niet vermogend genoeg om naar een veiliger plaats in Zweden te verhuizen om aan de constante pesterijen en het geweld te ontkomen.

Na de verkrachting en de opvolgende mishandelingen hielden de ouders Ida voor een langere periode van school weg. Waarop de sociale dienst ineens interesse kreeg voor de familie en contact opnam met Ida en haar moeder op grond van haar afwezigheid op school.

Volgens Sundsvalls tidning was diezelfde sociale dienst op de hoogte van de verkrachting van Ida, en heeft het niet bij de politie aangemeld, hoewel ze daar meteen van op de hoogte waren. Maar nu willen de maatschappelijke werkers plotseling Ida gedwongen van haar ouders verwijderen om haar in een pleeggezin te plaatsen, om het mogelijk te maken dat ze naar school kan gaan. Hun verklaring is dat ze verplaatst moet worden uit een “risico-omgeving”,  zoals de islamitische wijk in Sundsvall wordt benoemd.

Deze zomervakantie heeft Ida in Denemarken volbracht, en nu is Ida met haar ouders naar Noorwegen gevlucht, waar het gezin hoopt bescherming te vinden wat de Zweedse overheid niet kan geven.

– We hopen dat we in Noorwegen mogen blijven, als dat niet lukt reizen we naar Frankrijk. Maar we gaan nooit meer terug naar Zweden. In Zweden dient de overheid alleen maar moslims, zegt de vader.

Bron:

http://www.friatider.se/hora-hora-v-ldtagen-13-ring-tvingas-fly-till-norge-n-r-klagare-v-grar-stoppa-trakasserier-fr-n-d-mde

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8220 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

15 Comments on “Hoer, hoer!” – Verkracht 13-jarig meisje gedwongen om naar Noorwegen te vluchten omdat de officier van justitie weigert om de islamterreur te stoppen

 1. Tijl Uylenspiegel // september 20, 2016 om 01:08 //

  Gek, je zou toch verwachten dat de bevolking als zo’n verhaal een beetje ruchtbaarheid krijgt massaal achter hun landgenoten gaan staan, dat er actiegroepen ontstaan, dat de Openbaar Aanklager onder bescherming op een schuiladres moet worden ondergebracht, dat de premier zich ermee bemoeit en zich over de zaak uitspreekt, dat er maatregelen ter voorkoming van herhaling worden afgekondigd, dat… Nou ja ga nog maar even door, wat je in elk geval niet verwacht is dat men het maar gelaten over zich heen laat komen, en als ik heel eerlijk ben als al die opstand tegen dit onrecht uitblijft dan hebben de Zweden eigenlijk wel verdiend dat hun land wordt overgenomen door Afrikaans en Midden-Oosters tuig. Weet u ik ben zo benieuwd hoe Zweden straks het sociale vangnet kan behouden als de nieuwkomers in de meerderheid zijn, want daar zal vriend en vijand het toch wel over eens zijn, als meer dan de helft van de beroepsbevolking uit de staatsruif wil vreten dan raakt hij een keer leeg. En dan?

  Like

 2. Zweden is verloren. Totally rotten. Ik stel voor dat alle moslims uit Nederland naar Zweden verkassen en ik weer terugkom. Ben gaarne bereid Zweden aan de islam over te leveren voor Holland. Islamvrij. Meteen ruilen. Ik heb dit land nooit gemogen. Idiote Zweden. Met zijn alcoholcomplex en hoerenstaatspooiers.

  Liked by 2 people

 3. Republikein // september 20, 2016 om 02:31 //

  Crazy.

  Like

 4. Republikein // september 20, 2016 om 02:40 //

  Liked by 1 persoon

 5. copywriter // september 20, 2016 om 06:22 //

  Het is al jaren duidelijk hoe daar de vork in de steel zit. Die Zweden zijn allemaal zo links als een looien deur. Ze hebben een bloedhekel aan joden en vinden moslims liev.
  Die joodse familie kan beter verkassen naar Israel, daar zijn ze een stuk veiliger dan waar ze nu zitten.
  Het verbazingwekkende is dat die Zweden zelf nog steeds geloven dat ze goed bezig zijn.
  Inmiddels is de gezondheidszorg en het onderwijs al ingestort, de sociale kassen zullen ook een keer leeg raken en belastingverhogingen gaan ook een keer ophouden. The law of deminished return.
  Kortom Zweden is een land in verval. Die Zweden zullen pas wakker worden als de snoeiharde waarheid ze met honkbalknuppels in hun smoel mept. Alleen dan zal het te laat zijn.
  Ik zou maar vast chips en bier inslaan, want dan kunnen wij hier op de treurbuis avond na avond Mad Max achtige taferelen aanschouwen en roepen I told you so you morons.

  Liked by 1 persoon

 6. Wat een kutland. Idd, van mij mogen ze kapot als ze dat al niet zijn. Als straks de werkelijkheid een keer doordringt – en dat kan ineens snel gaan – dan trekken die Zweden de haren uit hun kop. Ondertussen zou ik uitzoeken waar die procureur woont en zou hem krijgen. Ik zal jullie de details van wat ik met hem en zijn gezin zal doen, sparen. Dat wil je echt niet weten. Hierbij vergeleken zijn de gruweldaden kinderspel. In deze gevallen moet je medogenloos zijn.

  Like

 7. copywriter // september 20, 2016 om 10:40 //

  Daniël // september 20, 2016 om 07:41 //
  Als ik jou was zou ik m’n handen niet vuil maken aan die debiele Zweden. Zet maar een hek om dat land en laat ze het verder maar mooi zelf uitzoeken.
  “Wie ze gat brand mot op de blaren zitten” zei m’n ouwe opoe altijd.

  Like

 8. copywriter // september 20, 2016 om 10:57 //

  vervolg;
  Zweden begint nu al zo’puinhoop te worden dat zelfs vluchtelingen het land beginnen te ontvluchten. lol

  Somalis are considering escape back home: “Safer there” than in Sweden
  Published September 19, 2016 at 14:28
  DOMESTIC. Somali Mohamed Dame are fleeing in Sweden after having been threatened by criminal gangs in Gothenburg. Now he’s considering flee back to their more peaceful homeland again.
  – It’s like a war zone, he says of the Swedish suburbs to Norwegian NRK.

  NRK has in several reports described how Swedish society completely lost control of their so-called exclusion areas, which are instead taken over by criminal immigrants.

  Among others interviewed Mohamed Dame, who immigrated to Sweden from the Somali State Hargeisa in Somaliland present when he was six. 20 years later, he is “on the run again,” but this time in Sweden, writes the Norwegian state broadcaster.

  – It’s like a war zone. You do not know who gets shot. Shots can meet you everywhere. Now there are more weapons than ever. There are more drugs than ever. There is more insecurity. Everyone is afraid. I dare say the truth, there are not many who dare it, says Dame.

  He worked as a civilian employee of the police and after that a group of criminals caught the accused Mohamed of having entered them. After being threatened with murder and surrounded by armed youths, he is now at a secret location with her children.

  The situation escalates further because the police refuse way hard against hard against the criminals, according to Mohamed. Many others have been forced to flee the suburbs but there are few who dare to speak out, he says.

  – Many have fled with their children. They are afraid that their children or they will be killed.

  Unless society regains control of Sweden considers Mohamed to fly home to Somaliland, which he currently perceive as safer.

  – I might move back. I do not know. But I do not want to move around in Sweden. I want to feel security.

  http://www.friatider.se/somalier-verv-ger-fly-hem-igen-tryggare-d-r-n-i-sverige

  Zoals ik eerder al zei zet nou maar een groot hek om dat gekkenhuis en laat die Zweedse pot met stinkende linkse brei nu maar lekker droog koken. Het houd vanzelf wel een keer op.

  Like

 9. Republikein // september 20, 2016 om 12:13 //

  Postbus 51!

  Like

 10. Rosa Luxemburg // september 20, 2016 om 15:10 //

  Linkse collaborateurs moeten meedogenloos worden aangepakt

  Like

 11. Wat kunnen WIJ doen?
  .
  ****** B O Y C O T I K E A ******

  Like

 12. Dit is tuig van de richel, dat hoort hier niet…arresteren en geboeid deporteren

  Like

 13. Ik lees van alles van de Zweden verdienen het… Ik zou het adres achterhalen en bla bla
  Maar ondertussen gebeurt hier HETZELFDE en laten we het gebeuren. Wat een onzinnige reacties terwijl die mensen in dit ed n land staan te kijken hoe hetzelfde gebeurt

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s